Frankrike (4-2-3-1): Lloris - Evra, Koscielny, Umtiti, Sagna - Matuidi, Pogba - Payet, Griezmann, Sissoko - Giroud.
    Island (4-4-2): Halldórsson - Skúlason, R. Sigurdsson, Arnason, Sævarsson - Bjarnason, G. Sigurdsson, Gunnarsson, Gudmundsson - Bödvarsson, Sigthorsson.
    Bjarnason klipper ned Griezmann på Islands halvdel. Frispark for Frankrike.
    Det blåses frispark for en forseelse inne i 16-meteren og islendingene overtar.
    2'
    Elektrisk stemning på tribunen hver gang et av lagene går i angrep.
    3'
    Skudd på mål, Island
    Kampens første avslutning på mål er det Island som står for. Gylfi Sigurdsson plukker ned en ball inne i feltet og skyter. Enkelt for Lloris å redde den der.
    4'
    God pasning fra Sævarsson mot Gudmundsson. Sistnevnte klarer ikke ta ned ballen. Hadde han klart det, kunne det blitt farlig.
    5'
    Og der er Frankrike på farta! De blåkledde varter opp med noen herlige kombinasjoner før Payet brenner til fra distanse. Avslutningen er god, Halldórsson må gi en liten retur, men redder seg fint igjen.
    7'
    Nå er det Sissoko som fosser ned høyresiden. Innlegget er en halvmeter unna Griezmann. Keeper Halldórsson må i aksjon på nytt, og avverger mesterlig.
    8'
    Gunnarsson klipper ned Payet på en fransk kontring. Dommer Kuipers mener det holder med tilsnakk til kapteinen denne gangen.
    9'
    Det løftes langt mot Kolbeinsson. Bjarnason plukker opp stussen og skyter et godt stykke utenfor mål.
    10'
    Mål for Frankrike!
    Frankrike 1 - 0 Island
    Mål: Olivier Giroud
    For en åpning på kampen! Det er Matuidi som trer Giroud gjennom med en glimrende pasning. I bakrommet parkerer spissen Island-forsvaret og alene med keeper er han sikker. Avslutningen suser i lengste hjørne. NRK-ekspert Tom Nordlie mener det er på grensen til offside.
    13'
    Island med frispark inne på Frankrikes halvdel. De samler opp luftskytset, men innlegget er svakt. Lloris plukker enkelt og setter i gang for vertene.
    16'
    Bra takter fra Island. Bödvarsson er først på et innlegg, men headingen går rett på Lloris.
    18'
    Pogba finner Griezmann i bakrom. Sistnevnte forsøker seg med en hælflikk til Giroud, men en islandsk forsvarer får stoppet angrepet.
    20'
    Frankrike 2 - 0 Island
    Mål: Paul Pogba
    Målgivende: Antoine Griezmann
    På den påfølgende corneren er det Pogba som sender Frankrike opp i en tomålsledelse! Han knuser Bödvarsson i luftrommet på Griezmanns innlegg og stanger inn 2-0.
    20'
    Matuidi går i bakken inne i 16-meteren. Kuipers vinker spillet videre.
    24'
    Innkast for Island. Da blir det et langt ett.
    24'
    Og det blir en kjempesjanse! Gunnarsson kaster langt. Sigthorsson stusser til Bödvarsson som er så nære, så nære å styre inn en redusering!
    25'
    Hjørnespark
    Ny corner for Frankrike. Nå er det Bjarnason som takler ballen utøver dødlinja i duell med Giroud.
    29'
    Den får ikke Frankrike mye ut av. Island overtar.
    31'
    Nytt langt innkast for Island. Kan bli farlig dette.
    31'
    Denne gangen er ikke Gunnarssons innkast bra nok. Evra stanger vekk forsøket.
    32'
    Vertene med flere lange angrep nå. Det er Island som må frem og jakte scoring. Foreløpig er de ikke villig til det.
    34'
    Meget bra fransk angrep. Pogba trer Griezmann opp i rommet foran Islands stoppere. Han flikker videre til Payet, som igjen er svært nære å spille gjennom Giroud alene med keeper. En islending kommer i veien og rydder opp.
    38'
    Skudd på mål, Frankrike
    Payet spiller til en fremadstormende Matuidi på 16 meter. Han forsøker seg på hel volley, men ballen sklir av foten og går langt utenfor.
    39'
    Lite plan over det Island gjør mot Frankrike nå. Det blir stort sett lange baller eller en diagonal pasning mot en kantspiller. Det blir for enkelt å forsvare seg mot for hjemmelaget.
    42'
    Der kommer en brukbar mulighet! Sigurdsson med frispark og innsvingeren er god. Der burde flere spillere forsøkt å bryte ballbanen, men i stedet detter ballen i favnen på keeper Lloris.
    43'
    Frankrike 3 - 0 Island
    Mål: Dimitri Payet
    For et kriseresultat for Island! Giroud header ned til Griezmann. Han spiller til Payet, som drar med seg ballen mot venstre. Fra 20 meters hold er han iskald. Ballen hamres ned i lengste hjørne og Payet scorer sitt tredje mål dette mesterskapet!
