FK Haugesund (4-4-2): Per Kristian Bråtveit - Kristoffer Haraldseid, Fredrik Knudsen, Vegard Skjerve, Alexander Stølås - Bruno Leite, Filip Kiss, Erik Mæland, Liban Abdi - Frederik Gytkjær, Shuaibu Ibrahim Benken: Helge Sandvik, Sverre Bjørkkjær, Bruno Soares, Sondre Tronstad, Robert Kling, Erik Huseklepp, Johnny Buduson
    0'
    Molde (4-4-2): Andreas Linde - Petter Strand, Stian Gregersen, Joona Toivio, Ruben Gabrielsen - Eirik Hestad, Fredrik Aursnes, Babacar Sarr, Sander Svendsen - Bjørn Sigurdarson, Fredrik Brustad Benken: Neydson Da Silva, Etzaz Hussain, Thomas Amang, Tobias Svendsen, Christoffer Remmer, Knut Olav Rindarøy, Ottar Karlsson
    0'
    Mens gjestene stiller med nøyaktig samme lag som mot Vålerenga sist, gjør FKH flere endringer: Kristoffer Haraldseid erstatter Sondre Tronstad på høyreback. I tillegg er Erik Huseklepp benket til fordel for Bruno Leite som kommer inn på høyre midtbane. På midten kommer Erik Mæland inn.
    0'
    3-4 varmegrader og sol for øyeblikket i Haugesund, men stiv kuling står inn fra nordvest. Fare for både sludd, snø og regn underveis i kampen.
    0'
    Vertenes Bruno Leite fikk arbeidstillatelse fredag. I dag debuterer portugiseren som har 83 A-kamper for Skeid.
    0'
    Hjørnespark
    Corner for hjemmelaget umiddelbart. Det blir et innlegg fra Haraldseid, men Molde klarerer.
    1'
    Skudd på mål
    Ibrahim får ballen ved Moldes 16-meter. Han utfordrer, men det påfølgende skuddforsøket går via en Molde-forsvarer og til nok en corner.
    3'
    Hjørnespark
    Den corneren blir heller ikke utnyttet spesielt bra. Innlegget går over hele feltet og til utspill fra Linde.
    4'
    Molde har ikke fått til stort i innledningen. Haugesund med full kontroll på alt som skjer.
    5'
    Langt innkast fra Haugesund nå. Det blir en stuss bakover i feltet. Ingen Haugesund-spillere har klart å finne veien til bakerste stolpe og ballen triller utover dødlinja.
    7'
    Bruno Leite kommer fri nede ved linja og slår knallhardt inn. Babacar Sarr er våken og klarerer til corner.
    8'
    Og på den corneren blir det skummelt. Først må Linde bokse vekk den innoverskrudde corneren. Så havner ballen i beina på en Haugesund-spiller som klemmer til fra kort hold. Via en Molde-spiller går den utover dødlinja.
    9'
    Molde på en sjelden visitt. Til slutt er det Svendsen som forsøker å tre gjennom Sigurdarson, men pasningen er for hard.
    12'
    Sander Svendsen drar seg inn fra venstre. Han banker til og forsøket er godt. Bråtveit må vippe ballen over tverrliggeren med fingertuppene der.
    15'
    Hjørnespark
    Bråtveit plukker den påfølgende corneren ned enkelt.
    16'
    Noen rolige minutter på Haugesund Stadion nå. Ballen befinner seg stort sett på midten hvor det kriges og duelleres. Valgene i lengderetning er stort sett upresise.
    20'
    Liban Adbi skaffer Haugesund frispark. Brukbar innleggsposisjon for hjemmelaget.
    24'
    Innlegget på det frisparket er svakt. Det er også innlegget som kommer på en Haugesund-corner noen sekunder senere.
    25'
    Stølås er klønete nå han klipper ned Brustad. Molde får frispark i bra posisjon.
    29'
    Innlegget er meget bra slått mot bakerste. Sigurdarson er blant de som får sjansen fra kort hold, men Bråtveit redder mesterlig!
    30'
    Toivio finner Brustad i bakrom. Den lynraske spissen avanserer noen meter før han kliner til. Det er ikke noe spesielt bra forsøk og han ser ballen gå langt over.
    34'
    Molde på farten igjen. Sigurdarson finner Svendsen til venstre. Han forsøker å skru ballen i lengste hjørne, men det er nok en gang for svakt forsøk. Bråtveit holder skuddet enkelt.
    35'
    Det ropes på straffe i Haugesund. Abdi slår inn og innlegget ser ut til å treffe hånda på en Molde-spiller. Dommeren er ikke enig og blåser i stedet corner.
