Haugesund: Bråtveit, Haraldseid, Pallesen, Skjerve, Stølås - Abdi, Serafin, Ikedi, Andreassen - Velde, Ibrahim.
    1'
    Sandefjord: Jónsson – Grorud, Reppesgård, van Berkel – Bindia, Storbæk, Vallès, Morer, Sødlund – Mjelde, Kastrati
    2'
    Haugesund får kampens første corner i det Grorud klarerer ballen over dødlinjen.
    2'
    Corneren stanges ut på første stolpe.
    3'
    Abdi viser frem lekre detaljer når han tar seg forbi to Sandefjord-spillere på venstresiden. Får tid til å prikke innlegget, men ballen blir for dårlig og angrepet stopper opp.
    3'
    Ny corner for Haugesund.
    4'
    Stanges bakover i feltet. Haugesund mister ballen.
    4'
    Kastrati sklir i duell med Haraldseid. Dommeren vinker spissen opp igjen.
    4'
    Langt innlegg i boksen fra Haugesund. Ballen klareres ut til ny corner.
    7'
    Kastrati avblåses for offside.
    11'
    Litt rotete fotballkamp de første ti minuttene.
    12'
    Gult kort til FK Haugesund
    Jakub Serafin
    Holder i trøya på Storbæk og får se det gule kortet av dommer Hafsås.
    12'
    Mange frispark nå. Stykker opp kampflyten.
    15'
    Corner for Haugesund. Kan det komme noe fra en dødball?
    16'
    Mål for FK Haugesund!
    FK Haugesund 1 - 0 Sandefjord Fotball
    Mål: Anthony Ikedi
    Målgivende: Kristoffer Velde
    Ikedi stanger inn sitt første Eliteserie-mål i debuten fra start! 19 åringen stiger til værs og stanger ballen i mål fra fem meter. Sandefjord-keeper Jónsson er nede i knestående i samme duell, men ingen forseelser ble begått mot keeperen. Haugesund er føringen!
    16'
    Kan nevnes at også Kristoffer Velde med den målgivende pasningen også gjør sin debut fra start for Haugesund i dag.
    19'
    Fantastisk skudd fra Kastrati! Kjører to-tre overstegsfinter i duell med Knudsen før han fyrer av fra spiss vinkel fra 16 meter. Ballen skyter fart, men en glimrende redning av Bråtveit hindrer scoring.
    21'
    Den påfølgende corneren klareres.
    21'
    Abdi skyter fra langt hold og Jónsson får overraskende store problemer. Slår ballen over til corner.
    24'
    Corneren klareres denne gangen også.
    24'
    Vallés lager et frispark på venstrekanten. Skal svinge ballen inn i boksen.
    26'
    Haraldseid går for skuddet, men utførelsen er ikke spesielt god. Keeper fanger ballen i fast grep.
    27'
    Sandefjord viser gode tendenser offensivt og pasningene begynner å sitte bedre nå. Valles med en strålende stikker mot Pau Morer, men angrepet stopper opp i Haugesund-boksen.
    29'
    Publikum forsøker å dra igang trapeklapp når Stølås skal kaste inn langt.
    34'
    Sandefjord får klarert ballen og Abdi mister ballen 20 meter fra mål. Kastrati kontrer på egenhånd, men avslutningen blir for svak.
    34'
    Nok et langt innkast fra Stølås.
    35'
    Kastrati ligger nede etter en duell med Knudsen. Har vondt i hodet.
    36'
    Du verden! Andreassen hamrer til fra distanse og metallet dirrer bak Jonsson i Sandefjord-buret. Det kunne blitt en vakker avslutning på en lang karrière i Haugesund-trøya.
    38'
    Frispark til Sandefjord like utenfor boksen.
    39'
    Dobbeltsjanse! Mjelde sender frisparket i muren og Kastrati fyrer av på returen. Men Bråtveit er lynraskt nede og stopper skuddet. Er i ferd med å levere en meget god kamp den unge målvakten.
    39'
    Andreassen blir lagt i bakken, men dommeren vinker veteranen opp igjen.
    43'
    Samtidig må Bindia få behandling etter å ha kollidert med egen keeper i situasjonen før.
    43'
    Mjelde trer igjennom Kastrati alene med keeper, men igjen er Bråtveit på plass og fanger opp ballen i føttene på Kastrati.
    45'
    Ett minutt legges til før pause.
    45'+1
    45'+1
    46'
    Litt problemer med avsparket. Verdenspremière på den setningen.
    46'
    Kampen fortsetter i samme spor. Haugesund holder i ballen, mens Sandefjord ligger bakpå og venter på kontringer.
    52'
    Frispark utenfor 16-meteren. Skal skytes her.
    53'
    Haraldseid skyter, men Jonsson får slått ballen unna.
    54'
    Corner for Haugesund.
    54'
    Spillerbytte - Sandefjord Fotball
    Inn: Abdoulaye Seck
    Ut: Erik Mjelde
    Spiss mot stopper her. Kan ha få en kjenning den godeste Mjelde.
    55'
    Frispark blåses mot Haugesund etter corneren.
    55'
    Er det mulig? I første situasjon tråkker Seck over. Fortsetter inntil videre.
    56'
    Ny corner for Velde og Haugesund.
    56'
    Corneren lander hos Serafin på bakerste stolpe, men skuddet treffer ikke mål.
    57'
    Corner for Sandefjord.
    63'
    Grorud stusser på første stolpe, men det ebber ut i en klarering.
    64'
    Spillerbytte - FK Haugesund
    Inn: Sondre Tronstad
    Ut: Liban Abdi
    Første FKH-bytte.
    65'
    70'
    Det ropes på hands i feltet, men Hafsås holder fløyta i lommen.
    70'
    Inn: William Kurtovic
    Ut: Victor Demba Bindia
    71'
    Ny FKH-corner. Har fått åtte stykker denne kampen.
    73'
    STRAFFESPARK!
    73'
    Stølås hamrer til men Jonsson redder med venstrearmen! Holder Sandefjord inne i kampen!
    74'
    Gult kort til Sandefjord Fotball
    Crescendo van Berkel
    Får gult kort for å rive ned en FKH-spiller.
    74'
    Meget god sjanse for Sandefjord og Kastrati! Kurtovic finner spissen med et høyt innlegg, men headingen fra fem meter går utenfor målet til Bråtveit.
    80'
    Pau Morer
    Får gult kort for en takling bakfra. Må dermed stå over neste kamp.
    81'
    FK Haugesund 2 - 0 Sandefjord Fotball
    Mål: Shuaibu Ibrahim
    Målgivende: Tor Arne Andreassen
    Haugesund punkterer kampen! Keeper er ute for å avverge en én-mot-én-sjanse, og klarer forsåvidt det, men ballen spretter videre til Andreassen. Han jobber seg ned mot dødlinjen og finner Ibrahim foran mål. Der er nigerianeren sikker og øker til 2-0.