Getafe CF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    I Getafe har et frispark blitt tildelt bortelag.
    Mål for Espanyol!
    Getafe 0 - 1 Espanyol
    Mål: Joselu
    Målgivende: Martin Braithwaite
    Mål! RCD Espanyol tar ledelsen 0-1 ved Joselu. Flott spill fra Martin Braithwaite før målet.
    6'
    Mål for Getafe!
    Getafe 1 - 1 Espanyol
    Mål: Enes Ünal
    Målgivende: Portu
    Mål! Enes Ünal utligner til 1-1. Det er en fin assist fra Portu.
    7'
    Frispark til RCD Espanyol på halvdelen til Getafe CF.
    10'
    Skudd utenfor mål, Espanyol
    Javi Puado
    RCD Espanyol angriper i Getafe. Javi Puado fyrer av et skudd som går utenfor.
    10'
    Jorge Figueroa Vazquez signaliserer et frispark til Getafe CF på egen banehalvdel.
    12'
    Frispark for RCD Espanyol på egen banehalvdel.
    12'
    Skudd utenfor mål, Getafe
    Portu
    Portu (Getafe CF) kommer seg fri på Coliseum Alfonso Pérez, men avslutningen går utenfor.
    13'
    Frisparket tildelt RCD Espanyol er farlig nær Getafe CFs målområde.
    14'
    Frispark RCD Espanyol.
    16'
    Gult kort til Getafe
    Domingos Duarte
    Dommer Jorge Figueroa Vazquez viser Domingos Duarte (Getafe CF) det gule kortet.
    16'
    Skudd på mål, Espanyol
    Joselu
    Sjanse i Getafe! Joselu (RCD Espanyol) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    17'
    Espanyol, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    Jorge Figueroa Vazquez signaliserer et frispark til Getafe CF.
    20'
    23'
    Martin Braithwaite
    RCD Espanyol avanserer forover i Getafe. Martin Braithwaite avslutter, men treffer ikke mål.
    24'
    Borja Mayoral
    Borja Mayoral (Getafe CF) kommer til en målsjanse på Coliseum Alfonso Pérez, men klarer ikke å score.
    26'
    I Getafe har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    29'
    Gult kort til Espanyol
    Fernando Calero
    Fernando Calero (RCD Espanyol) mottar sitt første gule kort for dagen på Coliseum Alfonso Pérez.
    30'
    Enes Ünal
    30'
    Det blir farlig! Frispark for Getafe CF er nær straffområde.
    31'
    Frispark Getafe CF.
    33'
    Leandro Cabrera
    Leandro Cabrera (RCD Espanyol) får et gult kort av dommer Jorge Figueroa Vazquez.
    33'
    34'
    Getafe får tildelt et hjørnespark
    Luis Milla
    Luis Milla (Getafe CF) slår en corner fra høyre side på Coliseum Alfonso Pérez.
    35'
    RCD Espanyol tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    36'
    Espanyol får tildelt et hjørnespark
    Sergi Darder
    I Getafe slår Sergi Darder en corner fra høyre.
    37'
    Jorge Figueroa Vazquez signaliserer et frispark til RCD Espanyol.
    39'
    Getafe CF må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra RCD Espanyol.
    40'
    Spillet på Coliseum Alfonso Pérez er stoppet midlertidig fordi Omar Alderete ligger nede.
    42'
    Tilbake fra skade: Omar Alderete - Getafe
    44'
    44'
    Javi Puado
    Sjanse! RCD Espanyol avanserer forover, men Javi Puado avslutter utenfor.
    45'
    Luis Milla
    Jorge Figueroa Vazquez tildeler Getafe CF en corner. Luis Milla sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'+2
    Spillerbytte - Getafe
    Inn: Gaston Alvarez
    Ut: Omar Alderete
    Bytte for Getafe CF. Gaston Alvarez kommer inn for Omar Alderete på Coliseum Alfonso Pérez.
    46'
    Inn: Juan Iglesias
    Ut: Damian Suarez
    Getafe CF bytter ut Damian Suarez med Juan Iglesias.
    46'
    Inn: Munir El Haddadi
    Ut: Carles Alena
    Getafe CF bytter ut Carles Alena med Munir El Haddadi. Dette er det tredje byttet som Quique gjør i dagens kamp.
    46'
    49'
    50'
    51'
    Cesar Montes
    Cesar Montes (RCD Espanyol) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    51'
    Munir El Haddadi
    Getafe CF avanserer forover i Getafe. Munir El Haddadi avslutter, men treffer ikke mål.
    52'
    Luis Milla
    Luis Milla (Getafe CF) løfter inn en corner fra høyre på Coliseum Alfonso Pérez.
    56'
    RCD Espanyol angriper i Getafe. Sergi Darder avslutter på mål, men greier ikke å score.
    58'
    58'
    Frispark til Getafe CF på halvdelen til RCD Espanyol.
    58'
    Getafe blir avblåst for offside
    Enes Ünal
    Getafe CF angriper i Getafe, men blir avblåst for offside.
    60'
    Getafe 1 - 2 Espanyol
    Mål: Javi Puado
    Målgivende: Joselu
    Javi Puado setter ballen i nettet og RCD Espanyol leder nå 1-2. Joselu var nest sist på ballen.
    62'
    63'
    Inn: Gonzalo Villar
    Ut: Angel Algobia
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Getafe CF. Inn kommer Gonzalo Villar, mens Angel Algobia tar plass på benken.
    64'
    Munir El Haddadi (Getafe CF) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Coliseum Alfonso Pérez.
    67'
    Inn: Juan Miguel Latasa Fernandez Layos
    Ut: Munir El Haddadi
    Quique (Getafe CF) blir nødt til å gjøre sitt femte bytte. Juan Miguel Latasa Fernandez Layos erstatter Munir El Haddadi som sannsynligvis er skadet.
    67'
    67'
    Skudd på mål, Getafe
    Enes Ünal
    Målsjanse til Getafe CF! Enes Ünal treffer mål, men keeper redder.
    68'
    Getafe, prøver et skudd, men det reddes
    68'
    68'
    Luis Milla
    Luis Milla (Getafe CF) slår en corner fra venstre side på Coliseum Alfonso Pérez.
    74'
    Luis Milla
    Getafe CF angriper, men Jorge Figueroa Vazquez blåser for offside.
    74'
    75'
    Getafe CF fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    78'
    Spillerbytte - Espanyol
    Inn: Edu Exposito
    Ut: Javi Puado
    Diego Martinez Penas (RCD Espanyol) gjør sitt første bytte for dagen. Edu Exposito erstatter Javi Puado.
    79'
    Jorge Figueroa Vazquez signaliserer et frispark til RCD Espanyol på egen banehalvdel.