1-0
1-1
Aase60'
1-2

Hjertelig velkommen til kampen mellom Fløy og Jerv i den første runden i årets Norgesmesterskap!
    Fløy holder til i Norsk Tipping-ligaen avdeling 3, og har startet sesongen forrykende. Laget fra Flekkerøya har vunnet alle sine tre kamper denne våren og leder dermed sin avdeling. Det blir derfor ingen lett kamp for gjestene fra Grimstad.
    Jerv på sin side, har startet sesongen med tre uavgjort og én seier. Det gjør at de ligger på 10.plass i OBOS-ligaen. Arne Sandstøs menn har ikke klart å overbevise så langt, men borte mot Fløy kan det kanskje løsne?
    Om vi får noen målrik affære er jeg ikke skråsikker på. Innbyrdes mellom lagene har det kun blitt scoret i gjennomsnitt to mål. Lagene har kun møttes fem ganger, hvor Jerv har vunnet tre av disse oppgjørene, Fløy ett oppgjør, og ett har endt uavgjort. Vi må dog helt tilbake til 2014 for å finne siste oppgjør mellom disse.
    Gradestokken har bikket 20 grader, og det er herlige forhold på Sørlandet i kveld. Banen er ikke blitt vannet, så vakkert spill langs kunstgresset tror jeg vi kan se langt etter.
    Jerv er naturligvis store favoritter i denne kampen når de møter et lag fra breddenivå. Det vi likevel skal huske på, er at sist gang hjemmelaget hadde en storfavoritt på besøk, slo de IK Start 4-3. Det er dermed ingenting som er avgjort før kampen er spilt.
    Det er en drøy time til avspark på Flekkerøya. Folket på øya begynner å finne plassene sine på tribunen, pølsene er varme og vaflene er godt stekte. Det er duket for fotballfest i cupens første runde!
    Lagene ankommer kunstgressmatta til bluss fra Rægestimen! Cupfesten er snart i gang!
    0'
    Det er vertene som har kampens første spark på ballen!
    1'
    Zernichow mottar ballen på drøyt tjuefem meter og slår ut på høyre flanke til Reinardtsen, men innlegget går rett i en Fløy-forsvarer.
    2'
    Det er gjestene som har ballen her i åpningen. Fløy er aggressive i presset slik at Jerv tvinges til å spille hurtig.
    4'
    Vertene får frispark i venstre korridor. Innlegget går over samtlige i feltet og ut til utspill fra Boujar.
    5'
    En del feilpasninger fra begge lagene innledningsvis, uten at noen klarer å utnytte det.
    7'
    Hjørnesparket slås rett på hodet til Tønnessen som klarerer.
    7'
    Wichmann spiller ballen ut til Tønnessen, som slår et godt innlegg med venstreslegga. På bakerste står Zernichow, men han klarer ikke utnytte muligheten.
    9'
    Fløy med innkast langt inne på Jervs banehalvel. Kastet går i en Jerv-spiller og ut til corner.
    10'
    Kort variant som ender med skuddmulighet fra elleve meter. Det ser ut som en innøvd variant. Skuddet går i en bue over feltet og havner i et Fløy-bein. Avslutningen blir blokkert.
    10'
    Henanger lager frispark i en duell med Aase ute langs venstre flanke. Wichmann skal servere dødballen. Kula havner midt i klypene på Knezovic.
    12'
    En lang ball blir slått opp mot Jervs spissduo. Brændsrød velger å spille den ut på venstre kant før han løper inn i boksen. Innlegget havner rett i beina på Dekovic som klarerer dårlig. Heldigvis for midtstopperen finner ballen en lagkamerat som klarerer.
    14'
    Jerv har vært det beste laget innledningsvis i kampen, men klarer ikke komme til avslutninger.
    15'
    Gult kort til Flekkeroy IL
    Får et klokkeklart gult kort når han feller Brændsrød på vei fremover.
    16'
    Ogungbaro får frispark i mot seg når han dytter Hella i ryggen ved midtbanen.
    17'
    Vertene får nok et frispark. Denne gangen fra drøye tretti meter. Andersen slår et meget godt innlegg inn i boksen, men det er et Jerv-hode som først når ballen.
