Wim Smet signaliserer et frispark til KAA Gent.
    I Ghent slår Sven Kums en corner fra høyre.
    Mål for Kortrijk!
    Gent 0 - 1 Kortrijk
    Mål: Dylan Mbayo
    Målgivende: Billal Messaoudi
    Mål! KV Kortrijk tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Dylan Mbayo på Ghelamco Arena. Billal Messaoudi var nest sist på ballen.
    8'
    Matisse Samoise
    Matisse Samoise (KAA Gent) avanserer forover på Ghelamco Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    9'
    Kortrijk, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Andrew Hjulsager
    Sjanse til KAA Gent! Andrew Hjulsager er nær ved å score, men keeper redder.
    10'
    10'
    Sven Kums (KAA Gent) slår en corner fra venstre side på Ghelamco Arena.
    11'
    KV Kortrijk tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Frispark til KAA Gent på halvdelen til KV Kortrijk.
    12'
    Ilombe Mboyo
    Ilombe Mboyo (KAA Gent) kommer seg fri på Ghelamco Arena, men avslutningen går utenfor.
    13'
    Wim Smet signaliserer et frispark til KV Kortrijk på egen banehalvdel.
    16'
    Sven Kums
    KAA Gent angriper i Ghent. Sven Kums fyrer av et skudd som går utenfor.
    17'
    Yonas Malede
    Sjanse! KAA Gent avanserer forover, men Yonas Malede avslutter utenfor.
    18'
    Frispark for KAA Gent på egen banehalvdel.
    18'
    Sven Kums
    Sven Kums (KAA Gent) kommer til en målsjanse på Ghelamco Arena, men klarer ikke å score.
    19'
    KAA Gent angriper i Ghent. Yonas Malede avslutter på mål, men greier ikke å score.
    20'
    20'
    Wim Smet signaliserer et frispark til KAA Gent på egen banehalvdel.
    20'
    I Ghent har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    21'
    Andrew Hjulsager (KAA Gent) fyrer av et skudd som går utenfor.
    22'
    24'
    28'
    28'
    Gult kort til Kortrijk
    Tsuyoshi Watanabe
    Tsuyoshi Watanabe (KV Kortrijk) pådrar seg et gult kort.
    28'
    Julien De Sart
    KAA Gent fosser forover og Julien De Sart fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    29'
    29'
    Wim Smet tildeler KAA Gent en corner. Andrew Hjulsager sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    30'
    30'
    Kristof D'Haene
    Dommer Wim Smet viser Kristof D'Haene (KV Kortrijk) det gule kortet.
    31'
    KAA Gent angriper, men avslutningen til Yonas Malede går utenfor.
    33'
    34'
    39'
    Mathias Fixelles
    KV Kortrijk angriper. Mathias Fixelles får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    40'
    Gent, prøver et skudd, men det reddes
    40'
    Victor Torp (KV Kortrijk) løfter inn en corner fra venstre på Ghelamco Arena.
    42'
    Wim Smet tildeler KAA Gent en corner. Sven Kums sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    44'
    Mål for Gent!
    Gent 1 - 1 Kortrijk
    Mål: Alessio Castro-Montes
    Alessio Castro-Montes scorer og utligner dermed til 1-1.
    44'
    Kevin Vandendriessche kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Ghelamco Arena.
    45'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Ghent fordi Kevin Vandendriessche får behandling for en skade på banen.
    45'+1
    Målsjanse til KAA Gent! Julien De Sart treffer mål, men keeper redder.
    45'+3
    45'+3
    Spillerbytte - Kortrijk
    Inn: Sambou Sissoko
    Ut: Kevin Vandendriessche
    Bytte for KV Kortrijk. Sambou Sissoko kommer inn for Kevin Vandendriessche på Ghelamco Arena.
    46'
    Gult kort til Gent
    Andreas Hanche-Olsen
    Dommer Wim Smet gir Andreas Hanche-Olsen (KAA Gent) et gult kort.
    46'
    Skade: Kortrijk
    47'
    Tilbake fra skade: Kortrijk
    48'
    Frispark i en god posisjon for KV Kortrijk!
    49'
    Frispark KV Kortrijk.
    50'
    51'
    Gent 2 - 1 Kortrijk
    Mål: Ilombe Mboyo
    Målgivende: Matisse Samoise
    Mål! Ilombe Mboyo gir KAA Gent ledelsen 2-1 etter en velplassert heading. Det er en fin assist fra Matisse Samoise.
