1-5
Vasiev (sm)90'+4
    Fløyta har gått for å starte kampen.
    FK Zenit St Petersburg får tildelt et frispark
    Anton Frolov signaliserer et frispark til FK Zenit St Petersburg på egen banehalvdel.
    1'
    FK Zenit St Petersburg blir avblåst for offside
    Aleksandr Yerokhin
    Offside! Aleksandr Yerokhin (FK Zenit St Petersburg) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    2'
    FK Tambov får tildelt et frispark
    FK Tambov tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    4'
    FK Tambov blir avblåst for offside
    Artem Arkhipov
    Dommer Anton Frolov ser at linjemannen løfter flagget, og FK Tambovs Artem Arkhipov blåses av for offside.
    5'
    Skudd utenfor mål, FK Zenit St Petersburg
    Aleksandr Yerokhin (FK Zenit St Petersburg) fyrer av et skudd som går utenfor.
    7'
    I Tambov har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    8'
    FK Zenit St Petersburg får tildelt et hjørnespark
    11'
    Mål for FK Zenit St Petersburg!
    FK Tambov 0 - 1 FK Zenit St Petersburg
    Mål: Artem Dzyuba
    Målgivende: Dmitri Chistyakov
    Mål! Artem Dzyuba gir FK Zenit St Petersburg ledelsen 0-1 i Tambov. Dmitri Chistyakov sto for den målgivende pasningen.
    11'
    Skudd på mål, FK Zenit St Petersburg
    FK Zenit St Petersburg angriper i Tambov. Aleksandr Yerokhin avslutter på mål, men greier ikke å score.
    14'
    FK Zenit St Petersburg, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    15'
    Daler Kuzyaev
    Daler Kuzyaev (FK Zenit St Petersburg) kommer til en målsjanse på Spartak Stadium, men klarer ikke å score.
    16'
    Frispark for FK Tambov på egen banehalvdel.
    17'
    Frispark FK Zenit St Petersburg.
    19'
    Aleksey Sutormin
    Målsjanse til FK Zenit St Petersburg! Aleksey Sutormin treffer mål, men keeper redder.
    20'
    20'
    21'
    Skudd på mål, FK Tambov
    Sjanse til FK Tambov! Artem Arkhipov er nær ved å score, men keeper redder.
    23'
    FK Tambov, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    Skudd utenfor mål, FK Tambov
    Artem Arkhipov (FK Tambov) header utenfor.
    23'
    Frispark til FK Tambov på halvdelen til FK Zenit St Petersburg.
    26'
    Yuri Zhirkov
    Yuri Zhirkov (FK Zenit St Petersburg) kommer seg fri på Spartak Stadium, men avslutningen går utenfor.
    27'
    29'
    29'
    31'
    En av FK Zenit St Petersburgs spillere blir avblåst for offside.
    32'
    34'
    Danila Khotulev
    FK Zenit St Petersburg avanserer forover og Danila Khotulev kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    34'
    34'
    36'
    37'
    FK Zenit St Petersburg avanserer forover i Tambov. Daler Kuzyaev avslutter, men treffer ikke mål.
    37'
    FK Zenit St Petersburg fosser forover og Aleksey Sutormin fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    41'
    41'
    FK Zenit St Petersburg angriper, men avslutningen til Aleksandr Yerokhin går utenfor.
    44'
    FK Tambov får tildelt et hjørnespark
    45'
    Mål for FK Tambov!
    FK Tambov 1 - 1 FK Zenit St Petersburg
    Mål: Kirill Klimov
    Mål! Kirill Klimov utligner for FK Tambov. Stillingen er dermed 1-1 i Tambov.
    45'+1
    Anton Frolov signaliserer et frispark til FK Tambov på egen banehalvdel.
    45'+2
    Gult kort til FK Zenit St Petersburg
    Magomed Ozdoev
    Magomed Ozdoev (FK Zenit St Petersburg) mottar sitt første gule kort for dagen på Spartak Stadium.
    45'+2
    Spillerbytte - FK Zenit St Petersburg
    Inn: Kirill Kravtsov
    Ut: Aleksandr Yerokhin
    FK Zenit St Petersburg bytter ut Aleksandr Yerokhin med Kirill Kravtsov.
    46'
    FK Zenit St Petersburg angriper. Yuri Zhirkov får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    46'
    46'
    Artem Dzyuba
    Målsjanse! Artem Dzyuba (FK Zenit St Petersburg) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    49'
    Frispark for FK Zenit St Petersburg på egen banehalvdel.
    50'
    Kirill Klimov
    FK Tambov angriper, men Kirill Klimov vinkes av for offside.
