2-2

Ble dekket av VG Sporten

Hei, og velkommen til denne liveoppdateringen av Eliteserie-oppgjøret mellom Haugesund og Stabæk.
    0'
    Hjemmelaget starter med følgende ellever: Bråtveit - Haraldseid, Pallesen Knudsen, Skjerve (C), Stølås - Tronstad, Kuba, Leite, Andreassen - Gytkjær - Abdi.
    0'
    Stabæks ellever ser slik ut: Sayouba - Skjønsberg (C), Skogseid, Hanche-Olsen, Granli - Vetlesen, Lumanza - Gyasi, Kassi, Brochmann - Ohi.
    0'
    Haugesund ligger på 6. plass med 25 poeng, mens gjestene er på 8. plass med samme poengsum.
    0'
    Mitt navn er Yngve Gjerde, og jeg skal lose samtlige interesserte gjennom 90 flotte fotballminutter på Haugesund Stadion etter beste evne.
    0'
    Dagens dommer er Tore Hansen fra Feda IL.
    0'
    Forrige oppgjør mellom disse to endte med 3-0-seier til Haugesund.
    0'
    Lagene entrer banen, og vi er snart underveis.
    0'
    Solen skinner over Haugesund, så får vi håpe det flotte været gir oss flotte prestasjoner på gressmatta.
    0'
    Stabæk får oppgjøret underveis.
    1'
    Helt innledningsvis får vi et langt innkast fra Stølås, som klareres av Brochmann. Stølås tar dermed den lange turen over på motsatt side for å kaste langt igjen.
    1'
    To innkast, to klareringer. Til nok et innkast.
    2'
    Skikkelig kasteshow fra Stølås de første to minuttene.
    2'
    Denne gangen ender det med frispark til Stabæk. Da tar vi en pause fra innkastene.
    2'
    Energisk start fra hjemmelaget. Har gått rett ut og tatt kontroll over oppgjøret.
    3'
    Kjempesjanse for hjemmelaget! Plutselig er Abdi gjennom etter lekkert gjennomspill av Andreassen, men Abdis avslutning reddes av Sayouba.
    4'
    Corner for Haugesund.
    4'
    Svinges inn i retning Abdi, som header godt over målet.
    5'
    Abdi slår en smart stikker mot Gytkjær, men pasningen er litt for hard. Triller over dødlinjen.
    7'
    Spill mot et mål så langt.
    7'
    Abdi tvinger frem et hjørnespark. Har vært toneangivende så langt, Haugesunds nummer 7.
    8'
    Hanche-Olsen stanger ut hjørnesparket.
    8'
    Mål for FK Haugesund!
    FK Haugesund 1 - 0 Stabæk
    Mål: Liban Abdi
    Herre min hatt for en vidunderlig scoring av Liban Abdi! En skrekkelig klarering fra Sayouba lander hos Abdi på 25 meter, som lader kanonen og banker den i lengste hjørne! Vakkert!
    9'
    Offside på Gytkjær.
    11'
    Gjestene har vært ekstremt anonyme så langt.
    12'
    Stabæk på en sjelden visitt, men innlegget fra høyresiden havner i Bråtveits klyper.
    13'
    Stabæk mister mye ball på egen banehalvdel. Det er bekymringsverdig.
    14'
    Klabb og babb hos Haugesunds bakerste rekke. Ender med hjørnesparke for klubben fra Bærum.
    15'
    Skummel corner, men Haugesund får kontroll på ballen.
    16'
    Offside på Abdi.
    17'
    Vetlesen litt for tøff i duell med dobbelt så gamle Andreassen. Lager frispark.
    17'
    17'
    Litt bedre fra bortelaget nå. Klarer omsider å holde litt i kula.
    19'
    Frispark til Lumanza Lembi og Stabæk.
    20'
    Gytkjær spilles gjennom, men vinkes av for offside.
    22'
    Stølås lager frispark i duell med Gyasi.
    23'
    Stabæk flytter opp folk. God innleggsposisjon.
    23'
    Avleveringen er svak og vertene får ballen unna.
    23'
    Nytt frispark fordel bortelaget.
    24'
    Haugesund-dominansen har roet seg. Mer jevnspilt nå.
    26'
    Haugesund med mye bra kombinasjonsspill, spesielt på deres høyre side.
    26'
    Abdi spilles gjennom, men nok en gang vinkes det for offside på Haugesund.
    27'
    Hands på Granli.
    28'
    Ny stor mulighet for Haugesund! Gytkjær spilles alene med Sayouba, men Stabæk-målvakten er tidlig ute, gjør seg stor og hindrer scoring!
    31'
    Abdi felles.
    32'
    Abdi halter seg av banen her.
    34'
    Abdi har entret matta igjen og vinner et frispark.
