Casa Pia tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    3'
    Frispark Gil Vicente Barcelos.
    5'
    Casa Pia må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Gil Vicente Barcelos.
    7'
    Laurindo Dilson Aurelio
    Laurindo Dilson Aurelio (Gil Vicente Barcelos) kommer til en målsjanse på Estadio Cidade de Barcelos, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    8'
    Frispark for Gil Vicente Barcelos på egen banehalvdel.
    9'
    Det blir farlig! Frispark for Gil Vicente Barcelos er nær straffområde.
    10'
    Gabriel Pereira Magalhaes dos Santos
    Gabriel Pereira Magalhaes dos Santos (Gil Vicente Barcelos) prøver å heade ballen i mål på Estadio Cidade de Barcelos, men mislykkes.
    11'
    Casa Pia, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Gult kort til Casa Pia
    Gaizka Larrazabal
    Dommer Helder Carvalho viser Gaizka Larrazabal (Casa Pia) det gule kortet.
    13'
    Helder Carvalho signaliserer et frispark til Gil Vicente Barcelos like utenfor Casa Pia-området.
    13'
    Pedro Miguel Amorim Pereira Silva
    Sjanse i Barcelos! Pedro Miguel Amorim Pereira Silva (Gil Vicente Barcelos) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    15'
    15'
    Maxime Dominguez (Gil Vicente Barcelos) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Cidade de Barcelos.
    15'
    Gil Vicente Barcelos angriper på Estadio Cidade de Barcelos. Gabriel Pereira Magalhaes dos Santos header utenfor.
    15'
    I Barcelos har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    16'
    Fernando Andrade (Casa Pia) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Estadio Cidade de Barcelos.
    17'
    Spillerbytte - Casa Pia
    Inn: Yuki Soma
    Ut: Fernando Andrade
    Yuki Soma (Casa Pia) erstatter Fernando Andrade som muligens er skadet.
    19'
    19'
    Yuki Soma
    Yuki Soma (Casa Pia) får et gult kort av dommer Helder Carvalho.
    20'
    Frispark til Gil Vicente Barcelos på halvdelen til Casa Pia.
    21'
    En av Gil Vicente Barceloss spillere blir avblåst for offside på Estadio Cidade de Barcelos.
    22'
    Helder Carvalho signaliserer et frispark til Casa Pia på egen banehalvdel.
    23'
    Pablo
    Pablo (Casa Pia) fyrer av et skudd som går utenfor.
    24'
    Frisparket tildelt Gil Vicente Barcelos er farlig nær Casa Pias målområde.
    25'
    Martim Carvalho Neto
    Sjanse til Gil Vicente Barcelos! Martim Carvalho Neto er nær ved å score, men keeper redder.
    30'
    30'
    Gil Vicente Barcelos tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    31'
    Gil Vicente Barcelos angriper, men avslutningen til Gabriel Pereira Magalhaes dos Santos går utenfor.
    33'
    35'
    Målsjanse til Gil Vicente Barcelos! Pedro Miguel Amorim Pereira Silva treffer mål, men keeper redder.
    36'
    36'
    Kan Casa Pia utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    39'
    Gult kort til Gil Vicente Barcelos
    Gabriel Pereira Magalhaes dos Santos (Gil Vicente Barcelos) pådrar seg et gult kort.
    40'
    Helder Carvalho tildeler Casa Pia en corner. Gaizka Larrazabal sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    43'
    I Barcelos slår Leonardo Filipe Cruz Lelo en corner fra venstre.
    44'
    Clayton Fernandes Silva
    Casa Pia angriper på Estadio Cidade de Barcelos, men Clayton Fernandes Silva header utenfor.
    44'
    Inn: Andre Geraldes
    Ut: Gaizka Larrazabal
    Gaizka Larrazabal (Casa Pia) erstattes av Andre Geraldes.
    46'
    I Barcelos har et frispark blitt tildelt bortelag.
    47'
    Målsjanse! Clayton Fernandes Silva (Casa Pia) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    47'
    Casa Pia angriper i Barcelos. Clayton Fernandes Silva fyrer av et skudd som går utenfor.
    49'
    Frispark for Casa Pia på egen banehalvdel.
    52'
    Pablo
    Pablo (Casa Pia) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio Cidade de Barcelos.
    52'
    Maxime Dominguez
    Maxime Dominguez (Gil Vicente Barcelos) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    52'
    Helder Carvalho signaliserer et frispark til Gil Vicente Barcelos på egen banehalvdel.
    53'
    Maxime Dominguez (Gil Vicente Barcelos) slår en corner fra høyre side på Estadio Cidade de Barcelos.
    55'
    Frispark i en god posisjon for Gil Vicente Barcelos!
    55'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    56'
    Rødt kort!
    Spilleren på Casa Pia får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    57'
    Rødt kort til Casa Pia
    Pablo
    Rødt kort! Pablo (Casa Pia) blir utvist.
