En av FK Krasnodars spillere blir avblåst for offside.
    6'
    Skudd utenfor mål, FK Rostov
    Danil Glebov
    FK Rostov avanserer forover i Krasnodar. Danil Glebov avslutter, men treffer ikke mål.
    9'
    VAR sjekker om det er straffe til FK Rostov
    12'
    Ingen straffe til FK Rostov
    14'
    Skudd utenfor mål, FK Krasnodar
    Joao Victor
    Joao Victor (FK Krasnodar) fyrer av et skudd som går utenfor.
    15'
    Mål for FK Krasnodar!
    FK Krasnodar 1 - 0 FK Rostov
    Mål: Eduard Spertsyan
    Mål! Eduard Spertsyan gir FK Krasnodar en 1-0 ledelse.
    16'
    Målsjanse! Fedor Smolov (FK Krasnodar) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    17'
    Skudd på mål, FK Rostov
    Egor Golenkov
    Sjanse til FK Rostov! Egor Golenkov er nær ved å score, men keeper redder.
    21'
    FK Rostov, prøver et skudd, men det reddes
    21'
    Sjanse! FK Rostov avanserer forover, men Danil Glebov avslutter utenfor.
    21'
    Aleksey Sutormin
    Aleksey Sutormin (FK Rostov) kommer til en målsjanse på Krasnodar Stadium, men klarer ikke å score.
    23'
    FK Krasnodar får tildelt et frispark
    Konstantin Kuchaev
    Vasiliy Kazarcev signaliserer et frispark til FK Krasnodar.
    25'
    Vitor Tormena
    FK Krasnodar angriper, men avslutningen til Vitor Tormena går utenfor.
    26'
    FK Rostov angriper i Krasnodar. Egor Golenkov fyrer av et skudd som går utenfor.
    27'
    Ilya Vakhaniya
    FK Krasnodar tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    29'
    FK Krasnodar får tildelt et hjørnespark
    Eduard Spertsyan
    I Krasnodar slår Eduard Spertsyan en corner fra venstre.
    34'
    Joao Pedro Fortes Bachiessa
    Joao Pedro Fortes Bachiessa (FK Krasnodar) kommer seg fri på Krasnodar Stadium, men avslutningen går utenfor.
    36'
    Eduard Spertsyan (FK Krasnodar) slår en corner fra venstre side på Krasnodar Stadium.
    37'
    Skudd på mål, FK Krasnodar
    Nikita Krivtsov
    FK Krasnodar angriper. Nikita Krivtsov får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    39'
    FK Krasnodar, prøver et skudd, men det reddes
    39'
    FK Rostov får tildelt et frispark
    Vasiliy Kazarcev signaliserer et frispark til FK Rostov på egen banehalvdel.
    41'
    FK Krasnodar angriper i Krasnodar. Fedor Smolov avslutter på mål, men greier ikke å score.
    42'
    42'
    Målsjanse på Krasnodar Stadium! Egor Golenkov fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    42'
    42'
    Rodrigo Agustin Saravia Salvia
    Frispark for FK Krasnodar på egen banehalvdel.
    43'
    Frispark FK Krasnodar.
    44'
    Gult kort til FK Rostov
    Rodrigo Agustin Saravia Salvia (FK Rostov) pådrar seg et gult kort.
    44'
    45'+1
    FK Krasnodar fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    45'+1
    45'+2
    FK Krasnodar avanserer forover i Krasnodar. Joao Pedro Fortes Bachiessa avslutter, men treffer ikke mål.
    45'+3
    FK Rostov får tildelt et hjørnespark
    Aleksey Sutormin (FK Rostov) løfter inn en corner fra venstre på Krasnodar Stadium.
    45'+4
    Spillerbytte - FK Rostov
    Inn: Kiril Schetinin
    Ut: Konstantin Kuchaev
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FK Rostov. Inn kommer Kiril Schetinin, mens Konstantin Kuchaev tar plass på benken.
    46'
    FK Krasnodar angriper, men Vasiliy Kazarcev blåser for offside.
    47'
    Målet til FK Krasnodar sjekkes av VAR
    49'
    Målet til FK Krasnodar blir annullert
    49'
    49'
    49'
    Egor Golenkov (FK Rostov) kommer til en målsjanse på Krasnodar Stadium, men klarer ikke å score.
    51'
    FK Krasnodar angriper, men avslutningen til Fedor Smolov går utenfor.
    53'
    En av FK Krasnodars spillere går i offside.
