FK Nizhny Novgorod har fått straffespark på Lokomotiv Stadium!
    1'
    FK Nizhny Novgorod scorer på straffe!
    FK Nizhny Novgorod 1 - 0 FK Rubin Kazan
    Mål: Nikolay Kalinskiy
    Mål! Nikolay Kalinskiy gir FK Nizhny Novgorod ledelsen etter et straffespark. 1-0.
    2'
    Artyom Chistyakov signaliserer et frispark til FK Rubin Kazan.
    4'
    Oliver Abildgaard
    Sjanse i Nizhny Novgorod! Oliver Abildgaard (FK Rubin Kazan) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    7'
    FK Nizhny Novgorod, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    I Nizhny Novgorod har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    7'
    Albert Sharipov
    Albert Sharipov (FK Nizhny Novgorod) fyrer av et skudd som går utenfor.
    10'
    German Onugha
    German Onugha (FK Rubin Kazan) avanserer forover på Lokomotiv Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    12'
    12'
    Dommer Artyom Chistyakov venter med å sette i gang spillet fordi Oliver Abildgaard ligger nede.
    13'
    FK Rubin Kazan slipper å klare seg uten Oliver Abildgaard som kommer tilbake på banen i Nizhny Novgorod.
    13'
    Artyom Chistyakov tildeler FK Nizhny Novgorod en corner. Nikolay Kalinskiy sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    14'
    Ibrokhim Yuldoshev
    FK Nizhny Novgorod angriper i Nizhny Novgorod. Ibrokhim Yuldoshev fyrer av et skudd som går utenfor.
    15'
    Frispark til FK Nizhny Novgorod på halvdelen til FK Rubin Kazan.
    16'
    Sead Haksabanovic
    FK Rubin Kazan angriper. Sead Haksabanovic får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    19'
    19'
    I Nizhny Novgorod slår Sead Haksabanovic en corner fra venstre.
    23'
    Oliver Abildgaard (FK Rubin Kazan) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    23'
    Frispark FK Rubin Kazan.
    25'
    Montassar Talbi
    FK Rubin Kazan angriper på Lokomotiv Stadium. Montassar Talbi header utenfor.
    26'
    Frispark for FK Nizhny Novgorod på egen banehalvdel.
    27'
    Mål for FK Rubin Kazan!
    FK Nizhny Novgorod 1 - 1 FK Rubin Kazan
    Mål: Anders Dreyer
    Anders Dreyer utligner til 1-1 på Lokomotiv Stadium.
    28'
    FK Nizhny Novgorod tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    32'
    Oliver Abildgaard (FK Rubin Kazan) kommer til en målsjanse på Lokomotiv Stadium, men klarer ikke å score.
    36'
    FK Rubin Kazan avanserer forover i Nizhny Novgorod. Sead Haksabanovic avslutter, men treffer ikke mål.
    38'
    German Onugha (FK Rubin Kazan) kommer seg fri på Lokomotiv Stadium, men avslutningen går utenfor.
    39'
    Kan FK Nizhny Novgorod utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    40'
    Gult kort til FK Rubin Kazan
    Georgi Zotov
    Georgi Zotov (FK Rubin Kazan) pådrar seg et gult kort.
    40'
    Mål for FK Nizhny Novgorod!
    FK Nizhny Novgorod 2 - 1 FK Rubin Kazan
    Nikolay Kalinskiy setter ballen i nettet og FK Nizhny Novgorod leder nå 2-1.
    41'
    Nikolay Kalinskiy
    FK Nizhny Novgorod angriper i Nizhny Novgorod. Nikolay Kalinskiy avslutter på mål, men greier ikke å score.
    42'
    FK Rubin Kazan, prøver et skudd, men det reddes
    42'
    Spillerbytte - FK Nizhny Novgorod
    Inn: Igor Gorbunov
    Ut: Nikita Kakkoev
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FK Nizhny Novgorod. Inn kommer Igor Gorbunov, mens Nikita Kakkoev tar plass på benken.
    46'
    Artyom Chistyakov signaliserer et frispark til FK Nizhny Novgorod på egen banehalvdel.
