2-0
    Kampen er i gang på Kazan Arena.
    Lokomotiv Moscow får tildelt et hjørnespark
    Daniil Kulikov
    Daniil Kulikov (Lokomotiv Moscow) løfter inn en corner fra høyre på Kazan Arena.
    2'
    FK Rubin Kazan får tildelt et hjørnespark
    Sead Haksabanovic
    I Kazan slår Sead Haksabanovic en corner fra venstre.
    2'
    Målet til FK Rubin Kazan sjekkes av VAR
    6'
    Målet til FK Rubin Kazan blir annullert
    7'
    Lokomotiv Moscow får tildelt et frispark
    Kirill Levnikov signaliserer et frispark til Lokomotiv Moscow på egen banehalvdel.
    7'
    FK Rubin Kazan får tildelt et frispark
    I Kazan har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    8'
    Gult kort til Lokomotiv Moscow
    Alexis Beka Beka
    Dommer Kirill Levnikov viser Alexis Beka Beka (Lokomotiv Moscow) det gule kortet.
    8'
    Lokomotiv Moscow må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra FK Rubin Kazan.
    9'
    Skudd utenfor mål, FK Rubin Kazan
    Montassar Talbi
    FK Rubin Kazan angriper på Kazan Arena. Montassar Talbi header utenfor.
    9'
    Lokomotiv Moscow tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    Skudd utenfor mål, Lokomotiv Moscow
    Gyrano Kerk
    Gyrano Kerk (Lokomotiv Moscow) kommer til en målsjanse på Kazan Arena, men klarer ikke å score.
    16'
    Skudd på mål, FK Rubin Kazan
    German Onugha
    German Onugha (FK Rubin Kazan) avanserer forover på Kazan Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    18'
    FK Rubin Kazan, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    Fedor Smolov
    Lokomotiv Moscow angriper i Kazan. Fedor Smolov fyrer av et skudd som går utenfor.
    19'
    Det blir farlig! Frispark for Lokomotiv Moscow er nær straffområde.
    20'
    21'
    Maksim Petrov
    Dommer Kirill Levnikov gir Maksim Petrov (Lokomotiv Moscow) et gult kort.
    21'
    Frispark for FK Rubin Kazan på egen banehalvdel.
    22'
    23'
    25'
    25'
    Kirill Levnikov signaliserer et frispark til Lokomotiv Moscow.
    26'
    Frispark Lokomotiv Moscow.
    26'
    FK Rubin Kazan tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    Frispark til Lokomotiv Moscow på halvdelen til FK Rubin Kazan.
    28'
    Kirill Levnikov signaliserer et frispark til FK Rubin Kazan.
    31'
    Georgi Zotov
    FK Rubin Kazan angriper i Kazan. Georgi Zotov avslutter på mål, men greier ikke å score.
    33'
    33'
    36'
    Mål for FK Rubin Kazan!
    FK Rubin Kazan 1 - 0 Lokomotiv Moscow
    Mål: Anders Dreyer
    Målgivende: Hwang In-beom
    Anders Dreyer setter ballen i nettet og FK Rubin Kazan leder nå 1-0. Flott spill fra In-beom Hwang før målet.
    36'
    Sjanse til FK Rubin Kazan! Sead Haksabanovic er nær ved å score, men keeper redder.
    38'
    38'
    38'
    Kan Lokomotiv Moscow utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    39'
    Gult kort til FK Rubin Kazan
    Montassar Talbi (FK Rubin Kazan) får et gult kort av dommer Kirill Levnikov.
    39'
    Daniil Kulikov (Lokomotiv Moscow) slår en corner fra høyre side på Kazan Arena.
    42'
    Pablo Castro
    Lokomotiv Moscow angriper og Pablo Castro får avsluttet. Headingen treffer ikke FK Rubin Kazan-målet.
    42'
    Lokomotiv Moscow avanserer forover i Kazan. Fedor Smolov avslutter, men treffer ikke mål.
    44'
    45'
    Oliver Abildgaard
    Oliver Abildgaard (FK Rubin Kazan) header utenfor.
    45'+1
    Spillerbytte - Lokomotiv Moscow
    Inn: Rifat Zhemaletdinov
    Ut: Maksim Petrov
    Markus Gisdol (Lokomotiv Moscow) gjør sitt første bytte for dagen. Rifat Zhemaletdinov erstatter Maksim Petrov.
    46'
    Inn: Dmitrii Zhivoglyadov
    Ut: Maksim Nenahov
    Bytte for Lokomotiv Moscow. Dmitrii Zhivoglyadov kommer inn for Maksim Nenahov på Kazan Arena.
    46'
    Frispark til FK Rubin Kazan på halvdelen til Lokomotiv Moscow.
    47'
    48'
    Skudd på mål, Lokomotiv Moscow
    Konstantin Maradishvili
    Målsjanse til Lokomotiv Moscow! Konstantin Maradishvili treffer mål, men keeper redder.