    37'
    Hjørnespark
    Corneren like etter blir helt ufarlig.
    38'
    Gult kort til Molde
    Ruben Gabrielsen
    Altfor tøff takling på en Haugesund-spiller. Ingen store protester der heller.
    39'
    Rolige minutter igjen. Det er to svært upresise lag. Nesten ingen sjanser i åpent spill, mens det har blitt mer farlig på faste situasjoner.
    42'
    Ett minutt er lagt til denne omgangen.
    45'
    45'
    46'
    Begge lags trenere gir overfor Eurosport uttrykk for at de er fornøyde med innsatsen i den første omgangen. Kvaliteten med ballen er begge enige om at kan gå opp et par hakk.
    47'
    Ingen stor start på denne andre omgangen heller. Det er Haugesund som spiller i motvind nå, så får vi se hva slags utslag det gir på deres spill.
    48'
    Abdi klippes ned av Gregersen. Får frispark.
    49'
    Frisparket slås inn i feltet. Klareringen blir møtt av Mæland som skyter rett i Molde-blokka.
    49'
    Sigurdarson trer gjennom Brustad. Pasningen blir litt for lang og Bråtveit er våkent ute og snapper.
    51'
    Kiss forsøker seg med en stikker gjennom til Ibrahim. Igjen skorter det på vektingen av pasningen og keeper Linde snapper enkelt.
    54'
    Akkurat nå ser det ut som en eventuell lederscoring må komme ut av tilfeldigheter. Ingen presisjon i pasningsspillet på noen av halvdelene.
    55'
    Molde med innkast. Gabrielsen skal kaste langt inn.
    57'
    Sarr klarer å stusse kastet videre, men Haugesund klarerer. I det såkalte returrommet dukker Toivio opp. Han skyter på hel volley, men ser avslutningen går utenfor.
    58'
    Det skjer nesten ingenting ute på Haugesund-matta nå. Lagene kriger og kjemper for å skape noe, men det er rett og slett ikke nok kvalitet.
    64'
    Spillerbytte - Molde
    Inn: Ottar Magnus Karlsson
    Ut: Sander Svendsen
    64'
    Molde med corner. Sigurdarson forsøker seg med en hælflikk. Det lykkes ikke spesielt godt og vertene overtar.
    66'
    Hjørnespark
    Sigurdarson kommer seg ned til linja og slår inn mot Karlsson. Kiss står i veien og klarerer til corner for Molde.
    67'
    Hjørnespark
    Ny corner til Molde etter at den siste gikk gjennom hele feltet.
    68'
    Hestad får to sjanser til å slå inn. Det siste forsøket har retning lengste kryss, men keeper Bråtveit har kontroll og ser ballen havne over mål.
    68'
    Bedre Molde-trykk nå. Brustad slår inn, Svendsen legger igjen til Gabrielsen og midtstopperen skyter via en forsvarer og til hjørnespark.
    70'
    Corneren blir helt ufarlig.
    71'
    Så skjer det ting i andre enden. Haraldseid spilles fri til høyre. Han skyter fra distanse, men avslutningen går like over mål.
    71'
    Spillerbytte - Haugesund
    Inn: Erik Huseklepp
    Ut: Frederik Gytkjær
    Der kommer Hornelands grep med et kvarter igjen. Kanskje Huseklepp kan sette litt ordentlig fart i hjemmelaget.
    74'
    Hjørnespark
    Huseklepp skaffer corner i sin første ballinvolvering.
    76'
    Nok et ufarlig hjørnespark fra Haugesund. Molde overtar.
    77'
    Frispark for hjemmelaget i god posisjon.
    78'
    Det er Stølås som forsøker seg. Han skrur ballen over muren, men den ender noen meter til side for mål.
    78'
    Inn: Thomas Amang
    Ut: Fredrik Brustad
    79'
    Hjørnespark
    Molde med corner. Innlegget får faktisk sprette i feltet uten at noen spillere er på den. Når den først nærmer seg Karlsson på bakerste stolpe så spretter den over hodet hans. Det ender med utspill fra keeper.
    80'
    Fredrik Aursnes
    Oppe med en høy fot i duell med Kiss. Ingen store protester på avgjørelsen.
    82'
    Kiss skyter fra langt hold. Ingen problemer for Linde å ta den.
    84'
    Haugesund med noen tendenser, men det er ikke så veldig mye å skryte av. Det ender med at Mæland skyter fra distanse. Avslutningen går langt over.
    86'
    Inn: Etzaz Hussain
    Ut: Eirik Hestad
    88'
    Frispark for Molde idet fjerdedommeren signaliserer for tre minutter tilleggstid.