Yankuba Minteh ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    2'
    Frispark for Gambia på egen banehalvdel.
    3'
    Yankuba Minteh ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Bouake.
    3'
    Kamerun får tildelt et frispark
    Kamerun tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    4'
    Skudd på mål, Kamerun
    Frank Magri
    Kamerun angriper. Frank Magri får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    5'
    Kamerun, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Skudd på mål, Gambia
    Ali Sowe
    Sjanse i Bouake! Ali Sowe (Gambia) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    7'
    Gambia, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Gambia får tildelt et hjørnespark
    Ablie Jallow
    I Bouake slår Ablie Jallow en corner fra høyre.
    7'
    Skudd utenfor mål, Gambia
    Alasana Manneh
    Alasana Manneh (Gambia) kommer seg fri på Stade de la Paix, men avslutningen går utenfor.
    7'
    Bamlak Tessema Weyesa signaliserer et frispark til Gambia på egen banehalvdel.
    8'
    Frispark i en god posisjon for Kamerun!
    10'
    Kamerun får tildelt et hjørnespark
    Georges-Kevin Nkoudou
    Georges-Kevin Nkoudou (Kamerun) slår en corner fra høyre side på Stade de la Paix.
    11'
    Skudd utenfor mål, Kamerun
    Frank Magri
    Frank Magri (Kamerun) kommer til en målsjanse på Stade de la Paix, men klarer ikke å score.
    15'
    Frispark til Gambia på halvdelen til Kamerun.
    18'
    Omar Colley ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    20'
    Gambia slipper å klare seg uten Omar Colley som kommer tilbake på banen i Bouake.
    22'
    Frispark for Kamerun på egen banehalvdel.
    23'
    Det blir farlig! Frispark for Kamerun er nær straffområde.
    24'
    Gambia angriper, men avslutningen til Ablie Jallow går utenfor.
    26'
    26'
    Gambia må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Kamerun.
    27'
    29'
    Gambia blir avblåst for offside
    Ali Sowe
    Gambia fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    30'
    Bamlak Tessema Weyesa signaliserer et frispark til Kamerun på egen banehalvdel.
    30'
    Georges-Kevin Nkoudou (Kamerun) løfter inn en corner fra høyre på Stade de la Paix.
    34'
    35'
    Yankuba Minteh
    Yankuba Minteh (Gambia) header ballen mot mål, men Kamerun klarerer.
    35'
    35'
    36'
    38'
    38'
    En av Gambias spillere blir avblåst for offside på Stade de la Paix.
    38'
    Bamlak Tessema Weyesa signaliserer et frispark til Gambia.
    40'
    Bamlak Tessema Weyesa tildeler Gambia en corner. Ablie Jallow sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    42'
    42'
    Ablie Jallow (Gambia) løfter inn en corner fra høyre på Stade de la Paix.
    43'
    Bamlak Tessema Weyesa signaliserer et frispark til Kamerun.
    44'
    Gambia slipper å klare seg uten Yankuba Minteh som kommer tilbake på banen igjen.
    45'
    Yankuba Minteh vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    45'+2
    VAR sjekker om det er straffe
    45'+4
    Ingen straffe
    45'+4
    Gambia tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    46'
    50'
    Jean-Charles Castelletto
    Jean-Charles Castelletto (Kamerun) fyrer av et skudd som går utenfor.
    51'
    Georges-Kevin Nkoudou (Kamerun) slår en corner fra venstre side på Stade de la Paix.
    53'
    Frispark til Kamerun på halvdelen til Gambia.
    54'
    Mål for Kamerun!
    Gambia 0 - 1 Kamerun
    Mål: Karl Toko Ekambi
    Målgivende: Georges-Kevin Nkoudou
    Kamerun tar ledelsen 0-1 etter en heading fra Karl Toko Ekambi. Georges-Kevin Nkoudou var nest sist på ballen.
    56'
    Målet til Kamerun sjekkes av VAR
    58'
    Målet til Kamerun blir stående
    58'
    I Bouake slår Ablie Jallow en corner fra venstre.
    61'
    En av Gambias spillere blir avblåst for offside.
    65'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Yankuba Minteh (Gambia) vrir seg av smerte i gresset.
    65'
    Spillerbytte - Gambia
    Inn: Bubacarr Sanneh
    Ut: Omar Colley
    Gambia gjør sitt første bytte. Omar Colley erstattes av Bubacarr Sanneh.
    70'
    Inn: Alieu Fadera
    Ut: Yusupha Bobb
    Yusupha Bobb (Gambia) erstattes av Alieu Fadera.
    70'
    Spillerbytte - Kamerun
    Inn: Faris Pemi Moumbagna
    Ut: Frank Magri
    Kamerun bytter ut Frank Magri med Faris Pemi Moumbagna.
    72'
    Mål for Gambia!
    Gambia 1 - 1 Kamerun
    Mål: Ablie Jallow
    Målgivende: Alieu Fadera
    Utligning! Ablie Jallow setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1. Flott spill fra Alieu Fadera før målet.
    72'
    Alieu Fadera
    Bamlak Tessema Weyesa tildeler Gambia en corner. Alieu Fadera sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    75'
    Målsjanse! Alieu Fadera (Gambia) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    75'
    Inn: Assan Ceesay
    Ut: Ali Sowe
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Gambia. Inn kommer Assan Ceesay, mens Ali Sowe tar plass på benken.
    76'
    Karl Toko Ekambi
    Karl Toko Ekambi treffer tverrliggeren! Stor målsjanse for Kamerun i Bouake.
    77'
    Gult kort til Gambia
    Ablie Jallow (Gambia) må stå over en kamp etter å ha pådratt seg et gult kort.
    77'
    Karl Toko Ekambi (Kamerun) header mot mål, men ballen går utenfor.
    79'
    Inn: Olivier Kemen
    Ut: Darline Yongwa
    Rigobert Song Bahanag gjør dagens andre bytte i Bouake, når han tar ut Darline Yongwa og setter inn Olivier Kemen.
    80'
    Faris Pemi Moumbagna
    81'
    82'
    Ablie Jallow ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    83'
    Inn: Ebrima Colley
    Ut: Ablie Jallow
    Ebrima Colley (Gambia) erstatter Ablie Jallow som ser ut til å måtte forlate Stade de la Paix med en skade.
    85'
    Gambia 2 - 1 Kamerun
    Mål: Ebrima Colley
    Målgivende: Assan Ceesay
    I Bouake tar Gambia ledelsen 2-1 etter et mål av Ebrima Colley. Assan Ceesay sto for den målgivende pasningen.
    85'
    Gambia scorer selvmål!
    Gambia 2 - 2 Kamerun
    Mål: James Gomez
    James Gomez setter ballen i eget mål! 2-2.
    87'
    Bamlak Tessema Weyesa signaliserer et frispark til Kamerun like utenfor Gambia-området.
    89'
    Alieu Fadera (Gambia) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    89'
    I Bouake slår Georges-Kevin Nkoudou en corner fra høyre.
    90'
    Gambia 2 - 3 Kamerun
    Mål: Christopher Wooh
    Christopher Wooh header ballen i mål og Kamerun tar ledelsen 2-3 på Stade de la Paix. Det er en fin assist fra Georges-Kevin Nkoudou.