    51'
    Viacheslav Karavaev
    Viacheslav Karavaev (FK Zenit St Petersburg) avanserer forover på Spartak Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    52'
    52'
    53'
    53'
    54'
    FK Tambov 1 - 2 FK Zenit St Petersburg
    Målgivende: Daler Kuzyaev
    I Tambov tar FK Zenit St Petersburg ledelsen 1-2 etter et mål av Artem Dzyuba. Daler Kuzyaev var nest sist på ballen.
    55'
    FK Zenit St Petersburg fosser fremover, men Anton Frolov blåser for offside på Spartak Stadium.
    56'
    Vladislav Karapuzov
    Målsjanse på Spartak Stadium! Vladislav Karapuzov fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    58'
    58'
    Spillerbytte - FK Tambov
    Inn: Zurab Gigashvili
    Ut: Ilya Martynov
    Ilya Martynov (FK Tambov) erstattes av Zurab Gigashvili.
    59'
    Inn: Nikita Drozdov
    Ut: Catalin Carp
    Sergey Pervushin (FK Tambov) gjør sitt andre bytte for dagen. Nikita Drozdov erstatter Catalin Carp.
    59'
    Inn: Daniil Krugovoy
    Ut: Dmitri Chistyakov
    FK Zenit St Petersburg bytter ut Dmitri Chistyakov med Daniil Krugovoy. Dette er det andre byttet som Sergey Semak gjør i dagens kamp.
    59'
    Inn: Daniil Shamkin
    Ut: Yuri Zhirkov
    FK Zenit St Petersburg gjør sitt tredje bytte. Yuri Zhirkov erstattes av Daniil Shamkin.
    60'
    60'
    Sjanse i Tambov! Artem Arkhipov (FK Tambov) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    62'
    62'
    Inn: Anton Terekhov
    Ut: Kirill Klimov
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FK Tambov. Inn kommer Anton Terekhov, mens Kirill Klimov tar plass på benken.
    64'
    65'
    65'
    Anton Frolov signaliserer et frispark til FK Zenit St Petersburg.
    66'
    Kirill Kravtsov
    Sjanse! FK Zenit St Petersburg avanserer forover, men Kirill Kravtsov avslutter utenfor.
    67'
    Sjanse! FK Tambov avanserer forover, men Artem Arkhipov avslutter utenfor.
    72'
    FK Tambov 1 - 3 FK Zenit St Petersburg
    Målgivende: Daniil Shamkin
    Mål! Artem Dzyuba (FK Zenit St Petersburg) header ballen i mål og øker dermed ledelsen til 1-3 på Spartak Stadium. Det er en fin assist fra Daniil Shamkin.
    73'
    Inn: Saba Sazonov
    Ut: Magomed Ozdoev
    FK Zenit St Petersburg bytter ut Magomed Ozdoev med Saba Sazonov.
    74'
    FK Tambov 1 - 4 FK Zenit St Petersburg
    Artem Dzyuba øker FK Zenit St Petersburgs ledelse til 1-4!
    74'
    Anton Frolov signaliserer et frispark til FK Zenit St Petersburg like utenfor FK Tambov-området.
    77'
    Inn: Sergey Chibisov
    Ut: Daler Kuzyaev
    Sergey Semak gjør dagens femte bytte i Tambov, når han tar ut Daler Kuzyaev og setter inn Sergey Chibisov.
    78'
    79'
    80'
    Inn: Moris Nusuev
    Ut: Denis Kaykov
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FK Tambov. Inn kommer Moris Nusuev, mens Denis Kaykov tar plass på benken.
    81'
    Inn: Said-Ali Akhmaev
    Ut: Artem Arkhipov
    FK Tambov gjør sitt femte bytte. Artem Arkhipov erstattes av Said-Ali Akhmaev.
    82'
    83'
    Målsjanse på Spartak Stadium! Aleksey Sutormin fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    83'
    83'
    Rodion Syamuk (FK Tambov) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Spartak Stadium.
    84'
    Rodion Syamuk er på beina igjen og fortsetter kampen på Spartak Stadium.
    86'
    86'
    87'
    Spillet på Spartak Stadium er stoppet midlertidig fordi Rodion Syamuk ligger nede.
    90'
    Rodion Syamuk kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Spartak Stadium.
    90'+1
    Sjanse til FK Zenit St Petersburg! Aleksey Sutormin er nær ved å score, men keeper redder.
    90'+3
    90'+3
    FK Tambov scorer selvmål!
    FK Tambov 1 - 5 FK Zenit St Petersburg
    Mål: Farkhod Vasiev
    Mål! Farkhod Vasiev øker FK Zenit St Petersburgs ledelse til 1-5 på Spartak Stadium.