Målsjanse! Sekou Konde (FC Amkar Perm) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    Dommer Roman Galimov gir Mikhail Kostyukov (FC Amkar Perm) et gult kort.
    29'
    I Tambov slår Andrey Murnin en corner fra høyre.
    31'
    Roman Galimov tildeler FK Tambov en corner. Andrey Murnin sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    33'
    33'
    FK Tambov tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    33'
    Fegor Ogude
    Fegor Ogude (FC Amkar Perm) mottar sitt første gule kort for dagen på Spartak Stadium.
    33'
    35'
    36'
    36'
    Det begynner å bli farlig! Frispark for FC Amkar Perm nær 16-meteren.
    37'
    Mål for FC Amkar Perm!
    FK Tambov 0 - 1 FC Amkar Perm
    Mål: Mikhail Kostyukov
    Målgivende: Petar Zanev
    Mikhail Kostyukov setter ballen i nettet og FC Amkar Perm leder nå 0-1. Det er en fin assist fra Petar Zanev.
    38'
    42'
    43'
    Felicio Anando Brown Forbes
    Felicio Brown Forbes (FC Amkar Perm) får et gult kort av dommer Roman Galimov.
    43'
    Andrey Murnin (FK Tambov) løfter inn en corner fra venstre på Spartak Stadium.
    45'
    Roman Galimov tildeler FK Tambov en corner. Andrey Murnin sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    49'
    Pavel Ignatovich (FK Tambov) kommer seg fri på Spartak Stadium, men avslutningen går utenfor.
    51'
    Evgeni Shlyakov (FK Tambov) fyrer av et skudd som går utenfor.
    53'
    FK Tambov, prøver et skudd, men det reddes
    54'
    Sjanse i Tambov! Felicio Brown Forbes (FC Amkar Perm) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    54'
    Spillerbytte - FC Amkar Perm
    Inn: Sergey Balanovich
    Ut: Felicio Anando Brown Forbes
    Felicio Brown Forbes (FC Amkar Perm) erstattes av Sergey Balanovich.
    54'
    Frispark FC Amkar Perm.
    55'
    Brian Idowu
    Dommer Roman Galimov viser Brian Idowu (FC Amkar Perm) det gule kortet.
    55'
    56'
    Inn: Kirill Suslov
    Ut: Dmitri Belorukov
    FC Amkar Perm bytter ut Dmitri Belorukov med Kirill Suslov.
    61'
    61'
    Spillerbytte - FK Tambov
    Inn: Anton Kilin
    Ut: Marat Bystrov
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FK Tambov. Inn kommer Anton Kilin, mens Marat Bystrov tar plass på benken.
    62'
    Frispark for FC Amkar Perm på egen banehalvdel.
    63'
    Roman Galimov signaliserer et frispark til FK Tambov.
    65'
    67'
    Inn: Denis Dorozhkin
    Ut: Pavel Ignatovich
    Bytte for FK Tambov. Denis Dorozhkin kommer inn for Pavel Ignatovich på Spartak Stadium.
    67'
    68'
    Andrey Chasovskih
    FK Tambov avanserer forover i Tambov. Andrey Chasovskih avslutter, men treffer ikke mål.
    70'
    73'
    Inn: Aleksandr Ryazantsev
    Ut: Mikhail Kostyukov
    FC Amkar Perm bytter ut Mikhail Kostyukov med Aleksandr Ryazantsev. Dette er det tredje byttet som Vadim Evseev gjør i dagens kamp.
    75'
    Janusz Gol
    FC Amkar Perm angriper i Tambov. Janusz Gol fyrer av et skudd som går utenfor.
    75'
    76'
    77'
    Inn: Ivan Sergeev
    Ut: Sergey Shevchuk
    FK Tambov gjør sitt tredje bytte. Sergiy Shevchuk erstattes av Ivan Sergeev.
    77'
    FC Amkar Perm, prøver et skudd, men det reddes
    78'
    Anton Kilin
    FK Tambov avanserer forover og Anton Kilin kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    78'
    I Tambov slår Andrey Murnin en corner fra venstre.
    79'
    Fegor Ogude (FC Amkar Perm) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Spartak Stadium.
    80'
    Fegor Ogude er tilbake i kampen igjen.
    82'
    82'
    Janusz Gol
    Janusz Gol (FC Amkar Perm) mottar sitt første gule kort for dagen på Spartak Stadium.
    82'
    84'
    Mladen Kascelan
    Mladen Kascelan (FK Tambov) får et gult kort av dommer Roman Galimov.
    84'
    Sergey Balanovich
    Sergey Balanovich (FC Amkar Perm) kommer til en målsjanse på Spartak Stadium, men klarer ikke å score.
    84'
    85'
    Andrey Murnin
    Målsjanse på Spartak Stadium! Andrey Murnin fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.