    57'
    Felix Correia
    Målsjanse på Estadio Cidade de Barcelos! Felix Correia fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    58'
    58'
    Mål for Gil Vicente Barcelos!
    Gil Vicente Barcelos 1 - 0 Casa Pia
    Mål: Ze Carlos
    Målgivende: Felix Correia
    Mål! Ze Carlos gir Gil Vicente Barcelos en 1-0 ledelse. Flott spill fra Felix Correia før målet.
    61'
    Inn: Benedito Mambuene Mukendi
    Ut: Samuel Justo
    Filipe Goncalo Pinto Martins gjør dagens tredje bytte i Barcelos, når han tar ut Samuel Justo og setter inn Benedito Mambuene Mukendi.
    63'
    Inn: Felippe Cardoso
    Ut: Clayton Fernandes Silva
    Casa Pia bytter ut Clayton Fernandes Silva med Felippe Cardoso. Dette er det fjerde byttet som Filipe Goncalo Pinto Martins gjør i dagens kamp.
    63'
    Spillerbytte - Gil Vicente Barcelos
    Inn: Kanya Fujimoto
    Ut: Maxime Dominguez
    Gil Vicente Barcelos gjør sitt første bytte. Maxime Dominguez erstattes av Kanya Fujimoto.
    65'
    Helder Carvalho tildeler Casa Pia en corner. Leonardo Filipe Cruz Lelo sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    66'
    Yuki Soma (Casa Pia) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Cidade de Barcelos.
    67'
    67'
    Vasco Herculano Salgado Cunha Mango Fernandes
    Vasco Herculano Salgado Cunha Mango Fernandes (Casa Pia) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    68'
    70'
    Leonardo Daniel Ulineia Buta
    Leonardo Daniel Ulineia Buta skyter i tverrliggeren! Veldig nære for Gil Vicente Barcelos.
    71'
    71'
    Pedro Miguel Amorim Pereira Silva (Gil Vicente Barcelos) slår en corner fra høyre side på Estadio Cidade de Barcelos.
    71'
    72'
    Offside! Laurindo Dilson Aurelio blir vinket av og Gil Vicente Barcelos må dermed bygge opp et nytt angrep.
    74'
    Målet til Gil Vicente Barcelos sjekkes av VAR
    74'
    Målet til Gil Vicente Barcelos blir annullert
    76'
    Inn: Tiago Dias
    Ut: Nermin Zolotic
    Casa Pia bytter ut Nermin Zolotic med Tiago Dias.
    76'
    Inn: Tidjany Chabrol
    Ut: Felix Correia
    Bytte for Gil Vicente Barcelos. Tidjany Chabrol kommer inn for Felix Correia på Estadio Cidade de Barcelos.
    76'
    Inn: Roman Mory Diaman Gbane
    Ut: Martim Carvalho Neto
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Gil Vicente Barcelos. Inn kommer Roman Mory Diaman Gbane, mens Martim Carvalho Neto tar plass på benken.
    76'
    Casa Pia fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    77'
    Gil Vicente Barcelos 2 - 0 Casa Pia
    Mål: Laurindo Dilson Aurelio
    Målgivende: Kanya Fujimoto
    Mål! Laurindo Dilson Aurelio øker ledelsen til 2-0. Kanya Fujimoto var nest sist på ballen.
    78'
    Tidjany Chabrol
    Tidjany Chabrol (Gil Vicente Barcelos) kommer seg fri på Estadio Cidade de Barcelos, men avslutningen går utenfor.
    82'
    Yuki Soma
    Casa Pia angriper. Yuki Soma får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    83'
    Gil Vicente Barcelos, prøver et skudd, men det reddes
    83'
    84'
    Inn: Roko Baturina
    Ut: Laurindo Dilson Aurelio
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Gil Vicente Barcelos. Inn kommer Roko Baturina, mens Laurindo Dilson Aurelio tar plass på benken.
    84'
    Inn: Marlon Douglas de Sales Silva
    Ut: Murilo
    Gil Vicente Barcelos gjør sitt femte bytte. Murilo erstattes av Marlon Douglas de Sales Silva.
    84'
    85'
    85'
    Gil Vicente Barcelos angriper i Barcelos. Tidjany Chabrol avslutter på mål, men greier ikke å score.
    87'
    87'
    Frispark i en god posisjon for Casa Pia!
    90'
    90'+1
    Marlon Douglas de Sales Silva
    Marlon Douglas de Sales Silva (Gil Vicente Barcelos) avanserer forover på Estadio Cidade de Barcelos. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    90'+3
    90'+3
    Helder Carvalho tildeler Gil Vicente Barcelos en corner. Kanya Fujimoto sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    90'+3
    90'+4
    Dommeren gir Pedro Miguel Amorim Pereira Silva (Gil Vicente Barcelos) et gult kort.