1-0
1-1
    Oliver Abildgaard
    Sjanse til FK Rubin Kazan! Oliver Abildgaard er nær ved å score, men keeper redder.
    4'
    FK Khimki, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Sead Haksabanovic (FK Rubin Kazan) løfter inn en corner fra høyre på Arena Khimki.
    11'
    Soltmurad Bakaev
    Sjanse i Khimki! Soltmurad Bakaev (FK Rubin Kazan) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    15'
    15'
    Mål for FK Khimki!
    FK Khimki 1 - 0 FK Rubin Kazan
    Mål: Denis Glushakov
    Målgivende: Kemal Ademi
    I Khimki tar FK Khimki ledelsen 1-0 etter et mål av Denis Glushakov. Kemal Ademi sto for den målgivende pasningen.
    16'
    Denis Glushakov
    Målsjanse på Arena Khimki! Denis Glushakov fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    19'
    FK Rubin Kazan, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    Mikhail Kostyukov
    FK Rubin Kazan angriper, men avslutningen til Mikhail Kostyukov går utenfor.
    23'
    Sead Haksabanovic
    FK Rubin Kazan angriper i Khimki. Sead Haksabanovic fyrer av et skudd som går utenfor.
    26'
    I Khimki slår Denis Glushakov en corner fra høyre.
    27'
    Senin Sebai
    I Khimki får Senin Sebai (FK Khimki) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    29'
    29'
    Mål for FK Rubin Kazan!
    FK Khimki 1 - 1 FK Rubin Kazan
    Mål: Darko Jevtic
    Målgivende: Mikhail Kostyukov
    Mål! bortelag utligner ved Darko Jevtic. Stillingen er nå 1-1. Flott spill fra Mikhail Kostyukov før målet.
    30'
    Offside! Brian Idowu (FK Khimki) er alene igjennom, men dommer Vasiliy Kazartsev ser at linjemannen er oppe med flagget.
    32'
    Darko Jevtic
    Darko Jevtic (FK Rubin Kazan) fyrer av et skudd som går utenfor.
    33'
    I Khimki har et frispark blitt tildelt bortelag.
    34'
    Filip Uremovic
    FK Rubin Kazan angriper og Filip Uremovic får avsluttet. Headingen treffer ikke FK Khimki-målet.
    34'
    FK Rubin Kazan tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    35'
    Vasiliy Kazartsev tildeler FK Rubin Kazan en corner. Darko Jevtic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    38'
    Kemal Ademi
    Sjanse! FK Khimki avanserer forover, men Kemal Ademi avslutter utenfor.
    38'
    Målsjanse til FK Rubin Kazan! Darko Jevtic treffer mål, men keeper redder.
    41'
    41'
    Sead Haksabanovic (FK Rubin Kazan) slår en corner fra venstre side på Arena Khimki.
    41'
    Offside! Mikhail Kostyukov blir vinket av og FK Rubin Kazan må dermed bygge opp et nytt angrep.
    41'
    Frispark FK Rubin Kazan.
    44'
    Frispark for FK Khimki på egen banehalvdel.
    44'
    Spillerbytte - FK Khimki
    Inn: Besard Sabovic
    Ut: Ilya Kamyshev
    FK Khimki bytter ut Ilya Kamyshev med Besard Sabovic.
    46'
    Ilya Samoshnikov
    Målsjanse! Ilya Samoshnikov (FK Rubin Kazan) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    49'
    Vasiliy Kazartsev signaliserer et frispark til FK Khimki.
    51'
    I Khimki slår Sead Haksabanovic en corner fra venstre.
    53'
    Senin Sebai
    FK Khimki fosser forover og Senin Sebai fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    55'
    55'
    Frispark til FK Khimki på halvdelen til FK Rubin Kazan.
    61'
    Spillerbytte - FK Rubin Kazan
    Inn: Vladislav Ignatev
    Ut: Soltmurad Bakaev
    FK Rubin Kazan bytter ut Soltmurad Bakaev med Vladislav Ignatev. Dette er det første byttet som Leonid Slutskiy gjør i dagens kamp.
    62'
    Inn: Ivan Ignatyev
    Ut: Mikhail Kostyukov
    FK Rubin Kazan gjør sitt andre bytte. Mikhail Kostyukov erstattes av Ivan Ignatyev.
    62'
    63'
    Ivan Ignatyev
    FK Rubin Kazan avanserer forover på Arena Khimki og Ivan Ignatyev kommer til avslutning. Headingen blir klarert av FK Khimki.
    64'
    64'
    Darko Jevtic (FK Rubin Kazan) løfter inn en corner fra høyre på Arena Khimki.
    65'
    Offside! Senin Sebai (FK Khimki) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    67'
    Vasiliy Kazartsev tildeler FK Khimki en corner. Besard Sabovic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    69'
    Denis Glushakov (FK Khimki) slår en corner fra høyre side på Arena Khimki.
    69'
    Filip Dagerståhl
    Filip Dagerstal (FK Khimki) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    69'
    69'
    Denis Glushakov (FK Khimki) løfter inn en corner fra høyre på Arena Khimki.
    69'
    I Khimki har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    71'
    FK Rubin Kazan angriper i Khimki. Ilya Samoshnikov avslutter på mål, men greier ikke å score.
    72'
    72'
    Kemal Ademi
    Kemal Ademi (FK Khimki) avanserer forover på Arena Khimki. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    73'
    73'
    Brian Idowu (FK Khimki) slår en corner fra høyre side på Arena Khimki.
    74'
    FK Khimki angriper, men avslutningen til Denis Glushakov går utenfor.
    75'
    Gult kort til FK Rubin Kazan
    Georgi Zotov
    Dommeren gir Georgi Zotov (FK Rubin Kazan) et gult kort.
    76'
    Filip Uremovic (FK Rubin Kazan) pådrar seg et gult kort.
    77'
    Inn: Ilya Kukharchuk
    Ut: Kemal Ademi
    Igor Cherevchenko gjør dagens andre bytte i Khimki, når han tar ut Kemal Ademi og setter inn Ilya Kukharchuk.
    78'
    79'
    Vasiliy Kazartsev signaliserer et frispark til FK Rubin Kazan på egen banehalvdel.
    80'
    Inn: Mitsuki Saito
    Ut: Darko Jevtic
    Bytte for FK Rubin Kazan. Mitsuki Saito kommer inn for Darko Jevtic på Arena Khimki.
    81'
    Mitsuki Saito
    Mitsuki Saito (FK Rubin Kazan) kommer seg fri på Arena Khimki, men avslutningen går utenfor.
    82'
    Gult kort til FK Khimki
    Senin Sebai
    Senin Sebai (FK Khimki) mottar sitt første gule kort for dagen på Arena Khimki.
    84'
    84'
    Inn: Aleksandr Troshechkin
    Ut: Filip Dagerståhl
    Igor Cherevchenko (FK Khimki) gjør sitt tredje bytte for dagen. Aleksandr Troshechkin erstatter Filip Dagerstal.
    85'
    Vasiliy Kazartsev tildeler FK Rubin Kazan en corner. Sead Haksabanovic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.