FK Rubin Kazan får tildelt et hjørnespark
    Valentin Vada (Rubin Kazan) løfter inn en corner fra høyre på Kazan Arena.
    4'
    FK Zenit St Petersburg får tildelt et frispark
    Det blir farlig! Frispark for FK Zenit St Petersburg er nær straffområde.
    4'
    Chistyakov Artom Vladimirovich tildeler FK Zenit St Petersburg en corner. Maksim Glushenkov sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    5'
    Skudd på mål, FK Rubin Kazan
    Ruslan Bezrukov
    Rubin Kazan angriper. Ruslan Bezrukov får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    6'
    FK Rubin Kazan får tildelt et frispark
    Mateo Cassierra
    Rubin Kazan tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    Frispark FK Zenit St Petersburg.
    13'
    Chistyakov Artom Vladimirovich signaliserer et frispark til FK Zenit St Petersburg på egen banehalvdel.
    15'
    Strahinja Erakovic
    Frispark til Rubin Kazan på halvdelen til FK Zenit St Petersburg.
    20'
    Mirlind Daku
    Chistyakov Artom Vladimirovich signaliserer et frispark til FK Zenit St Petersburg.
    22'
    Spillet på Kazan Arena er stoppet midlertidig fordi Aleksandr Zotov ligger nede.
    26'
    Dommer Chistyakov Artom Vladimirovich venter med å sette i gang spillet fordi Pedro Henrique ligger nede.
    26'
    FK Zenit St Petersburg slipper å klare seg uten Pedro Henrique som kommer tilbake på banen i Kazan.
    27'
    Aleksandr Zotov er tilbake i kampen igjen.
    27'
    Dmitri Kabutov
    Dmitri Kabutov (Rubin Kazan) slår en corner fra høyre side på Kazan Arena.
    29'
    Chistyakov Artom Vladimirovich tildeler Rubin Kazan en corner. Dmitri Kabutov sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    30'
    FK Zenit St Petersburg blir avblåst for offside
    Dommer Chistyakov Artom Vladimirovich ser at linjemannen løfter flagget, og FK Zenit St Petersburgs Mateo Cassierra blåses av for offside.
    35'
    Mål for FK Zenit St Petersburg!
    FK Rubin Kazan 0 - 1 FK Zenit St Petersburg
    Mål: Maksim Glushenkov
    Målgivende: Wendel
    I Kazan tar FK Zenit St Petersburg ledelsen 0-1 etter et mål av Maksim Glushenkov. Flott spill fra Wendel før målet.
    36'
    I Kazan har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    38'
    Maksim Glushenkov vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    40'
    VAR sjekker om det er straffe til FK Zenit St Petersburg
    41'
    Dommeren dømmer straffe til FK Zenit St Petersburg
    43'
    Maksim Glushenkov kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Kazan Arena.
    43'
    Straffe til FK Zenit St Petersburg
    43'
    FK Zenit St Petersburg scorer på straffe!
    FK Rubin Kazan 0 - 2 FK Zenit St Petersburg
    Mål: Mateo Cassierra
    Mateo Cassierra øker FK Zenit St Petersburgs ledelse til 0-2 etter et velplassert straffespark.
    44'
    Spillerbytte - FK Rubin Kazan
    Inn: Aleksandar Jukic
    Ut: Bogdan Jocic
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Rubin Kazan. Inn kommer Aleksandar Jukic, mens Bogdan Jocic tar plass på benken.
    46'
    Frispark for FK Zenit St Petersburg på egen banehalvdel.
    48'
    Gult kort til FK Rubin Kazan
    Egor Teslenko (Rubin Kazan) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    48'
    Målsjanse på Kazan Arena! Ruslan Bezrukov fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    50'
    FK Zenit St Petersburg angriper i Kazan, men blir avblåst for offside.
    53'
    55'
    FK Rubin Kazan 0 - 3 FK Zenit St Petersburg
    Mål: Pedro Henrique
    Mål! Pedro Henrique øker FK Zenit St Petersburgs ledelse til 0-3 på Kazan Arena. Wendel var nest sist på ballen.