    43'
    Frankrike 4 - 0 Island
    Mål: Antoine Griezmann
    Målgivende: Olivier Giroud
    For en scoring! Pogba med en glimrende pasning til Giroud. Han flikker Griezmann gjennom med et Island-forsvar som sover. Alene med keeper er den lille teknikeren frekk. Han lobber like gjerne over en sjanseløs Halldórsson.
    45'
    45'+1
    46'
    Spillerbytte - Island
    Inn: Alfred Finnbogason
    Ut: Jon Bodvarsson
    46'
    Inn: Sverrir Ingason
    Ut: Kari Arnason
    46'
    Lars Lagerbäck gjør to bytter umiddelbart. Ikke rart. Dette islandske laget trenger energi før de siste 45 minuttene.
    47'
    Den islandske fansen har i hvert fall ikke gitt opp håpet. De støtter laget til tross for dette kriseresultatet.
    49'
    Brukbar fransk sjanse. De bruker flere trekk foran Islands 16-meter. Til slutt er det Payet som prøver seg, men avslutningen går over mål.
    50'
    Pogba skyter fra distanse. Det er knallhardt, men helt ufarlig for Halldorsson som ser ballen fyke noen meter utenfor.
    53'
    En sjelden islandsk visitt ved Frankrikes 16-meter. Gudmundsson har tid til å sikte og lade. Det gjør han ikke spesielt godt for skuddet hans havner på tribunen.
    53'
    Island fortsetter der de slapp fra første omgang: Enkle å lese og forsvare seg mot. De lange ballene over ledd går igjen og igjen.
    55'
    Mål for Island!
    Frankrike 4 - 1 Island
    Mål: Kolbeinn Sigthorsson
    Det er Gunnarsson som spiller til Gylfi Sigurdsson på høyresiden. Innlegget er hardt og har retning første stolpe. Der kommer Sigthorsson med en lang tå og setter inn reduseringen.
    56'
    Gult kort til Island
    Birkir Bjarnason
    Bjarnason klipper ned Giroud. Islendingen er imidlertid rasende på franskmannen og skjønner ikke hvorfor han faller så teatralsk og blir liggende. TV-bildene viser vel at Bjarnason har en dårlig sak.
    59'
    Frankrike 5 - 1 Island
    Men der får Island en kalddusj - på nytt! Payet med frisparket og Giroud slår både innbytter Ingason og keeper Halldórsson i lufta. Det er råsterkt og like etter går hodestøtet hans rett i det åpne målet.
    59'
    Spillerbytte - Frankrike
    Inn: Andre-Pierre Gignac
    Ut: Olivier Giroud
    60'
    Hjørnespark
    Corner for Island nå. Gudmundsson skal slå inn.
    63'
    For en redning av Lloris! Ingason slår alle inne i feltet denne gangen, stanger ballen mot mål og Frankrikes keeper må varte opp med en glitrende reaksjonsredning.
    64'
    Frankrike kontrer lynraskt etter den corneren. Griezmann spiller til Gignac, men han klarer ikke overliste en islandsk forsvarer.
    66'
    Ikke mye som skjer ute på matta nå. Deschamps bør vel snart vurdere å gjøre noen bytter for å spare beina på nøkkelspillere inn mot semifinalen.
    70'
    God fransk kontring. Sissoko spiller til Payet som drar seg ned til dødlinja før han slår inn. Via en islandsk forsvarer går ballen i nettveggen i stedet for inn i feltet. Corner for Frankrike.
    72'
    Den corneren er det Ingason som klarerer.
    72'
    Inn: Eliaquim Mangala
    Ut: Laurent Koscielny
    72'
    Gunnarsson vipper vekk Griezmann i en ren kroppsduell. Franskmannen får frispark. Det skjønner ikke kapteinen mye av.
    74'
    Gult kort til Frankrike
    Samuel Umtiti
    Debutanten får det gule etter å ha hindret Gudmundsson på en kontring. Litt strengt av Kuipers.
    75'
    Bjarnason kommer til et godt innlegg. Det går like over Sigurdsson, og selv om islendingene biter seg fast på Frankrikes halvdel blir det ingenting ut av trykket.
    80'
    Inn: Kingsley Coman
    Ut: Dimitri Payet
    80'
    Det går rolig for seg ute på Stade de France-matta nå. Ingen av lagene har noe behov for å sende for mange spillere i angrep.
    82'
    Frankrike 5 - 2 Island
    Mål: Birkir Bjarnason
    Flott mål av Island! Skulason med et presist innlegg fra venstre. Den treffer Bjarnason perfekt, som nikker rett i nærmeste hjørne.
    84'
    Coman utfordrer og kommer nesten forbi. Han skyter fra dårlig posisjon og Halldórsson redder enkelt.
    86'
    Frankrike ruller opp et nytt godt angrep. Griezmann spiller til Sissoko til høyre, men avslutningen er svak og går langt over.
    87'
    Og kort tid senere er Island på farta. Sigurdsson finner Sævarsson, som forsøker å spille tilbake i feltet igjen. Forsøket er ikke dumt, men Lloris avverger.
    87'
    To minutter er lagt til.
    90'+1
    Gignac finner Griezmann, som forsøker å vende opp lynraskt og fyre av. Ingason står i veien og blokkerer til fransk corner.
    90'+3
    Hjørnespark
    Corneren er det siste som skjer. Dommer Kuipers blåser av og det islandske EM-eventyret er over.