    50'
    Khvicha Kvaratskhelia
    Khvicha Kvaratskhelia (FK Rubin Kazan) mottar sitt første gule kort for dagen på Lokomotiv Stadium.
    51'
    Nikolay Kalinskiy (FK Nizhny Novgorod) løfter inn en corner fra høyre på Lokomotiv Stadium.
    52'
    Albert Sharipov (FK Nizhny Novgorod) kommer til en målsjanse på Lokomotiv Stadium, men klarer ikke å score.
    52'
    Spillerbytte - FK Rubin Kazan
    Inn: Soltmurad Bakaev
    Ut: Khvicha Kvaratskhelia
    FK Rubin Kazan bytter ut Khvicha Kvaratskhelia med Soltmurad Bakaev.
    52'
    Skudd på mål, FK Nizhny Novgorod
    55'
    55'
    Artyom Chistyakov signaliserer et frispark til FK Rubin Kazan på egen banehalvdel.
    56'
    Det blir farlig! Frispark for FK Rubin Kazan er nær straffområde.
    58'
    Sead Haksabanovic (FK Rubin Kazan) slår en corner fra høyre side på Lokomotiv Stadium.
    60'
    Artyom Chistyakov tildeler FK Rubin Kazan en corner. Sead Haksabanovic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    60'
    Sead Haksabanovic (FK Rubin Kazan) løfter inn en corner fra venstre på Lokomotiv Stadium.
    61'
    61'
    Inn: Djordje Despotovic
    Ut: German Onugha
    Leonid Slutskiy (FK Rubin Kazan) gjør sitt andre bytte for dagen. Djordje Despotovic erstatter German Onugha.
    64'
    FK Nizhny Novgorods Timur Suleimanov blåses av for offside på Lokomotiv Stadium.
    65'
    68'
    Frispark for FK Rubin Kazan på egen banehalvdel.
    70'
    Sead Haksabanovic (FK Rubin Kazan) prøver å heade ballen i mål på Lokomotiv Stadium, men mislykkes.
    70'
    70'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Nizhny Novgorod fordi Timur Suleimanov får behandling for en skade på banen.
    72'
    Timur Suleimanov er tilbake på banen igjen.
    73'
    75'
    75'
    Hwang In-beom
    In-beom Hwang (FK Rubin Kazan) mottar et gult kort på Lokomotiv Stadium, og må dermed stå over en kamp pga for mange gule kort denne sesongen.
    78'
    FK Rubin Kazan avanserer forover og Sead Haksabanovic kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    80'
    80'
    Bekim Balaj
    Bekim Balaj (FK Nizhny Novgorod) header utenfor.
    81'
    83'
    Inn: Ivan Ignatyev
    Ut: Georgi Zotov
    Georgi Zotov (FK Rubin Kazan) erstattes av Ivan Ignatyev.
    85'
    Anders Dreyer
    Sjanse til FK Rubin Kazan! Anders Dreyer er nær ved å score, men keeper redder.
    85'
    85'
    85'
    Djordje Despotovic
    FK Rubin Kazan angriper i Nizhny Novgorod. Djordje Despotovic fyrer av et skudd som går utenfor.
    86'
    Aleksandr Zuev
    FK Rubin Kazan angriper, men avslutningen til Aleksandr Zuev går utenfor.
    87'
    Timur Suleimanov vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    88'
    Timur Suleimanov er på beina igjen og fortsetter kampen.
    88'
    Inn: Daniil Penchikov
    Ut: Timur Suleimanov
    Aleksandr Kerzhakov (FK Nizhny Novgorod) tar ut Timur Suleimanov som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Daniil Penchikov.
    89'
    Inn: Ivan Miladinovic
    Ut: Bekim Balaj
    Aleksandr Kerzhakov gjør dagens tredje bytte i Nizhny Novgorod, når han tar ut Bekim Balaj og setter inn Ivan Miladinovic.
    90'+1
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Daniil Penchikov (FK Nizhny Novgorod) vrir seg av smerte i gresset.
    90'+3
    Daniil Penchikov ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Nizhny Novgorod.