    49'
    Lokomotiv Moscow, prøver et skudd, men det reddes
    49'
    I Kazan slår Daniil Kulikov en corner fra høyre.
    49'
    Sead Haksabanovic (FK Rubin Kazan) kommer seg fri på Kazan Arena, men avslutningen går utenfor.
    52'
    Anders Dreyer
    Sjanse! FK Rubin Kazan avanserer forover, men Anders Dreyer avslutter utenfor.
    53'
    Lokomotiv Moscow fosser forover og Konstantin Maradishvili fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    53'
    53'
    Khvicha Kvaratskhelia
    Sjanse i Kazan! Khvicha Kvaratskhelia (FK Rubin Kazan) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    54'
    54'
    55'
    I Kazan har et frispark blitt tildelt bortelag.
    56'
    Nayair Tiknizyan
    Kirill Levnikov tildeler Lokomotiv Moscow en corner. Nayair Tiknizyan sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    58'
    Ilya Samoshnikov
    Ilya Samoshnikov (FK Rubin Kazan) kommer til en målsjanse på Kazan Arena, men klarer ikke å score.
    59'
    Målsjanse på Kazan Arena! Khvicha Kvaratskhelia fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    60'
    60'
    62'
    FK Rubin Kazan 2 - 0 Lokomotiv Moscow
    Mål: German Onugha
    German Onugha øker FK Rubin Kazans ledelse til 2-0!
    66'
    67'
    Målet til FK Rubin Kazan blir stående
    68'
    Mål for Lokomotiv Moscow!
    FK Rubin Kazan 2 - 1 Lokomotiv Moscow
    Mål: Fedor Smolov
    Målgivende: Gyrano Kerk
    Mål! Lokomotiv Moscow reduserer til 2-1 ved Fedor Smolov. Det er en fin assist fra Gyrano Kerk.
    68'
    70'
    71'
    Inn: Tino Anjorin
    Ut: Daniil Kulikov
    Daniil Kulikov (Lokomotiv Moscow) erstattes av Faustino Anjorin.
    71'
    Spillerbytte - FK Rubin Kazan
    Inn: Soltmurad Bakaev
    Ut: Anders Dreyer
    FK Rubin Kazan bytter ut Anders Dreyer med Soltmurad Bakaev. Dette er det første byttet som Leonid Slutskiy gjør i dagens kamp.
    72'
    Ilya Samoshnikov (FK Rubin Kazan) mottar sitt første gule kort for dagen på Kazan Arena.
    75'
    75'
    I Kazan slår Nayair Tiknizyan en corner fra venstre.
    77'
    Inn: Ivan Ignatyev
    Ut: German Onugha
    FK Rubin Kazan bytter ut German Onugha med Ivan Ignatyev.
    78'
    Rifat Zhemaletdinov
    Sjanse i Kazan! Rifat Zhemaletdinov (Lokomotiv Moscow) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    79'
    79'
    79'
    Sead Haksabanovic (FK Rubin Kazan) løfter inn en corner fra venstre på Kazan Arena.
    81'
    Lokomotiv Moscow angriper, men avslutningen til Alexis Beka Beka går utenfor.
    84'
    Frispark FK Rubin Kazan.
    85'
    86'
    86'
    Sead Haksabanovic (FK Rubin Kazan) fyrer av et skudd som går utenfor.
    88'
    Inn: Dmitry Rybchinskiy
    Ut: Nayair Tiknizyan
    Markus Gisdol gjør dagens fjerde bytte i Kazan, når han tar ut Nayair Tiknizyan og setter inn Dmitry Rybchinskiy.
    88'
    89'
    Inn: Mikhail Kostyukov
    Ut: Hwang In-beom
    Leonid Slutskiy (FK Rubin Kazan) gjør sitt tredje bytte for dagen. Mikhail Kostyukov erstatter In-beom Hwang.
    89'
    Gyrano Kerk
    Gyrano Kerk (Lokomotiv Moscow) header mot mål, men ballen går utenfor.
    90'
    FK Rubin Kazan angriper. Khvicha Kvaratskhelia får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    90'+1
    90'+1
    Frisparket tildelt Lokomotiv Moscow er farlig nær FK Rubin Kazans målområde.
    90'+2
    Dommer Kirill Levnikov viser Konstantin Maradishvili (Lokomotiv Moscow) det gule kortet.
    90'+2
    Kirill Levnikov signaliserer et frispark til FK Rubin Kazan på egen banehalvdel.
    90'+3
    FK Rubin Kazan 2 - 2 Lokomotiv Moscow
    Mål: Rifat Zhemaletdinov
    Målgivende: Alexis Beka Beka
    Mål! Rifat Zhemaletdinov utligner til 2-2. Alexis Beka Beka var nest sist på ballen.