Florent Da Silva
    Målsjanse! Florent Da Silva (Frankrike) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    6'
    Wilson Odobert
    Sjanse i Mendoza! Wilson Odobert (Frankrike) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    10'
    Gambia, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Frankrike scorer selvmål!
    Frankrike 0 - 1 Gambia
    Mål: Tanguy Zoukrou
    Tanguy Zoukrou setter ballen i eget mål! Dermed er stillingen 0-1 på Estadio Malvinas Argentinas.
    13'
    Juan Gabriel Calderon Perez signaliserer et frispark til Gambia på egen banehalvdel.
    21'
    Frispark for Frankrike på egen banehalvdel.
    24'
    Juan Gabriel Calderon Perez tildeler Gambia en corner. Sanyang sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    27'
    Bojang
    Gambia angriper i Mendoza. Bojang avslutter på mål, men greier ikke å score.
    28'
    Frankrike, prøver et skudd, men det reddes
    28'
    Gambia tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    31'
    Singhateh (Gambia) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Estadio Malvinas Argentinas.
    34'
    Martin Adeline (Frankrike) slår en corner fra venstre side på Estadio Malvinas Argentinas.
    35'
    Martin Adeline (Frankrike) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Malvinas Argentinas.
    35'
    Singhateh kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Estadio Malvinas Argentinas.
    35'
    I Mendoza slår Alan Virginius en corner fra venstre.
    36'
    37'
    Frispark for Gambia på egen banehalvdel.
    37'
    Frankrike angriper, men blir avblåst for offside.
    39'
    Juan Gabriel Calderon Perez signaliserer et frispark til Frankrike på egen banehalvdel.
    40'
    Florent Da Silva (Frankrike) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Malvinas Argentinas.
    41'
    42'
    Singhateh vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    44'
    Spillerbytte - Gambia
    Inn: Mamin Sanyang
    Ut: Singhateh
    Abdoulie Bojang (Gambia) gjør sitt første bytte for dagen. Mamin Sanyang erstatter Singhateh.
    45'+2
    Hjørnespark til Gambia
    47'
    51'
    I Mendoza slår Florent Da Silva en corner fra høyre.
    52'
    Straffe til Gambia
    53'
    Bojang
    Gambia kommer till avslut på Estadio Malvinas Argentinas men Bojang nickar utanför.
    53'
    Gult kort til Frankrike
    Florent Da Silva (Frankrike) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    54'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Mendoza fordi Jawara får behandling for en skade på banen.
    55'
    Alagie Saine (Gambia) bommer på straffe!
    57'
    Gambia slipper å klare seg uten Jawara som kommer tilbake på banen igjen.
    58'
    Frisparket tildelt Frankrike er farlig nær Gambias målområde.
    60'
    Mål for Frankrike!
    Frankrike 1 - 1 Gambia
    Mål: Wilson Odobert
    Målgivende: Florent Da Silva
    Wilson Odobert header ballen i mål og utligner til 1-1. Florent Da Silva sto for den målgivende pasningen.
    61'
    Spillerbytte - Frankrike
    Inn: Antoine Joujou
    Ut: Brayann Pereira
    Frankrike bytter ut Brayann Pereira med Antoine Joujou. Dette er det første byttet som Landry Chauvin gjør i dagens kamp.
    65'
    Inn: Warren Bondo
    Ut: Soungoutou Magassa
    Frankrike gjør sitt andre bytte. Soungoutou Magassa erstattes av Warren Bondo.
    65'
    Inn: Therence Koudou
    Ut: Martin Adeline
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Frankrike. Inn kommer Therence Koudou, mens Martin Adeline tar plass på benken.
    65'
    Inn: Alexis Tibidi
    Ut: Malamine Efekele
    Malamine Efekele (Frankrike) erstattes av Alexis Tibidi.
    65'
    Mål for Gambia!
    Frankrike 1 - 2 Gambia
    Mål: Mamin Sanyang
    Målgivende: Njie
    Mamin Sanyang setter ballen i nettet og Gambia leder nå 1-2. Det er en fin assist fra Njie.
    68'
    Saidykhan ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    71'
    Saidykhan er på beina igjen og fortsetter kampen.
    72'
    Antoine Joujou
    Antoine Joujou (Frankrike) header mot mål, men ballen går utenfor.
    72'
    Dommer Juan Gabriel Calderon Perez venter med å sette i gang spillet fordi Antoine Joujou ligger nede.
    73'
    Inn: Mbye
    Ut: Colley
    Abdoulie Bojang gjør dagens andre bytte i Mendoza, når han tar ut Colley og setter inn Mbye.
    73'
    Antoine Joujou er tilbake i kampen igjen.
    74'
    Therence Koudou
    Dommeren gir Therence Koudou (Frankrike) et gult kort.
    75'
    75'
    Frispark Gambia.
    75'
    Gambia angriper, men Juan Gabriel Calderon Perez blåser for offside.
    77'
    Spillet på Estadio Malvinas Argentinas er stoppet midlertidig fordi Cheick Keita ligger nede.
    77'
    Inn: Ousmane Camara
    Ut: Cheick Keita
    Bytte for Frankrike. Ousmane Camara kommer inn for Cheick Keita på Estadio Malvinas Argentinas.
    79'
    Cheick Keita er tilbake på banen igjen.
    79'
    Juan Gabriel Calderon Perez signaliserer et frispark til Frankrike.
    81'
    Inn: Sowe
    Ut: Bojang
    Gambia bytter ut Bojang med Sowe. Dette er det tredje byttet som Abdoulie Bojang gjør i dagens kamp.
    82'
    Frispark til Frankrike på halvdelen til Gambia.
    82'
    Gult kort til Gambia
    Njie
    Njie får gult kort av dommer Juan Gabriel Calderon Perez, og må dermed stå over en kamp for Gambia.
    82'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Jobe (Gambia) vrir seg av smerte i gresset.
    84'
    Florent Da Silva (Frankrike) slår en corner fra venstre side på Estadio Malvinas Argentinas.
    86'
    87'
    Jobe er på beina igjen og fortsetter kampen.
    87'
    88'
    Warren Bondo
    Frankrike avanserer forover i Mendoza. Warren Bondo avslutter, men treffer ikke mål.