    19'
    Fløy med innkast nede ved cornerflagget. Innkastet i seg selv er svakt, men Zernichow roter bort ballen på tjue meter. Reinhardsen får mulighet til å skyte fra samme hold. Skuddet blokkeres.
    20'
    Aase mottar ballen ute til venstre og bruker Tønnessen som har tatt nok et offensivt løp. Innlegget fra vingbacken blokkeres.
    22'
    Jerv bygger fint opp langs høyresiden ved Reinhardsen. Han slår et lavt innlegg inn mot femmeteren, men der er Knezovic og plukker uten problemer.
    24'
    Fløy-spiss Dreshaj halter ute på matta. Har fått seg en liten trøkk i møte med Jervs forsvars-kjemper.
    25'
    De store sjansene uteblir foreløpig. Ingen av lagene klarer å finne de riktige rommene foran mål.
    25'
    Knudsen slår en god pasning til Zernichow i mellomrommet. Han flikker den videre til Reinhardsen til høyre. Nok et innlegg som går over samtlige i feltet.
    26'
    Nesten for Jerv! Simon Larsen rager høyest på corneren fra Wichmann, men headingen går en halvmeter over mål. Stor sjanse!
    27'
    Håbestad mottar ballen i bakrom og tar den ned mot cornerflagget før han slår inn. Inne i feltet står spiss-kollega Brændsrød godt plassert og får ballen perfekt i beina. Avslutningen får han ikke kontroll på og ballen sklir av foten.
    31'
    Det er mye Jerv nå. Fløy løper for det meste i mellom og klarer ikke stjele ballen. De ligger dog godt organisert slik at gjestene ikke får til spillet sitt.
    32'
    Brændsrød lar ballen passere og håper at Håbestad er med bak han. Det er han ikke, og førstnevnte slår oppgitt ut med armene.
    33'
    Fløys supportergruppe, 'Rægestimen', synger for full hals oppe på tribunen. Prøver å mane troppene sine fremover i banen.
    34'
    Vertene vil ha frispark når Andersen blir tatt av Aase på vei fremover. Dommer vinker spillet videre.
    35'
    Stor sjanse for Jerv! Ballen blir først bokset ut av Knezovic men havner til slutt hos en Jerv-spiller som kommer alene med keeper. Skuddet reddes ut til corner.
    35'
    Corneren klareres.
    37'
    Gjestene får en tredje corner på rappen, men innlegget fra Aase går i klypene på keeper.
    37'
    Fløy kommer på en kontring etter corneren, men Dreshaj har løpt bak Jerv-forsvaret i det ballen blir slått og blir avblåst for offside.
    38'
    Sigurdsen ligger ned for telling etter en duell på midten. Angriperen kommer seg opp på beina igjen etter en pust i bakken.
    40'
    Aase blir illsint når dommeren ikke gir kastet i favør Jerv. Dommer ombestemmer seg og gir kastet til gjestene etter å ha tenkt seg om.
    42'
    Tønnessen får ballen fra Aase ute til venstre. Han finner Håbestad i mellomrommet. Angriperen kommer til avslutning fra syv-åtte meter, men skuddet går langt utenfor mål.
    43'
    Gult kort til Jerv
    Får kortet for å felle Markovic på vei fremover. Frispark til vertene rett ved midtsirkelen.
    43'
    Andersen slår frisparket perfekt inn i feltet. Dekovic er den som rager høyest, men treffer ikke ballen. Han mener han blir holdt i situasjonen. Ingenting sier dommer.
    45'
    Sparker ned motspiller. Dommer var borte hos assistentdommer for å høre om det burde vært en annen farge på kortet.
    45'
    45'+1
    Ikke et fyrverkeri av en fotballkamp så langt på Flekkerøya. Jerv har vært det beste laget ute på kunstgressmatta, uten å skape de aller største sjansene. Den beste muligheten kom ved hjørnesparket fra Mathias Wichmann. Ballen traff tidligere Start og Vålerenga-stopper Simon Larsen midt på pannebrasken. Hodestøtet gikk en halv meter over mål. Vertene har løpt mye mellom og stoppet Jervs spill. Vi har derfor ikke fått noen reprise på Fløys møte med Start for noen år siden. 0-0 er et greit resultat til pause.
    45'
    Gjestene sparker i gang den andre omgangen!