    55'
    Offside! Maksim Glushenkov blir vinket av og FK Zenit St Petersburg må dermed bygge opp et nytt angrep.
    59'
    Ilya Rozhkov
    I Kazan header Ilya Rozhkov (Rubin Kazan) mot mål, men ballen går utenfor.
    59'
    63'
    Spillerbytte - FK Zenit St Petersburg
    Inn: Artur
    Ut: Claudinho
    FK Zenit St Petersburg bytter ut Claudinho med Artur. Dette er det første byttet som Sergey Bogdanovich Semak gjør i dagens kamp.
    64'
    Inn: Andrey Mostovoy
    Ut: Pedro Henrique
    FK Zenit St Petersburg bytter ut Pedro Henrique med Andrey Mostovoy.
    64'
    I Kazan har et frispark blitt tildelt bortelag.
    66'
    68'
    FK Zenit St Petersburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    68'
    Nino (FK Zenit St Petersburg) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Kazan Arena.
    70'
    Nino ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Kazan.
    71'
    Rubin Kazan avanserer forover i Kazan. Valentin Vada avslutter, men treffer ikke mål.
    72'
    Inn: Rustamjon Ashurmatov
    Ut: Egor Teslenko
    Egor Teslenko (Rubin Kazan) erstattes av Rustamjon Ashurmatov.
    72'
    Inn: Nikola Cumic
    Ut: Valentin Vada
    Bytte for Rubin Kazan. Nikola Cumic kommer inn for Valentin Vada på Kazan Arena.
    73'
    Inn: Dardan Shabanhaxhaj
    Ut: Ruslan Bezrukov
    Rashid Rahimov (Rubin Kazan) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Dardan Shabanhaxhaj erstatter Ruslan Bezrukov.
    73'
    Viacheslav Karavaev
    Chistyakov Artom Vladimirovich signaliserer et frispark til Rubin Kazan.
    74'
    74'
    Inn: Iurii Gorshkov
    Ut: Maksim Glushenkov
    FK Zenit St Petersburg bytter ut Maksim Glushenkov med Iurii Gorshkov.
    75'
    Inn: Wilson Isidor
    Ut: Mateo Cassierra
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FK Zenit St Petersburg. Inn kommer Wilson Isidor, mens Mateo Cassierra tar plass på benken.
    75'
    Nikola Cumic
    Nikola Cumic (Rubin Kazan) kommer seg fri på Kazan Arena, men avslutningen går utenfor.
    80'
    Mirlind Daku (Rubin Kazan) kommer til en målsjanse på Kazan Arena, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    82'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Kazan fordi Ilya Rozhkov får behandling for en skade på banen.
    85'
    Ilya Rozhkov er på beina igjen og fortsetter kampen.
    86'
    Inn: Sergei Volkov
    Ut: Viacheslav Karavaev
    Viacheslav Karavaev (FK Zenit St Petersburg) erstattes av Sergei Volkov.
    88'
    Skudd på mål, FK Zenit St Petersburg
    Wilson Isidor
    FK Zenit St Petersburg fosser forover og Wilson Isidor fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    89'
    FK Zenit St Petersburg, prøver et skudd, men det reddes
    89'
    Dommeren gir Mirlind Daku (Rubin Kazan) et gult kort.
    89'
    Dommer Chistyakov Artom Vladimirovich venter med å sette i gang spillet fordi Iurii Gorshkov ligger nede.
    89'
    Iurii Gorshkov er på beina igjen og fortsetter kampen på Kazan Arena.
    90'
    Artur
    Artur (FK Zenit St Petersburg) løfter inn en corner fra høyre på Kazan Arena.
    90'
    FK Rubin Kazan 0 - 4 FK Zenit St Petersburg
    Mål: Wilson Isidor
    Målgivende: Artur
    Mål! Wilson Isidor (FK Zenit St Petersburg) header ballen i mål og øker dermed ledelsen til 0-4 på Kazan Arena. Det er en fin assist fra Artur.