FK Ufa tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Dommer Sergei Ivanov gir Danijel Miskic (FK Ural Yekaterinburg) et gult kort.
    Sergei Ivanov signaliserer et frispark til FK Ufa på egen banehalvdel.
    13'
    Eric Bicfalvi
    Målsjanse! Eric Bicfalvi (FK Ural Yekaterinburg) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    15'
    Sergei Ivanov tildeler FK Ufa en corner. Dmitri Kabutov sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    16'
    Dilan Ortiz (FK Ufa) header mot mål, men ballen går utenfor.
    16'
    Gamid Agalarov
    Gamid Agalarov (FK Ufa) fyrer av et skudd som går utenfor.
    18'
    FK Ural Yekaterinburg angriper i Ekaterinburg. Eric Bicfalvi fyrer av et skudd som går utenfor.
    21'
    Oleg Shatov (FK Ural Yekaterinburg) løfter inn en corner fra høyre på Central Stadium.
    21'
    Rafal Augustyniak
    Sjanse! FK Ural Yekaterinburg avanserer forover, men Rafal Augustyniak avslutter utenfor.
    24'
    Mål for FK Ural Yekaterinburg!
    FK Ural Yekaterinburg 1 - 0 FK Ufa
    Mål: Eric Bicfalvi
    Målgivende: Oleg Shatov
    FK Ural Yekaterinburg leder 1-0 etter en scoring av Eric Bicfalvi. Oleg Shatov sto for den målgivende pasningen.
    25'
    28'
    Frispark til FK Ufa på halvdelen til FK Ural Yekaterinburg.
    28'
    Bojan Jokic (FK Ufa) slår en corner fra høyre side på Central Stadium.
    30'
    FK Ural Yekaterinburg, prøver et skudd, men det reddes
    30'
    Sergei Ivanov signaliserer et frispark til FK Ural Yekaterinburg.
    32'
    35'
    37'
    Oleg Shatov
    FK Ural Yekaterinburg fosser forover og Oleg Shatov fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    39'
    FK Ufa, prøver et skudd, men det reddes
    39'
    I Ekaterinburg slår Oleg Shatov en corner fra venstre.
    45'
    Sergei Ivanov signaliserer et frispark til FK Ural Yekaterinburg på egen banehalvdel.
    46'
    Spillerbytte - FK Ufa
    Inn: Oston Urunov
    Ut: Dilan Andres Ortiz Aragon
    Bytte for FK Ufa. Oston Urunov kommer inn for Dilan Ortiz på Central Stadium.
    46'
    Inn: Egas Cacintura
    Ut: Yuri Zhuravlev
    Aleksey Stukalov gjør dagens andre bytte i Ekaterinburg, når han tar ut Yuri Zhuravlev og setter inn Egas Cacintura.
    46'
    Oston Urunov
    Målsjanse på Central Stadium! Oston Urunov fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    48'
    48'
    49'
    51'
    Aleksey Gerasimov
    Aleksey Gerasimov (FK Ural Yekaterinburg) kommer til avslutning på Central Stadium, men headingen blir reddet.
    52'
    52'
    FK Ufa avanserer forover i Ekaterinburg. Oston Urunov avslutter, men treffer ikke mål.
    52'
    FK Ural Yekaterinburg 2 - 0 FK Ufa
    Mål: Danijel Miskic
    Målgivende: Vyacheslav Podberezkin
    I Ekaterinburg øker FK Ural Yekaterinburg ledelsen til 2-0 takket være et mål av Danijel Miskic. Flott spill fra Vyacheslav Podberezkin før målet.
    53'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    56'
    Ikke rødt kort likevel
    57'
    Vyacheslav Podberezkin
    Vyacheslav Podberezkin (FK Ural Yekaterinburg) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    57'
    Sergei Ivanov signaliserer et frispark til FK Ufa.
    58'
    59'
    Filip Mrzljak ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    59'
    Filip Mrzljak er tilbake på banen igjen.
    61'
    Inn: Oleg Ivanov
    Ut: Filip Mrzljak
    Aleksey Stukalov (FK Ufa) blir nødt til å gjøre sitt tredje bytte. Oleg Ivanov erstatter Filip Mrzljak som sannsynligvis er skadet.
    61'
    Inn: Aleksandr Saplinov
    Ut: Vladislav Kamilov
    FK Ufa bytter ut Vladislav Kamilov med Aleksandr Saplinov.
    61'
    Andrey Egorychev ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    64'
    Andrey Egorychev kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Central Stadium.
    65'
    65'
    66'
    Eric Bicfalvi (FK Ural Yekaterinburg) avanserer forover på Central Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    67'
    67'
    67'
    Gult kort til FK Ufa
    Bojan Jokic
    Bojan Jokic (FK Ufa) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    68'
    Oleg Shatov (FK Ural Yekaterinburg) slår en corner fra høyre side på Central Stadium.
    69'
    Eric Bicfalvi (FK Ural Yekaterinburg) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    69'
    69'
    I Ekaterinburg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    69'
    70'
    72'
    Spillerbytte - FK Ural Yekaterinburg
    Inn: Roman Emeljanov
    Ut: Danijel Miskic
    FK Ural Yekaterinburg bytter ut Danijel Miskic med Roman Emeljanov. Dette er det første byttet som Igor Shalimov gjør i dagens kamp.
    73'
    Oleg Shatov
    FK Ural Yekaterinburg angriper, men avslutningen til Oleg Shatov går utenfor.
    73'
    74'
    74'
    Målsjanse til FK Ufa! Gamid Agalarov treffer mål, men keeper redder.
    77'
    77'
    Inn: Ramazan Gadzimuradov
    Ut: Yuriy Zheleznov
    Igor Shalimov (FK Ural Yekaterinburg) gjør sitt andre bytte for dagen. Ramazan Gadzimuradov erstatter Yuriy Zheleznov.
    78'
    Spillet på Central Stadium er stoppet midlertidig fordi Rafal Augustyniak ligger nede.
    78'
    Rafal Augustyniak er på beina igjen og fortsetter kampen.
    79'
    Mål for FK Ufa!
    FK Ural Yekaterinburg 2 - 1 FK Ufa
    Mål: Gamid Agalarov
    Målgivende: Egas Cacintura
    Gamid Agalarov setter inn en redusering på Central Stadium. Stillingen er nå 2-1. Det er en fin assist fra Egas Cacintura.
    80'
    82'
    Frispark FK Ufa.
    82'
    Roman Emeljanov
    Roman Emeljanov (FK Ural Yekaterinburg) pådrar seg et gult kort.
    82'
    FK Ural Yekaterinburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    84'
    Inn: Mikhail Ageev
    Ut: Eric Bicfalvi
    Igor Shalimov gjør dagens tredje bytte i Ekaterinburg, når han tar ut Eric Bicfalvi og setter inn Mikhail Ageev.
    85'
    Inn: Aleksey Evseev
    Ut: Oleg Shatov
    Oleg Shatov (FK Ural Yekaterinburg) erstattes av Aleksey Evseev.
    85'
    Inn: Danila Emelyanov
    Ut: Ruslan Fishchenko
    Aleksey Stukalov (FK Ufa) gjør sitt femte bytte for dagen. Danila Emelyanov erstatter Ruslan Fishchenko.
    86'
    90'+2
    Offside! Mikhail Ageev blir vinket av og FK Ural Yekaterinburg må dermed bygge opp et nytt angrep.
    90'+3
    Ramazan Gadzimuradov
    FK Ural Yekaterinburg angriper. Ramazan Gadzimuradov får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.