    36'
    Nytt frispark, dennne gang til Stabæk og Brochmann.
    37'
    Ohi har vært helt anonym, men løsner skudd fra 20 meter. Går et par meter over mål.
    39'
    Så lager Andreassen frispark i motsatt ende.
    40'
    FK Haugesund 2 - 0 Stabæk
    Mål: Tor Arne Andreassen
    Målgivende: Alexander Stølås
    DRØMMESCORING FRA ANDREASSEN! Hvilket mål fra Haugesund! Abdi spiller ut til Stølås, som slår et vakkert innlegg til Andreassen. Fra 16 meter banker han til på volley, knallhardt i mål! Et kunststykke!
    40'
    To nydelig scoringer fra Haugesund i denne første omgangen!
    41'
    Andreassen prikket vel inn det som er definisjonen på en kunstscoring.
    42'
    Stabæk vinner en corner på tampen av denne første omgangen.
    43'
    Kassi står bak Stabæks første skudd på mål, men Bråtveit har god kontroll.
    45'
    Ett minutt legges til på Haugesund Stadion.
    45'
    45'
    To drømmescoringer fra Haugesund er det som skiller lagene i det vi er halvveis i Haugesund. Stabæk har vært svært anonyme denne omgangen.
    45'
    Lagene er tilbake på banen og vi er klare for 2. omgang.
    45'
    46'
    Kassi får et frispark.
    48'
    Ohi går ned i feltet og roper på straffe, men blir ikke hørt av dommer.
    50'
    Rolig start på den 2. omgangen her. Ingen som har festet noe grep så langt.
    52'
    Andreassen ligger nede og holder seg til hofta.
    53'
    Frispark mot Abdi. Lite fornøyd med det.
    55'
    Shuaibu kommer umiddelbart til en mulighet, men skyter over fra skrått hold.
    56'
    Nytt frispark til Stabæk.
    57'
    Det begynner å koke litt i sola nå. Abdi og Brochmann er i tottene på hverandre. Dommer Hansen griper inn.
    58'
    Kassi kommer til avslutning, like utenfor mål. Bråtveit har kontroll.
    59'
    Shuaibu får frispark.
    60'
    Brochmann ligger nede og får tilsyn.
    60'
    Gjestene vinner en corner.
    63'
    Stanges ut.
    63'
    Frispark til bortelaget.
    64'
    Mål for Stabæk!
    FK Haugesund 2 - 1 Stabæk
    Mål: Ohi Omoijuanfo
    Så reduserer Stabæk, og det er selvfølgelig Eliteseriens toppscorer Ohi! Kombinerer vakkert, Vetlesen avslutter, Bråtveit gir retur og Ohi setter den i mål!
    64'
    Det var Ohis 13. scoring for sesongen.
    65'
    Ohi kommer til ny avslutning, som Bråtveit dytter ut til corner.
    66'
    Corneren klareres.
    66'
    Ny corner for gjestene.
    66'
    FK Haugesund 2 - 2 Stabæk
    Mål: Raymond Gyasi
    Målgivende: Luc Kassi
    Hva har skjedd i pausen?! Stabæk har fullført opphentingen! Kassi slår inn et flott innlegg med utsiden av beinet, rett på Gyasis pannebrask som stusser den i mål!
    66'
    68'
    Klareres.
    69'
    Ikedi får en stor mulighet, men får ikke trøkk i avslutningen og Sayouba redder.
    69'
    Frispark til Lumanza Lembi.
    71'
    Gyasi kommer til innlegg som heades mot mål av Ohi, men Bråtveit har god kontroll.
    72'
    Shuaibu blåses av for offside.
    73'
    Frispark til Haugesund.
    76'
    Skummelt innlegg fra Stølås, men Haugesund klarer ikke å utnytte det.
    76'
    Gyasi klarerer til corner.
    76'
    Får ingenting ut av den, hjemmelaget.
    76'
    Hvem klarer å produsere det lille ekstra som trengs for å ta alle poengene her?
    78'
    Like før Haugesund produserer det! Shuaibu avslutter etter et innlegg fra Haraldseid, men det blokkeres av Stabæk-forsvaret.
    79'
    Så vinkes Stabæk av for offside.
    79'
    Stor sjanse for Stabæk! Kassi kommer til avslutning, og Bråtveit parerer til corner.
    81'
    Corneren klareres til nytt hjørnespark.
    81'
    Lumanza Lembi kommer til avslutning etter corneren, men har ryggsekken på og skyter over.
    82'
    Frispark fordel gjestene.
    82'
    Frispark til hjemmelaget. Vetlesen klipper ned Leite.
    83'
    Stor mulighet for hjemmelaget, signert Tronstad. Tar seg forbi et par mann, avslutter, men Sayouba redder.