Den første omgangen er sparket i gang.
    Tonny Vilhena
    Tonny Vilhena (FC Krasnodar) fyrer av et skudd som går utenfor.
    2'
    Pavel Shadykhanov signaliserer et frispark til FC Krasnodar på egen banehalvdel.
    5'
    Alexey Ionov
    Alexey Ionov (FC Krasnodar) avanserer forover på Spartak Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    6'
    FK Tambov, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Kan FK Tambov utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    7'
    Vladislav Karapuzov
    Målsjanse til FK Tambov! Vladislav Karapuzov treffer mål, men keeper redder.
    8'
    FK Krasnodar, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    FC Krasnodar tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    FC Krasnodars Alexey Ionov blåses av for offside på Spartak Stadium.
    13'
    Frispark til FK Tambov på halvdelen til FC Krasnodar.
    13'
    Vladislav Karapuzov (FK Tambov) løfter inn en corner fra høyre på Spartak Stadium.
    14'
    Sjanse til FC Krasnodar! Alexey Ionov er nær ved å score, men keeper redder.
    15'
    15'
    Frispark for FK Tambov på egen banehalvdel.
    15'
    Vladislav Karapuzov (FK Tambov) slår en corner fra høyre side på Spartak Stadium.
    16'
    Anton Terekhov
    FK Tambov angriper og Anton Terekhov får avsluttet. Headingen treffer ikke FC Krasnodar-målet.
    17'
    I Tambov slår Shapi Suleymanov en corner fra venstre.
    20'
    Evgeni Chernov
    Evgeni Chernov (FC Krasnodar) kommer seg fri på Spartak Stadium, men avslutningen går utenfor.
    20'
    21'
    I Tambov har et frispark blitt tildelt bortelag.
    22'
    Frispark FC Krasnodar.
    26'
    Gult kort til FK Krasnodar
    Remy Cabella
    Dommer Pavel Shadykhanov viser Remy Cabella (FC Krasnodar) det gule kortet.
    26'
    Mål for FK Krasnodar!
    FK Tambov 0 - 1 FK Krasnodar
    Mål: Remy Cabella
    Mål! Remy Cabella gir FC Krasnodar en 0-1 ledelse.
    27'
    Offside! Artem Arkhipov blir vinket av og FK Tambov må dermed bygge opp et nytt angrep.
    28'
    Pavel Shadykhanov signaliserer et frispark til FK Tambov.
    29'
    32'
    Gult kort til FK Tambov
    Vladislav Karapuzov (FK Tambov) pådrar seg et gult kort.
    32'
    33'
    Pavel Shadykhanov tildeler FC Krasnodar en corner. Alexey Ionov sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    35'
    En av FC Krasnodars spillere blir avblåst for offside.
    39'
    39'
    Sjanse! FK Tambov avanserer forover, men Vladislav Karapuzov avslutter utenfor.
    41'
    43'
    Viktor Claesson
    FC Krasnodar angriper. Viktor Claesson får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    44'
    44'
    Pavel Shadykhanov tildeler FC Krasnodar en corner. Shapi Suleymanov sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    44'
    Pavel Shadykhanov signaliserer et frispark til FK Tambov på egen banehalvdel.
    45'
    FK Tambov angriper, men Artem Arkhipov vinkes av for offside.
    45'+1
    Spillerbytte - FK Krasnodar
    Inn: Wanderson Campos
    Ut: Shapi Suleymanov
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Krasnodar. Inn kommer Wanderson, mens Shapi Suleymanov tar plass på benken.
    46'
    I Tambov slår Tonny Vilhena en corner fra høyre.
    48'
    Wanderson Campos
    Målsjanse! Wanderson (FC Krasnodar) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    52'
    Pavel Shadykhanov signaliserer et frispark til FC Krasnodar.
    53'
    FC Krasnodar fosser fremover, men Remy Cabella går rett i offsidefella.
    57'
    Sjanse i Tambov! Vladislav Karapuzov (FK Tambov) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    58'
    58'
    Artem Arkhipov
    FK Tambov angriper, men avslutningen til Artem Arkhipov går utenfor.
