Coda36'
1-0
    Gianluca Aureliano signaliserer et frispark til Reggina 1914 på egen banehalvdel.
    2'
    Reggina 1914 tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    4'
    Dommer Gianluca Aureliano venter med å sette i gang spillet fordi Mattia Bani ligger nede.
    8'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Genova fordi David Strelec får behandling for en skade på banen.
    8'
    Spillerbytte - Genoa
    Inn: Stefan Ilsanker
    Ut: Mattia Bani
    Alberto Gilardino (Genoa FC) blir nødt til å gjøre sitt første bytte. Stefan Ilsanker erstatter Mattia Bani som sannsynligvis er skadet.
    12'
    Frispark for Genoa FC på egen banehalvdel.
    12'
    David Strelec er på beina igjen og fortsetter kampen på Luigi Ferraris.
    12'
    13'
    I Genova har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    16'
    Frispark i en god posisjon for Genoa FC!
    17'
    VAR sjekker om det er straffe til Genoa
    19'
    Ingen straffe til Genoa
    19'
    Hjørnespark til Genoa
    19'
    Frispark Genoa FC.
    19'
    22'
    Frispark for Reggina 1914 på egen banehalvdel.
    24'
    Kan Genoa FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    26'
    Offside! Massimo Coda (Genoa FC) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    27'
    29'
    Gianluca Aureliano signaliserer et frispark til Genoa FC.
    31'
    32'
    33'
    34'
    Frispark til Reggina 1914 på halvdelen til Genoa FC.
    36'
    Mål for Genoa!
    Genoa 1 - 0 Reggina 1914
    Mål: Massimo Coda
    Målgivende: Stefano Sturaro
    Mål! Genoa FC tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Massimo Coda på Luigi Ferraris. Det er en fin assist fra Stefano Sturaro.
    36'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Devid Eugene Bouah (Reggina 1914) vrir seg av smerte i gresset.
    39'
    Devid Eugene Bouah er tilbake på banen igjen.
    41'
    Det blir farlig! Frispark for Genoa FC er nær straffområde.
    41'
    Gult kort til Reggina 1914
    Jeremy Menez
    Jeremy Menez (Reggina 1914) mottar sitt første gule kort for dagen på Luigi Ferraris.
    41'
    Massimo Coda
    Genoa FC angriper, men avslutningen til Massimo Coda går utenfor.
    45'
    45'+1
    Gianluca Di Chiara (Reggina 1914) løfter inn en corner fra venstre på Luigi Ferraris.
    45'+3
    Milan Badelj
    Sjanse i Genova! Milan Badelj (Genoa FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    45'+4
    Reggina 1914, prøver et skudd, men det reddes
    45'+4
    Målsjanse! Massimo Coda (Genoa FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'+4
    45'+5
    VAR sjekker om det er straffe til Reggina 1914
    48'
    Ingen straffe til Reggina 1914
    48'
    49'
    I Genova slår Albert Gudmundsson en corner fra venstre.
    50'
    Alessandro Vogliacco
    Sjanse! Genoa FC avanserer forover, men Alessandro Vogliacco avslutter utenfor.
    50'
    Reggina 1914 angriper. Jeremy Menez får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    52'
    Genoa, prøver et skudd, men det reddes
    52'
    Offside! Hernani (Reggina 1914) er alene igjennom, men dommer Gianluca Aureliano ser at linjemannen er oppe med flagget.
    52'
    53'
    Reggina 1914 må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Genoa FC.
    53'
    Thiago Cionek
    Thiago Cionek (Reggina 1914) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    53'
    54'
    Dommer Gianluca Aureliano ser at linjemannen løfter flagget, og Reggina 1914s Jeremy Menez blåses av for offside.
    55'
    Inn: Morten Frendrup
    Ut: Stefano Sturaro
    Genoa FC bytter ut Stefano Sturaro med Morten Frendrup.
    57'
    Inn: Caleb Ekuban
    Ut: Massimo Coda
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Genoa FC. Inn kommer Caleb Ekuban, mens Massimo Coda tar plass på benken.
    57'
    Albert Gudmundsson
    Genoa FC fosser forover og Albert Gudmundsson fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    59'
    59'
    59'
    60'
    Milan Badelj (Genoa FC) slår en corner fra venstre side på Luigi Ferraris.
    60'
    Frispark Reggina 1914.
    61'
    Gianluca Aureliano tildeler Genoa FC en corner. Albert Gudmundsson sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    63'
    Zan Majer
    Dommer Gianluca Aureliano viser Zan Majer (Reggina 1914) det gule kortet.
    65'
    65'
    Spillerbytte - Reggina 1914
    Inn: Giovanni Fabbian
    Ut: Zan Majer
    Zan Majer (Reggina 1914) erstattes av Giovanni Fabbian.
    66'
    Inn: Rigoberto Rivas
    Ut: Devid Eugene Bouah
    Reggina 1914 bytter ut Devid Eugene Bouah med Rigoberto Rivas. Dette er det andre byttet som Filippo Inzaghi gjør i dagens kamp.
    66'
    68'
    Genoa FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    69'
    Hernani
    Dommer Gianluca Aureliano gir Hernani (Reggina 1914) et gult kort.
    69'
    70'
    Gult kort til Genoa
    Milan Badelj (Genoa FC) pådrar seg et gult kort.
    70'
    76'
    77'
    77'
    Kevin Strootman
    Kevin Strootman (Genoa FC) kommer seg fri på Luigi Ferraris, men avslutningen går utenfor.
    77'
    Inn: Luigi Canotto
    Ut: David Strelec
    Reggina 1914 gjør sitt tredje bytte. David Strelec erstattes av Luigi Canotto.
    77'
    Inn: Gabriele Gori
    Ut: Hernani
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Reggina 1914. Inn kommer Gabriele Gori, mens Hernani tar plass på benken.
    78'
    Caleb Ekuban
    Caleb Ekuban (Genoa FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    78'
    Alessandro Vogliacco (Genoa FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    79'
    Gianluca Aureliano signaliserer et frispark til Reggina 1914.
    80'
    Dommeren gir Albert Gudmundsson (Genoa FC) et gult kort.
    81'
    81'
    Inn: Emanuele Cicerelli
    Ut: Gianluca Di Chiara
    Bytte for Reggina 1914. Emanuele Cicerelli kommer inn for Gianluca Di Chiara på Luigi Ferraris.
    83'
    84'
    Riccardo Gagliolo
    Riccardo Gagliolo (Reggina 1914) får et gult kort av dommer Gianluca Aureliano.
    84'
    Frisparket tildelt Genoa FC er farlig nær Reggina 1914s målområde.
    85'
    Genoa FC angriper i Genova. Albert Gudmundsson fyrer av et skudd som går utenfor.
    87'
    Genoa FC fosser fremover, men Albert Gudmundsson går rett i offsidefella.
    87'
    Gianluca Aureliano signaliserer et frispark til Genoa FC på egen banehalvdel.
    89'
    90'+3
    Inn: Eddie Salcedo
    Ut: Albert Gudmundsson
    Alberto Gilardino (Genoa FC) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Eddie Salcedo erstatter Albert Gudmundsson.
    90'+4
    Gianluca Aureliano signaliserer et frispark til Genoa FC like utenfor Reggina 1914-området.
    90'+5
    Michele Camporese
    Dommeren gir Michele Camporese (Reggina 1914) et gult kort.
    90'+5
    Målsjanse til Genoa FC! Milan Badelj treffer mål, men keeper redder.
    90'+7
    90'+7
    Genoa FC avanserer forover i Genova. Milan Badelj avslutter, men treffer ikke mål.