    52'
    Wim Smet signaliserer et frispark til KV Kortrijk.
    54'
    Trent Sainsbury
    KV Kortrijk avanserer forover i Ghent. Trent Sainsbury avslutter, men treffer ikke mål.
    55'
    56'
    Målsjanse til KAA Gent! Andrew Hjulsager treffer mål, men keeper redder.
    56'
    56'
    58'
    Sambou Sissoko
    Sambou Sissoko (KV Kortrijk) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    58'
    I Ghent header Yonas Malede (KAA Gent) mot mål, men ballen går utenfor.
    58'
    59'
    60'
    Frisparket tildelt KAA Gent er farlig nær KV Kortrijks målområde.
    60'
    Andreas Hanche-Olsen (KAA Gent) header utenfor.
    61'
    Frispark for KV Kortrijk på egen banehalvdel.
    63'
    Victor Torp (KV Kortrijk) slår en corner fra høyre side på Ghelamco Arena.
    64'
    Tsuyoshi Watanabe (KV Kortrijk) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    64'
    Inn: Abdelkahar Kadri
    Ut: Victor Torp
    Karim Belhocine gjør dagens andre bytte i Ghent, når han tar ut Victor Torp og setter inn Abdelkahar Kadri.
    68'
    Sven Kums
    KAA Gent avanserer forover i Ghent. Sven Kums avslutter, men treffer ikke mål.
    69'
    Abdelkahar Kadri
    Målsjanse! Abdelkahar Kadri (KV Kortrijk) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    70'
    KAA Gent angriper, men blir avblåst for offside.
    71'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Sven Kums (KAA Gent) vrir seg av smerte i gresset.
    72'
    Sven Kums er tilbake i kampen igjen.
    73'
    Dommer Wim Smet venter med å sette i gang spillet fordi Billal Messaoudi ligger nede.
    74'
    Billal Messaoudi ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Ghent.
    76'
    Sjanse i Ghent! Abdelkahar Kadri (KV Kortrijk) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    78'
    78'
    Inn: Marlos Moreno
    Ut: Billal Messaoudi
    KV Kortrijk bytter ut Billal Messaoudi som ikke ser ut til å kunne fortsette. Karim Belhocine blir dermed tvunget til å gjøre sitt tredje bytte og setter inn Marlos Moreno.
    79'
    Abdelkahar Kadri (KV Kortrijk) løfter inn en corner fra høyre på Ghelamco Arena.
    79'
    KAA Gent tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    79'
    Spillerbytte - Gent
    Inn: Roman Bezus
    Ut: Andrew Hjulsager
    Hein van Haezebrouck (KAA Gent) gjør sitt første bytte for dagen. Roman Bezus erstatter Andrew Hjulsager.
    79'
    En av KAA Gents spillere går i offside.
    80'
    Ante Palaversa
    KV Kortrijk angriper. Ante Palaversa får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    81'
    81'
    I Ghent slår Abdelkahar Kadri en corner fra venstre.
    81'
    Sjanse til KV Kortrijk! Ante Palaversa er nær ved å score, men keeper redder.
    81'
    81'
    82'
    Trent Sainsbury (KV Kortrijk) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    82'
    Sven Kums (KAA Gent) løfter inn en corner fra venstre på Ghelamco Arena.
    83'
    I Ghent slår Mathias Fixelles en corner fra høyre.
    84'
    Marlos Moreno
    Marlos Moreno (KV Kortrijk) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    85'
    85'
    85'
    Inn: Ibrahima Cisse
    Ut: Sven Kums
    Ibrahima Cisse (KAA Gent) erstatter Sven Kums som muligens er skadet.
    86'
    87'
    Ante Palaversa (KV Kortrijk) får et gult kort av dommer Wim Smet.
    87'
    KV Kortrijk fosser forover og Marlos Moreno fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    89'
    89'
    Gent 2 - 2 Kortrijk
    Målgivende: Abdelkahar Kadri
    Dylan Mbayo scorer og utligningen er et faktum på Ghelamco Arena. 2-2. Abdelkahar Kadri sto for den målgivende pasningen.
    90'+1
    Wim Smet tildeler KAA Gent en corner. Alessio Castro-Montes sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.