    55'
    Aleksandr Chernikov
    Sjanse! FK Krasnodar avanserer forover, men Aleksandr Chernikov avslutter utenfor.
    58'
    Frispark til FK Rostov på halvdelen til FK Krasnodar.
    59'
    Egor Golenkov (FK Rostov) fyrer av et skudd som går utenfor.
    60'
    FK Rostov angriper i Krasnodar. Danil Glebov fyrer av et skudd som går utenfor.
    61'
    FK Rostov blir avblåst for offside
    FK Rostov angriper, men blir avblåst for offside.
    62'
    Ronaldo
    64'
    Aleksandr Chernikov ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    65'
    Aleksandr Chernikov kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Krasnodar Stadium.
    67'
    Vasiliy Kazarcev tildeler FK Rostov en corner. Aleksey Sutormin sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    69'
    69'
    69'
    Andrey Langovich
    Andrey Langovich (FK Rostov) mottar sitt første gule kort for dagen på Krasnodar Stadium.
    70'
    Spillerbytte - FK Krasnodar
    Inn: Kevin Lenini Goncalves Pereira de Pina
    Ut: Aleksandr Chernikov
    Aleksandr Chernikov (FK Krasnodar) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Kevin Lenini Goncalves Pereira de Pina.
    71'
    72'
    Aleksey Sutormin (FK Rostov) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    72'
    Kiril Schetinin
    Kiril Schetinin (FK Rostov) får et gult kort av dommer Vasiliy Kazarcev.
    75'
    75'
    FK Krasnodar 2 - 0 FK Rostov
    Målgivende: Joao Victor
    Eduard Spertsyan øker FK Krasnodars ledelse til 2-0! Joao Victor var nest sist på ballen.
    77'
    Inn: Moses David Cobnan
    Ut: Joao Pedro Fortes Bachiessa
    FK Krasnodar bytter ut Joao Pedro Fortes Bachiessa med Moses David Cobnan.
    79'
    Inn: Danila Kozlov
    Ut: Nikita Krivtsov
    Murad Olegovich Musaev (FK Krasnodar) gjør sitt tredje bytte for dagen. Danila Kozlov erstatter Nikita Krivtsov.
    79'
    Joao Victor
    FK Krasnodar fosser forover og Joao Victor fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    80'
    80'
    Joao Victor
    Målsjanse til FK Krasnodar! Joao Victor treffer mål, men keeper redder.
    82'
    82'
    Danila Kozlov
    Målsjanse! Danila Kozlov (FK Krasnodar) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    83'
    Inn: Eyad El Askalany
    Ut: Rodrigo Agustin Saravia Salvia
    Bytte for FK Rostov. Eyad El Askalany kommer inn for Rodrigo Agustin Saravia Salvia på Krasnodar Stadium.
    84'
    Inn: Khoren Bayramyan
    Ut: Ilya Vakhaniya
    Ilya Vakhaniya (FK Rostov) erstattes av Khoren Bayramyan.
    84'
    Inn: Olakunle Olusegun
    Ut: Joao Victor
    FK Krasnodar gjør sitt fjerde bytte. Joao Victor erstattes av Olakunle Olusegun.
    86'
    Inn: Anton Shamonin
    Ut: Egor Golenkov
    Valeri Georgievich Karpin gjør dagens fjerde bytte i Krasnodar, når han tar ut Egor Golenkov og setter inn Anton Shamonin.
    88'
    Gult kort til FK Krasnodar
    Giovanni Gonzalez
    Giovanni Gonzalez (FK Krasnodar) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    88'
    I Krasnodar har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    88'
    Målsjanse på Krasnodar Stadium! Danila Kozlov fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    90'
    90'
    Anton Shamonin
    Sjanse i Krasnodar! Anton Shamonin (FK Rostov) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    90'
    90'
    Ronaldo
    Vasiliy Kazarcev signaliserer et frispark til FK Krasnodar på egen banehalvdel.
    90'+1
    Moses David Cobnan
    Målsjanse til FK Krasnodar! Moses David Cobnan treffer mål, men keeper redder.
    90'+2
    90'+2
    Fedor Smolov (FK Krasnodar) kommer seg fri på Krasnodar Stadium, men avslutningen går utenfor.
    90'+3
    Frispark for FK Rostov på egen banehalvdel.
    90'+4
    Dommer Vasiliy Kazarcev venter med å sette i gang spillet fordi Eyad El Askalany ligger nede.