    58'
    Tonny Vilhena (FC Krasnodar) kommer til en målsjanse på Spartak Stadium, men klarer ikke å score.
    63'
    FK Tambov må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra FC Krasnodar.
    64'
    64'
    Offside! Artem Arkhipov (FK Tambov) er alene igjennom, men dommer Pavel Shadykhanov ser at linjemannen er oppe med flagget.
    65'
    Tonny Vilhena (FC Krasnodar) løfter inn en corner fra høyre på Spartak Stadium.
    67'
    FK Tambov 0 - 2 FK Krasnodar
    Mål: Yuri Gazinskiy
    Mål! FC Krasnodar øker ledelsen til 0-2 etter en scoring av Yuri Gazinskiy på Spartak Stadium.
    68'
    Tonny Vilhena (FC Krasnodar) slår en corner fra høyre side på Spartak Stadium.
    71'
    Inn: Evgeni Markov
    Ut: Viktor Claesson
    Viktor Claesson (FC Krasnodar) erstattes av Evgeni Markov.
    73'
    Inn: Kristoffer Olsson
    Ut: Tonny Vilhena
    Murad Olegovich Musaev gjør dagens tredje bytte i Tambov, når han tar ut Tonny Vilhena og setter inn Kristoffer Olsson.
    73'
    Spillerbytte - FK Tambov
    Inn: Catalin Carp
    Ut: Vladimir Kabakhidze
    Bytte for FK Tambov. Catalin Carp kommer inn for Vladimir Kabakhidze på Spartak Stadium.
    74'
    Inn: Kirill Klimov
    Ut: Artem Arkhipov
    FK Tambov gjør sitt andre bytte. Artem Arkhipov erstattes av Kirill Klimov.
    74'
    FK Tambov 0 - 3 FK Krasnodar
    Mål: Kristoffer Olsson
    Mål! Kristoffer Olsson gir FC Krasnodar en komfortabel 0-3 ledelse.
    75'
    FK Tambov tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    76'
    Inn: Daniil Utkin
    Ut: Yuri Gazinskiy
    Murad Olegovich Musaev (FC Krasnodar) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Daniil Utkin erstatter Yuri Gazinskiy.
    77'
    Pavel Shadykhanov tildeler FK Tambov en corner. Vladislav Karapuzov sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    78'
    80'
    Inn: Aleksandr Yerkin
    Ut: Nikita Drozdov
    FK Tambov bytter ut Nikita Drozdov med Aleksandr Yerkin. Dette er det tredje byttet som Sergey Pervushin gjør i dagens kamp.
    81'
    Inn: Farkhod Vasiev
    Ut: Anton Terekhov
    Bytte for FK Tambov. Farkhod Vasiev kommer inn for Anton Terekhov på Spartak Stadium.
    81'
    81'
    Azer Aliev
    Målsjanse på Spartak Stadium! Azer Aliev fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    83'
    83'
    Daniil Utkin
    FC Krasnodar angriper i Tambov. Daniil Utkin fyrer av et skudd som går utenfor.
    84'
    Inn: Ruslan Kambolov
    Ut: Remy Cabella
    Murad Olegovich Musaev gjør dagens femte bytte i Tambov, når han tar ut Remy Cabella og setter inn Ruslan Kambolov.
    84'
    Vitali Shakhov ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    85'
    Inn: Dmitriy German
    Ut: Azer Aliev
    FK Tambov bytter ut Azer Aliev med Dmitriy German. Dette er det femte byttet som Sergey Pervushin gjør i dagens kamp.
    85'
    Vitali Shakhov er tilbake i kampen igjen.
    85'
    Evgeni Markov
    Evgeni Markov (FC Krasnodar) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    86'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og FC Krasnodar får straffe!
    87'
    87'
    FK Krasnodar scorer på straffe!
    FK Tambov 0 - 4 FK Krasnodar
    Mål: Alexey Ionov
    Alexey Ionov banker inn et straffespark på Spartak Stadium! FC Krasnodar øker dermed ledelsen til 0-4.