0-2
1-2
    Kampen er i gang på Estadio do Maracana.
    Kayky
    Kayky da Silva Chagas (Fluminense RJ) avanserer forover på Estadio do Maracana. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    3'
    CD Junior FC, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Roberto Tobar tildeler Fluminense RJ en corner. Juan Cazares sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    3'
    Daniel Moreno
    CD Junior FC angriper. Daniel Moreno får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    4'
    Fluminense RJ, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    I Rio de Janeiro slår Dany Rosero en corner fra høyre.
    4'
    Fluminense RJ tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    Frispark for CD Junior FC på egen banehalvdel.
    7'
    Roberto Tobar signaliserer et frispark til CD Junior FC.
    13'
    Fabian Viafara
    Fabian Viafara (CD Junior FC) kommer seg fri på Estadio do Maracana, men avslutningen går utenfor.
    14'
    Roberto Tobar signaliserer et frispark til CD Junior FC på egen banehalvdel.
    15'
    Frispark til Fluminense RJ på halvdelen til CD Junior FC.
    16'
    Kayky
    Målsjanse på Estadio do Maracana! Kayky da Silva Chagas fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    17'
    17'
    Gult kort til CD Junior FC
    Larry Vasquez
    Larry Vasquez (CD Junior FC) får et gult kort av dommer Roberto Tobar.
    17'
    Edwuin Cetre (CD Junior FC) slår en corner fra høyre side på Estadio do Maracana.
    20'
    En av Fluminense RJs spillere blir avblåst for offside på Estadio do Maracana.
    23'
    Frisparket tildelt CD Junior FC er farlig nær Fluminense RJs målområde.
    25'
    Gult kort til Fluminense RJ
    Calegari
    Dommer Roberto Tobar gir Calegari (Fluminense RJ) et gult kort.
    25'
    Luiz Henrique
    Fluminense RJ fosser forover og Luiz Henrique fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    28'
    28'
    Calegari
    Målsjanse til Fluminense RJ! Calegari treffer mål, men keeper redder.
    28'
    28'
    Fred
    Fred (Fluminense RJ) kommer til en målsjanse på Estadio do Maracana, men klarer ikke å score.
    28'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Rio de Janeiro fordi Sebastian Viera får behandling for en skade på banen.
    29'
    Sebastian Viera er på beina igjen og fortsetter kampen.
    30'
    Frispark Fluminense RJ.
    31'
    Edwuin Cetre (CD Junior FC) løfter inn en corner fra venstre på Estadio do Maracana.
    34'
    Mål for CD Junior FC!
    Fluminense RJ 0 - 1 CD Junior FC
    Mål: Carmelo Valencia
    Målgivende: Gabriel Fuentes
    Carmelo Valencia header ballen i mål og CD Junior FC tar ledelsen 0-1 på Estadio do Maracana. Gabriel Fuentes var nest sist på ballen.
    35'
    I Rio de Janeiro har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    36'
    I Rio de Janeiro har et frispark blitt tildelt bortelag.
    36'
    Sebastian Viera
    Sjanse til CD Junior FC! Sebastian Viera er nær ved å score, men keeper redder.
    38'
    38'
    Edwuin Cetre (CD Junior FC) slår en corner fra venstre side på Estadio do Maracana.
    38'
    En av CD Junior FCs spillere blir avblåst for offside.
    38'
    Roberto Tobar tildeler Fluminense RJ en corner. Juan Cazares sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    42'
    CD Junior FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    44'
    Roberto Tobar signaliserer et frispark til Fluminense RJ på egen banehalvdel.
    44'
    I Rio de Janeiro slår Juan Cazares en corner fra høyre.
    45'+2
    Fluminense RJ 0 - 2 CD Junior FC
    Mål: Edwuin Cetre
    Målgivende: Daniel Moreno
    Edwuin Cetre setter ballen i mål og øker CD Junior FCs ledelse til 0-2 i Rio de Janeiro. Daniel Moreno sto for den målgivende pasningen.
    50'
    52'
    55'
    Spillerbytte - Fluminense RJ
    Inn: Gabriel Teixeira
    Ut: Luiz Henrique
    Fluminense RJ bytter ut Luiz Henrique med Gabriel Teixeira Aragao. Dette er det første byttet som Roger Machado gjør i dagens kamp.
    56'
    Inn: Nene
    Ut: Juan Cazares
    Fluminense RJ bytter ut Juan Cazares med Nene.
    56'
    Inn: Caio Paulista
    Ut: Kayky
    Fluminense RJ gjør sitt tredje bytte. Kayky da Silva Chagas erstattes av Caio Paulista.
    56'
    Dany Rosero
    Dommer Roberto Tobar viser Dany Rosero (CD Junior FC) det gule kortet.
    58'
    Calegari
    Fluminense RJ avanserer forover i Rio de Janeiro. Calegari avslutter, men treffer ikke mål.
    60'
    Didier Moreno
    CD Junior FC angriper i Rio de Janeiro. Didier Moreno fyrer av et skudd som går utenfor.
    61'
    CD Junior FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    62'
    Frispark for Fluminense RJ på egen banehalvdel.
    65'
    Dommer Roberto Tobar venter med å sette i gang spillet fordi Jhon Pajoy ligger nede.
    66'
    Spillerbytte - CD Junior FC
    Inn: Fabian Sambueza
    Ut: Jhon Pajoy
    Jhon Pajoy (CD Junior FC) erstattes av Fabian Sambueza.
    67'
    Nene (Fluminense RJ) løfter inn en corner fra høyre på Estadio do Maracana.
    69'
    70'
    Inn: Abel Hernandez
    Ut: Fred
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Fluminense RJ. Inn kommer Abel Hernandez, mens Fred tar plass på benken.
    71'
    72'
    73'
    74'
    Carmelo Valencia
    Carmelo Valencia (CD Junior FC) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    75'
    75'
    Mål for Fluminense RJ!
    Fluminense RJ 1 - 2 CD Junior FC
    Mål: Abel Hernandez
    Målgivende: Nene
    Abel Hernandez scorer og reduserer dermed til 1-2. Det er en fin assist fra Nene.
    75'
    Inn: Marlon Piedrahita
    Ut: Edwuin Cetre
    CD Junior FC gjør sitt andre bytte. Edwuin Cetre erstattes av Marlon Piedrahita.
    76'
    77'
    Daniel Moreno (CD Junior FC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Estadio do Maracana.
    80'
    Inn: Edwin Velasco
    Ut: Daniel Moreno
    Daniel Moreno (CD Junior FC) erstattes av Edwin Velasco.
    81'
    Roberto Tobar signaliserer et frispark til Fluminense RJ.
    82'
    Inn: Raul Bobadilla
    Ut: Matheus Martinelli
    Bytte for Fluminense RJ. Raul Bobadilla kommer inn for Matheus Martinelli på Estadio do Maracana.
    83'
    88'
    Carmelo Valencia (CD Junior FC) pådrar seg et gult kort.
    88'
    Fabian Sambueza (CD Junior FC) slår en corner fra venstre side på Estadio do Maracana.