    46'
    Fløy får innkast langt inne på gjestenes banehalvdel. Kastet fra Naglestad faller ned på hodet til Sigurdsen, men avslutningen går til side for mål.
    47'
    Rolig start på den andre omgangen. Litt som den første avsluttet.
    49'
    Tønnessen ligger nede, men kommer seg raskt opp på beina igjen.
    49'
    Jerv har en del gode spillere å putte innpå om det ikke skulle løsne utover omgangen. Blant annet Luke Ferreira og Aram Khalili sitter på gjestenes benk.
    51'
    Ogungbaro mister ballen sentralt i banen og vertene kan sette fart fremover. Det blir dessverre for upresist fra hjemmelaget.
    51'
    Håbestad avslutter godt! Angriperen tar ballen vakkert med seg på brystet inn i Fløys sekstenmeter. Avslutningen settes til høyre for Knezovic, men sisteskansen er med på notene og slår ballen videre.
    52'
    Dødballen klares.
    53'
    Kampen trenger sårt et mål! Ingen stor underholdning så langt.
    55'
    Feller Markovic ute i korridor og får et klart kort.
    55'
    Mål for Flekkeroy IL!
    Flekkeroy IL 1 - 0 Jerv
    Mål: Dardan Dreshaj
    Vi etterlyser mål og får det! Et frispark blir slått godt inn i boksen, og etter litt klabb og babb havner ballen ute hos Dreshaj i returrommet. Spissen får gå upresset inn i Jervs sekstenmeter og legger kula iskaldt til nede ved høyre stolperot! Det målet trengte kampen!
    56'
    Blir klarert.
    57'
    Hjørnespark til Jerv
    58'
    Gir litt for mye juling i en duell med Jerv-kaptein Knudsen.
    59'
    Kampen har åpnet seg mer nå. Jerv må fremover og det vil skape sjanser på kontringer for hjemmelaget.
    60'
    Mål for Jerv!
    Flekkeroy IL 1 - 1 Jerv
    Mål: Daniel Aase
    Aase sklir ballen i mål! Jerv presser på for en utligning og kommer med mange folk fremover. Først avslutter Håbestad, slik at keeper Knezovic må ut i full strekk. Ballen havner i åpent rom hvor Aase er fremme med skotuppen og sklir inn utligningen.
    60'
    For noen minutter vi har hatt på Flekkerøya! To mål på fire minutter skulle man ikke trodd etter den førsteomgangen vi så.
    63'
    Begge lag er mye bedre i den oppbyggende fasen av spillet. Kombinasjonene sitter bedre og kvaliteten har økt.
    64'
    Spillerbytte - Jerv
    Inn: Martin Andersen
    Ut: Thomas Zernichow
    64'
    Reinhardsen har mye rom ute til høyre og roper etter ballen. Virker ikke som Brændrød ser at backen har stor plass alene.
    66'
    Roet seg ned igjen nå. Ikke den samme intensiteten som for noen minutter siden.
    67'
    Hoel Andersen tar med seg ballen fremover og Håbestad peker hvor han vil ha ballen. Førstnevnte slipper ballen perfekt til spissen, men Knezovic leser spillet og er ute og plukker ballen.
    68'
    Får et klokkeklart gult kort når Håbestad felles rett utenfor sekstenmeteren. Frispark i god posisjon for Jerv.
    68'
    Tønnessen er mannen som skyter. Skuddet er altfor svakt og Knezovic kan plukke ballen enkelt.
    70'
    Vertene slår mye langt. Ganske enkelt for Jervs midtstopper-trio å ha kontroll på.
    71'
    Aase mister ballen sentralt i banen og vertene kontrer. Dreshaj drar med seg kula fremover, og spiller til Hella. Innlegget blokkeres til corner.
    72'
    Serven snitter pannebraspen til Dekovic og utover dørlinja.
    72'
    Inn: Luke Ferreira
    Ut: Markus Brændsrød
    Gjør et rent spissbytte nå Sandstø
    73'
    Knudsen går ned i en duell med Reinhardsen og tar seg til hode. Oppe og går igjen nå.
    74'
    Jerv roper på straffe når innbytter Ferreira faller i feltet. Får ingenting av dommer. Ser ut som han faller lett der.
    75'
    Fløy kommer til avslutning i Jervs sekstenmeter, men avslutningen går flere meter utenfor.
