Markus Greinecker signaliserer et frispark til Amstetten på egen banehalvdel.
    I Wien har et frispark blitt tildelt bortelag.
    First Vienna FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    13'
    Amstetten fosser fremover, men Markus Greinecker blåser for offside på Stadion Hohe Warte.
    16'
    16'
    Markus Greinecker signaliserer et frispark til First Vienna FC på egen banehalvdel.
    18'
    Noah Bischof
    First Vienna FC angriper. Noah Bischof får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    19'
    SKU Amstetten, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    Det blir farlig! Frispark for First Vienna FC er nær straffområde.
    19'
    Philipp Ochs
    Målsjanse på Stadion Hohe Warte! Philipp Ochs fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    20'
    20'
    First Vienna FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    Skudd utenfor mål, First Vienna FC
    24'
    Mål for First Vienna FC!
    First Vienna FC 1 - 0 SKU Amstetten
    Mål: Noah Bischof
    Målgivende: Jurgen Bauer
    Mål! First Vienna FC tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Noah Bischof på Stadion Hohe Warte. Det er en fin assist fra Jurgen Bauer.
    26'
    First Vienna FC 2 - 0 SKU Amstetten
    Mål: David Peham
    Målgivende: Kai Stratznig
    Mål! David Peham øker ledelsen til 2-0. Flott spill fra Kai Stratznig før målet.
    30'
    Frispark First Vienna FC.
    37'
    First Vienna FC 3 - 0 SKU Amstetten
    Mål: Noah Steiner
    Målgivende: Philipp Ochs
    Mål! Noah Steiner (First Vienna FC) header ballen i mål og øker dermed ledelsen til 3-0 på Stadion Hohe Warte. Philipp Ochs sto for den målgivende pasningen.
    37'
    Mål for SKU Amstetten!
    First Vienna FC 3 - 1 SKU Amstetten
    Mål: Dominik Weixelbraun
    Målgivende: Silvio Apollonio
    Mål! Dominik Weixelbraun holder Amstettenet inne i kampen med en redusering til 3-1. Silvio Apollonio var nest sist på ballen.
    40'
    Markus Greinecker signaliserer et frispark til Amstetten.
    42'
    Frispark til Amstetten på halvdelen til First Vienna FC.
    43'
    En av First Vienna FCs spillere blir avblåst for offside.
    44'
    45'
    Spillerbytte - SKU Amstetten
    Inn: Julian Tomka
    Ut: Leon Fust
    Amstetten bytter ut Leon Fust med Julian Tomka. Dette er det første byttet som Patrick Enengl gjør i dagens kamp.
    46'
    Inn: Can Kurt
    Ut: Jurgen Lemmerer
    Patrick Enengl gjør dagens andre bytte i Wien, når han tar ut Jurgen Lemmerer og setter inn Can Kurt.
    46'
    Inn: Atsushi Zaizen
    Ut: Stefan Radulovic
    Patrick Enengl (Amstetten) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Atsushi Zaizen erstatter Stefan Radulovic.
    46'
    Frispark for First Vienna FC på egen banehalvdel.
    46'
    49'
    Skudd på mål, SKU Amstetten
    50'
    First Vienna FC, prøver et skudd, men det reddes
    50'
    50'
    51'
    Skudd utenfor mål, SKU Amstetten
    51'
    Skudd på mål, First Vienna FC
    53'
    53'
    55'
    Hjørnespark til First Vienna FC
    56'
    Amstetten angriper, men Markus Greinecker blåser for offside.
    56'
    Inn: Marcel Monsberger
    Ut: Angelo Gattermayer
    Bytte for Amstetten. Marcel Monsberger kommer inn for Angelo Gattermayer på Stadion Hohe Warte.
    57'
    Spillerbytte - First Vienna FC
    Inn: Daniel Luxbacher
    Ut: Philipp Ochs
    Philipp Ochs (First Vienna FC) erstattes av Daniel Luxbacher.
    60'
    62'
    63'
    64'
    64'
    65'
    Markus Greinecker signaliserer et frispark til First Vienna FC.
    66'
    67'
    Frispark Amstetten.
    69'
    Gult kort til First Vienna FC
    Cedomir Bumbic
    Cedomir Bumbic (First Vienna FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    69'
    69'
    70'
    70'
    First Vienna FC 4 - 1 SKU Amstetten
    First Vienna FC går opp i en 4-1 ledelse etter et mål av Noah Bischof.
    71'
    73'
    73'
    Andre gule kort til First Vienna FC
    Cedomir Bumbic får sitt andre gule kort og First Vienna FC må klare seg uten han resten av kampen.
    76'
    76'
    Inn: Luca Edelhofer
    Ut: Noah Bischof
    First Vienna FC bytter ut Noah Bischof med Luca Edelhofer. Dette er det andre byttet som Mehmet Sutcu gjør i dagens kamp.
    78'
    Inn: Thomas Kreuzhuber
    Ut: David Peham
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for First Vienna FC. Inn kommer Thomas Kreuzhuber, mens David Peham tar plass på benken.