2-0
3-0
    Camillo Ciano (Frosinone Calcio) løfter inn en corner fra venstre på Stadio Benito Stirpe.
    1'
    Luca Garritano
    Luca Garritano (Frosinone Calcio) kommer seg fri på Stadio Benito Stirpe, men avslutningen går utenfor.
    1'
    Camillo Ciano (Frosinone Calcio) slår en corner fra høyre side på Stadio Benito Stirpe.
    5'
    I Frosinone har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    7'
    Camillo Ciano
    Camillo Ciano (Frosinone Calcio) fyrer av et skudd som går utenfor.
    8'
    Francesco Meraviglia signaliserer et frispark til Reggina 1914 på egen banehalvdel.
    10'
    Frosinone Calcio tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Frispark Frosinone Calcio.
    13'
    Marcus Rohden
    Frosinone Calcio angriper, men avslutningen til Marcus Rohden går utenfor.
    13'
    Francesco Meraviglia signaliserer et frispark til Reggina 1914.
    14'
    Frispark for Frosinone Calcio på egen banehalvdel.
    15'
    Gult kort til Reggina 1914
    Nicola Bellomo
    Nicola Bellomo (Reggina 1914) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    15'
    Luca Garritano (Frosinone Calcio) header utenfor.
    17'
    Frispark for Reggina 1914 på egen banehalvdel.
    18'
    Frispark til Frosinone Calcio på halvdelen til Reggina 1914.
    19'
    Francesco Meraviglia tildeler Frosinone Calcio en corner. Camillo Ciano sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    20'
    Alessio Zerbin
    Alessio Zerbin (Frosinone Calcio) kommer til en målsjanse på Stadio Benito Stirpe, men klarer ikke å score.
    20'
    Francesco Meraviglia signaliserer et frispark til Frosinone Calcio på egen banehalvdel.
    21'
    Gabriel Charpentier
    Frosinone Calcio avanserer forover i Frosinone. Gabriel Charpentier avslutter, men treffer ikke mål.
    22'
    Reggina 1914 tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    23'
    Gult kort til Frosinone
    Francesco Zampano
    Francesco Zampano (Frosinone Calcio) mottar sitt første gule kort for dagen på Stadio Benito Stirpe.
    23'
    Camillo Ciano (Frosinone Calcio) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    24'
    27'
    28'
    Sjanse! Frosinone Calcio avanserer forover, men Alessio Zerbin avslutter utenfor.
    34'
    36'
    41'
    42'
    Det blir farlig! Frispark for Frosinone Calcio er nær straffområde.
    43'
    44'
    Matteo Cotali
    Matteo Cotali (Frosinone Calcio) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    44'
    45'
    Frosinone Calcio angriper i Frosinone. Marcus Rohden fyrer av et skudd som går utenfor.
    47'
    I Frosinone slår Camillo Ciano en corner fra venstre.
    48'
    Mål for Frosinone!
    Frosinone 1 - 0 Reggina 1914
    Mål: Gabriel Charpentier
    Målgivende: Camillo Ciano
    Mål! Gabriel Charpentier gir Frosinone Calcio ledelsen 1-0 etter en velplassert heading. Camillo Ciano var nest sist på ballen.
    48'
    50'
    51'
    52'
    54'
    55'
    56'
    Gabriel Charpentier (Frosinone Calcio) pådrar seg et gult kort.
    56'
    Dommer Francesco Meraviglia venter med å sette i gang spillet fordi Lorenzo Crisetig ligger nede.
    57'
    58'
    Lorenzo Crisetig er på beina igjen og fortsetter kampen.
    58'
    En av Frosinone Calcios spillere går i offside.
    58'
    Spillerbytte - Reggina 1914
    Inn: Federico Giraudo
    Ut: Claud Adjapong
    Roberto Stellone gjør dagens første bytte i Frosinone, når han tar ut Claud Adjapong og setter inn Federico Giraudo.
