Joseph Paintsil er på beina igjen og fortsetter kampen på Luminus Arena.
    Frispark til FK Cukaricki Belgrade på halvdelen til KRC Genk.
    8'
    Luka Adzic
    FK Cukaricki Belgrade angriper, men avslutningen til Luka Adzic går utenfor.
    8'
    KRC Genk fikk tildelt et straffespark som Joseph Paintsil mislyktes med å sette i mål!
    9'
    Joseph Paintsil
    Joseph Paintsil (KRC Genk) header utenfor.
    10'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Genk fordi Nenad Filipovic får behandling for en skade på banen.
    10'
    Nenad Filipovic ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Genk.
    11'
    Luka Adzic
    Sjanse til FK Cukaricki Belgrade! Luka Adzic er nær ved å score, men keeper redder.
    13'
    Genk, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Bilal El Khannouss (KRC Genk) løfter inn en corner fra høyre på Luminus Arena.
    13'
    Målsjanse til KRC Genk! Joseph Paintsil treffer mål, men keeper redder.
    14'
    FK Cukaricki, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    Nenad Filipovic ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    14'
    FK Cukaricki Belgrade slipper å klare seg uten Nenad Filipovic som kommer tilbake på banen i Genk.
    16'
    Alieu Fadera
    Alieu Fadera (KRC Genk) kommer seg fri på Luminus Arena, men avslutningen går utenfor.
    18'
    Frisparket tildelt KRC Genk er farlig nær FK Cukaricki Belgrades målområde.
    20'
    Mål for Genk!
    Genk 1 - 0 FK Cukaricki
    Mål: Bryan Heynen
    Målgivende: Alieu Fadera
    Mål! KRC Genk tar ledelsen 1-0 ved Bryan Heynen. Flott spill fra Alieu Fadera før målet.
    21'
    Frispark for FK Cukaricki Belgrade på egen banehalvdel.
    22'
    Frispark KRC Genk.
    24'
    Trustin Farrugia Cann signaliserer et frispark til FK Cukaricki Belgrade på egen banehalvdel.
    25'
    26'
    26'
    Spillet på Luminus Arena er stoppet midlertidig fordi Nenad Filipovic ligger nede.
    29'
    Spillerbytte - FK Cukaricki
    Inn: Nemanja Belic
    Ut: Nenad Filipovic
    Nenad Filipovic, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Nemanja Belic kommer inn for FK Cukaricki Belgrade.
    30'
    Gult kort til FK Cukaricki
    Sambou Sissoko
    Dommer Trustin Farrugia Cann viser Sambou Sissoko (FK Cukaricki Belgrade) det gule kortet.
    32'
    Rødt kort til Genk
    Matias Alejandro Galarza
    KRC Genk må klare seg uten Matias Alejandro Galarza etter at han får et direkte rødt kort!
    33'
    Frispark for KRC Genk på egen banehalvdel.
    33'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    33'
    Rødt kort!
    Spilleren på FK Cukaricki får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    33'
    35'
    I Genk har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    35'
    Spillerbytte - Genk
    Inn: Patrik Hrosovsky
    Ut: Alieu Fadera
    Alieu Fadera (KRC Genk) erstattes av Patrik Hrosovsky.
    38'
    Bojica Nikcevic
    FK Cukaricki Belgrade angriper i Genk. Bojica Nikcevic fyrer av et skudd som går utenfor.
    39'
    Luka Adzic
    Sjanse i Genk! Luka Adzic (FK Cukaricki Belgrade) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    42'
    42'
    Luka Adzic
    Luka Adzic (FK Cukaricki Belgrade) kommer til en målsjanse på Luminus Arena, men klarer ikke å score.
    44'
    FK Cukaricki Belgrade tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'
    Nikola Stankovic
    Nikola Stankovic (FK Cukaricki Belgrade) avanserer forover på Luminus Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    45'+1
    45'+1
    45'+5
    Trustin Farrugia Cann signaliserer et frispark til KRC Genk på egen banehalvdel.
    45'+5
    I Genk slår Luka Adzic en corner fra venstre.
    48'
    Nemanja Tosic
    Nemanja Tosic (FK Cukaricki Belgrade) kommer til en målsjanse på Luminus Arena, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    48'
    Trustin Farrugia Cann signaliserer et frispark til FK Cukaricki Belgrade.
    49'
    50'
    Luka Adzic
    Luka Adzic (FK Cukaricki Belgrade) får et gult kort av dommer Trustin Farrugia Cann.
    50'
    52'
    Genk 2 - 0 FK Cukaricki
    Mål: Joseph Paintsil
    Målgivende: Bilal El Khannouss
    Mål! KRC Genk øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Joseph Paintsil på Luminus Arena. Bilal El Khannouss var nest sist på ballen.
    57'
    Målet til Genk sjekkes av VAR
    58'
    Målet til Genk blir stående
    60'
    62'
    Trustin Farrugia Cann tildeler FK Cukaricki Belgrade en corner. Luka Adzic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    64'
    Inn: Luther Singh
    Ut: Luka Adzic
    FK Cukaricki Belgrade bytter ut Luka Adzic med Luther Singh.
    65'
    KRC Genk angriper. Joseph Paintsil får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    68'
    68'
    Bilal El Khannouss (KRC Genk) slår en corner fra venstre side på Luminus Arena.
    69'
    Mark McKenzie
    KRC Genk angriper på Luminus Arena, men Mark McKenzie header utenfor.
    69'
    70'
    72'
    I Genk slår Bilal El Khannouss en corner fra venstre.
    73'
    77'
    Frispark til KRC Genk på halvdelen til FK Cukaricki Belgrade.
    78'
    Inn: Aleksa Jankovic
    Ut: Djorde Ivanovic
    FK Cukaricki Belgrade bytter ut Djorde Ivanovic med Aleksa Jankovic. Dette er det tredje byttet som Goran Stanic gjør i dagens kamp.
    78'
    Inn: Sunday Damilare Adetunji
    Ut: Mihajlo Cvetkovic
    Goran Stanic gjør dagens fjerde bytte i Genk, når han tar ut Mihajlo Cvetkovic og setter inn Sunday Damilare Adetunji.
    78'
    Inn: Stefan Tomovic
    Ut: Igor Miladinovic
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FK Cukaricki Belgrade. Inn kommer Stefan Tomovic, mens Igor Miladinovic tar plass på benken.
    78'
    Bilal El Khannouss (KRC Genk) slår en corner fra høyre side på Luminus Arena.
    80'
    Luther Singh
    FK Cukaricki Belgrade angriper i Genk. Luther Singh avslutter på mål, men greier ikke å score.