    75'
    Spillerbytte - Flekkeroy IL
    Inn: Erik Marcussen
    Ut: Anders Hella
    75'
    Fløy kommer seg til innlegg ute til høyre ved Myhre, men der er Boujar og plukker.
    77'
    Wichmann setter fart fremover og slår en nydelig ball til Aase ute til venstre. Innlegget er som pasning, nydelig, men avslutningen går høyt over mål.
    78'
    Det lukter ekstraomganger lang vei. Trøkket har dalt etter de to scoringene vi har fått.
    79'
    Nesten for Aase og Jerv! Reinhardsen spiller ballen inn sentralt til Aase som tar med ballen med seg før han spiller vegg med en medspiller. Etter en såledragning kommer skuddet som tvinger Knezovic ut i full strekk. På returen får en offsideplassert Ferreira avlsluttet i nettveggen.
    82'
    Jerv presser på for et vinnermål drøye åtte minutter før slutt, men det er vanskelig å score når Fløy ligger med ni mann inne i sekstenmeteren.
    82'
    Andersen tar med seg ballen fremover for Fløy og har med seg to medspillere. I det han slår kula til venstre for seg blir han felt og får frispark på drøye tjue meter.
    83'
    Inn: Jone Kleppa
    Ut: Lasse Sigurdsen
    83'
    Andersen tar frisparket selv, men skyter ballen midt i planeten på en av de som har stilt seg i mur.
    84'
    Så er det en situasjon. Dommer melder noe til assistentdommer som fører til at han løper inn i garderoben og etterlater seg flagget på sidelinjen. Det er assistentdommer på motsatt side som må bytte flagg.
    86'
    Langt innkast fra Naglestad, men Boujar plukker og setter i gang hurtig. Ballen havner hos Ferreira som slår et hardt og lavt innlegg, men ingen Jerv-spillere når ballen.
    87'
    Ferreira tar et par finter før han prøver å curle ballen i motsatt hjørne. Skuddet havner midt på keeper Knezovic.
    89'
    Dreshaj slår et hardt innlegg som klareres av Larsen rett ut til Andersen. Han sender ballen ut til venstre hos Markovic. Han roter ballen utover dørlinja.
    90'
    Inn: Magnus Ask Mikkelsen
    Ut: Omar Markovic
    90'
    Jerv får innkast langt inne på Fløys banehalvdel. Ballen havner hos midtstopper Ogungbaro som prøver seg fra drøye tjue meter. Skuddet er såpass dårlig at de Fløy-fansen jubler.
    90'+1
    Naglestad skal kaste nok et langt innkast. Ballen treffer et Jerv-hode og går ut til hjørnespark.
    90'+2
    Det treffer hodet på Marcussen som går upresset opp i luften, men headingen er for svak og går rett i hendene på Boujar.
    90'+2
    Det er forøvrig lagt til minimum fire minutter.
    90'+3
    Gjestene får frispark fra treetti meters hold, men innlegget er litt for svakt. Ballen havner til slutt hos Aase som slår et innlegg i blokka og ut til corner.
    90'+5
    90'+5
    Flekkeroy IL 1 - 2 Jerv
    Mål: Ole Marius Habestad
    Målgivende: Mathias Wichmann
    Så sitter den langt inne på overtiden for Jerv!! Jeg tror samtlige på Arkicon Arena var klare for ekstraomganger, men med et av de aller siste sparkene på ballen, rager Håbestad høyest i cornerfeltet og stanger inn 1-2 for gjestene! Det må bety avansement for gjestene fra Grimstad! For et drama!
    90'+5
    90'+7
    Det så lenge ut til at det skulle bli ekstraomganger på Flekkerøya, men i kampens siste spilleminutt stanget Ole Marius Håbestad inn ballen som sender Jerv videre til 2.runde i cupen! Vi fikk en mye bedre andreomgang enn vi fikk de første førtifem. Fire minutter og to scoringer var nok til å sette fart på kampen. Banespillet i seg selv var så som så, men til slutt er det den som har flest mål som vinner. Hadde egentlig ikke vært noe å si på at det hadde blitt ekstraomganger, men det er kanskje litt typisk at de beste lagene har flaksen på sin side. Det ender 1-2 til Jerv på Flekkerøya. Jeg takker for meg for denne gang. Ha en strålende kveld videre!