    59'
    Inn: Jeremy Menez
    Ut: Nicola Bellomo
    Reggina 1914 gjør sitt andre bytte. Nicola Bellomo erstattes av Jeremy Menez.
    59'
    60'
    60'
    Alessio Zerbin (Frosinone Calcio) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    61'
    Reggina 1914, prøver et skudd, men det reddes
    61'
    61'
    Frispark Reggina 1914.
    63'
    64'
    Spillerbytte - Frosinone
    Inn: Nicolo Brighenti
    Ut: Gabriel Charpentier
    Frosinone Calcio bytter ut Gabriel Charpentier med Nicolo Brighenti.
    65'
    Inn: Karlo Lulic
    Ut: Luca Garritano
    Frosinone Calcio bytter ut Luca Garritano med Karlo Lulic. Dette er det andre byttet som Fabio Grosso gjør i dagens kamp.
    66'
    Inn: Luigi Canotto
    Ut: Matteo Cotali
    Fabio Grosso (Frosinone Calcio) gjør sitt tredje bytte for dagen. Luigi Canotto erstatter Matteo Cotali.
    66'
    68'
    Luigi Canotto
    Frosinone Calcio angriper i Frosinone. Luigi Canotto avslutter på mål, men greier ikke å score.
    68'
    68'
    I Frosinone slår Matteo Ricci en corner fra høyre.
    68'
    Frosinone 2 - 0 Reggina 1914
    Mål: Camillo Ciano
    Målgivende: Nicolo Brighenti
    Mål! Camillo Ciano øker ledelsen til 2-0. Flott spill fra Nicolo Brighenti før målet.
    69'
    Inn: German Denis
    Ut: Marco Tumminello
    Marco Tumminello (Reggina 1914) erstattes av German Denis.
    70'
    Francesco Meraviglia signaliserer et frispark til Frosinone Calcio.
    70'
    Nicolo Bianchi
    Dommeren gir Nicolo Bianchi (Reggina 1914) et gult kort.
    70'
    72'
    Federico Gatti
    Federico Gatti (Frosinone Calcio) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    72'
    75'
    Målet til Reggina 1914 sjekkes av VAR
    77'
    Målet til Reggina 1914 blir annullert
    79'
    Andrey Galabinov (Reggina 1914) vinkes av for offside i Frosinone.
    80'
    Inn: Andrija Novakovich
    Ut: Camillo Ciano
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Frosinone Calcio. Inn kommer Andrija Novakovich, mens Camillo Ciano tar plass på benken.
    82'
    Inn: Adrian Leon Barisic
    Ut: Francesco Zampano
    Bytte for Frosinone Calcio. Adrian Leon Barisic kommer inn for Francesco Zampano på Stadio Benito Stirpe.
    82'
    Inn: Perparim Hetemaj
    Ut: Lorenzo Crisetig
    Reggina 1914 bytter ut Lorenzo Crisetig med Perparim Hetemaj.
    83'
    Inn: Adriano Montalto
    Ut: Andrey Galabinov
    Roberto Stellone gjør dagens femte bytte i Frosinone, når han tar ut Andrey Galabinov og setter inn Adriano Montalto.
    83'
    I Frosinone har et frispark blitt tildelt bortelag.
    84'
    85'
    86'
    87'
    Jeremy Menez
    Jeremy Menez (Reggina 1914) pådrar seg et gult kort.
    87'
    88'
    Frosinone 3 - 0 Reggina 1914
    Mål: Luigi Canotto
    Målgivende: Andrija Novakovich
    Luigi Canotto øker Frosinone Calcios ledelse til 3-0! Det er en fin assist fra Andrija Novakovich.
    89'
    Målet til Frosinone sjekkes av VAR
    90'
    Målet til Frosinone blir stående
    90'
    90'+3
    Adriano Montalto
    Adriano Montalto (Reggina 1914) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.