Istanbul Basaksehir får tildelt et hjørnespark
    Istanbul Basaksehir får tildelt et frispark
    Basaksehir tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Abdulkadir Bitigen signaliserer et frispark til Basaksehir på egen banehalvdel.
    10'
    Skudd på mål, Istanbul Basaksehir
    Stefano Okaka
    Basaksehir angriper. Stefano Okaka får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    14'
    Istanbul Basaksehir, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    Skudd utenfor mål, Istanbul Basaksehir
    Youssouf Ndayishimiye
    Målsjanse! Youssouf Ndayishimiye (Basaksehir) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    15'
    16'
    Gaziantep FK blir avblåst for offside
    Joao Figueiredo
    En av Gazianteps spillere går i offside.
    27'
    Omer Ali Sahiner
    Omer Ali Sahiner (Basaksehir) fyrer av et skudd som går utenfor.
    31'
    Deniz Turuc
    Abdulkadir Bitigen tildeler Basaksehir en corner. Deniz Turuc sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    34'
    34'
    Leo Duarte vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    37'
    Tilbake fra skade: Leo Duarte - Istanbul Basaksehir
    38'
    Deniz Turuc
    Deniz Turuc (Basaksehir) slår en corner fra høyre side på Gaziantep Stadium.
    41'
    Mål for Istanbul Basaksehir!
    Gaziantep FK 0 - 1 Istanbul Basaksehir
    Mål: Berkay Ozcan
    Målgivende: Serdar Gürler
    Berkay Ozcan dundrer ballen i mål og Basaksehir tar ledelsen 0-1 på Gaziantep Stadium. Serdar Gürler sto for den målgivende pasningen.
    44'
    Deniz Turuc
    Deniz Turuc (Basaksehir) kommer til en målsjanse på Gaziantep Stadium, men klarer ikke å score.
    45'+2
    Frispark Gaziantep.
    45'+2
    45'+4
    Gult kort til Gaziantep FK
    Alexandru Maxim (Gaziantep) får gult kort og må dermed stå over en kamp.
    45'+4
    Joao Figueiredo ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    47'
    Tilbake fra skade: Joao Figueiredo - Gaziantep FK
    48'
    Berkay Ozcan
    Basaksehir fosser forover og Berkay Ozcan fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    50'
    50'
    Målsjanse til Basaksehir! Stefano Okaka treffer mål, men keeper redder.
    50'
    50'
    Lucas Lima
    Lucas Lima (Basaksehir) løfter inn en corner fra venstre på Gaziantep Stadium.
    51'
    Skudd utenfor mål, Gaziantep FK
    Gaziantep avanserer forover i Gaziantep. Joao Figueiredo avslutter, men treffer ikke mål.
    52'
    Gunay Guvenc ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    53'
    Tilbake fra skade: Gunay Guvenc - Gaziantep FK
    53'
    Valmir Veliu
    Gaziantep fosser fremover, men Abdulkadir Bitigen blåser for offside på Gaziantep Stadium.
    54'
    55'
    Spillerbytte - Gaziantep FK
    Inn: Angelo Sagal
    Ut: Valmir Veliu
    Erol Bulut (Gaziantep) gjør sitt første bytte for dagen. Angelo Sagal erstatter Valmir Veliu.
    56'
    Angelo Sagal
    Angelo Sagal (Gaziantep) kommer seg fri på Gaziantep Stadium, men avslutningen går utenfor.
    60'
    66'
    67'
    Frispark for Basaksehir på egen banehalvdel.
    68'
    Frisparket tildelt Basaksehir er farlig nær Gazianteps målområde.
    70'
    Inn: Furkan Soyalp
    Ut: Alexander Merkel
    Bytte for Gaziantep. Furkan Soyalp kommer inn for Alexander Merkel på Gaziantep Stadium.
    71'
    Inn: Lazar Markovic
    Ut: Mustafa Eskihellac
    Gaziantep bytter ut Mustafa Eskihellac med Lazar Markovic.
    71'
    Inn: Matej Hanousek
    Ut: Halil Ibrahim Pehlivan
    Halil Ibrahim Pehlivan (Gaziantep) erstattes av Matej Hanousek.
    71'
    Gaziantep FK får tildelt et hjørnespark
    Alexandru Maxim (Gaziantep) løfter inn en corner fra høyre på Gaziantep Stadium.
    73'
    Ertugrul Ersoy
    Gaziantep angriper i Gaziantep. Ertugrul Ersoy fyrer av et skudd som går utenfor.
    73'
    Lazar Markovic
    Lazar Markovic (Gaziantep) pådrar seg et gult kort, og vil dermed bli suspendert!
    73'
    75'
    75'
    Lucas Lima
    I Gaziantep slår Lucas Lima en corner fra venstre.
    75'
    Abdulkadir Bitigen tildeler Gaziantep en corner. Alexandru Maxim sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    77'
    Spillerbytte - Istanbul Basaksehir
    Inn: Mounir Chouiar
    Ut: Danijel Aleksić
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Basaksehir. Inn kommer Mounir Chouiar, mens Danijel Aleksić tar plass på benken.
    78'
    Furkan Soyalp
    Gaziantep angriper i Gaziantep. Furkan Soyalp fyrer av et skudd som går utenfor.
    78'
    Alexandru Maxim (Gaziantep) slår en corner fra venstre side på Gaziantep Stadium.
    83'
    Basaksehir avanserer forover i Gaziantep. Stefano Okaka avslutter, men treffer ikke mål.
    84'
    Inn: Patryk Szysz
    Ut: Deniz Turuc
    Basaksehir gjør sitt andre bytte. Deniz Turuc erstattes av Patryk Szysz.
    87'
    Inn: Sener Ozbayrakli
    Ut: Serdar Gürler
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Basaksehir. Inn kommer Sener Ozbayrakli, mens Serdar Gürler tar plass på benken.
    87'
    I Gaziantep slår Alexandru Maxim en corner fra høyre.
    89'
    Alexandru Maxim (Gaziantep) løfter inn en corner fra venstre på Gaziantep Stadium.
    89'
    Gaziantep angriper, men avslutningen til Joao Figueiredo går utenfor.
    89'
    Abdulkadir Bitigen signaliserer et frispark til Gaziantep på egen banehalvdel.
    90'
    Mounir Chouiar
    Basaksehir angriper i Gaziantep. Mounir Chouiar avslutter på mål, men greier ikke å score.
    90'+1
    90'+1
    Matej Hanousek
    Sjanse til Gaziantep! Matej Hanousek er nær ved å score, men keeper redder.
    90'+2
    90'+2
    I Gaziantep har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    90'+3
    Abdulkadir Bitigen signaliserer et frispark til Gaziantep.
    90'+4
    90'+5
    Inn: Philippe Keny
    Ut: Stefano Okaka
    Basaksehir gjør sitt fjerde bytte. Stefano Okaka erstattes av Philippe Keny.
    90'+6
    Inn: Francis Beny Nzaba
    Ut: Berkay Ozcan
    Basaksehir bytter ut Berkay Ozcan med Francis Beny Nzaba. Dette er det femte byttet som Emre Belozoglu gjør i dagens kamp.
    90'+6
    Mål for Gaziantep FK!
    Gaziantep FK 1 - 1 Istanbul Basaksehir
    Mål: Alexandru Maxim
    Målgivende: Joao Figueiredo
    Mål! Alexandru Maxim utligner for Gaziantep. Stillingen er dermed 1-1 i Gaziantep. Det er en fin assist fra Joao Figueiredo.