Kampen er i gang på Estadio Cidade de Barcelos.
    Frispark for Farense på egen banehalvdel.
    2'
    Felix Correia
    Gil Vicente Barcelos angriper i Barcelos. Felix Correia avslutter på mål, men greier ikke å score.
    4'
    SC Farense, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Gil Vicente Barcelos tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    Frispark Farense.
    6'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Barcelos fordi Rafael Barbosa får behandling for en skade på banen.
    10'
    Iancu Ioan Vasilica signaliserer et frispark til Gil Vicente Barcelos på egen banehalvdel.
    11'
    Farense slipper å klare seg uten Rafael Barbosa som kommer tilbake på banen i Barcelos.
    11'
    Gil Vicente Barceloss Maxime Dominguez blåses av for offside på Estadio Cidade de Barcelos.
    11'
    Dommer Iancu Ioan Vasilica ser at linjemannen løfter flagget, og Gil Vicente Barceloss Felix Correia blåses av for offside.
    13'
    Rafael Barbosa
    Sjanse i Barcelos! Rafael Barbosa (Farense) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    14'
    Gil Vicente Barcelos, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    Iancu Ioan Vasilica tildeler Farense en corner. Rafael Barbosa sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    15'
    Mål for Gil Vicente Barcelos!
    Gil Vicente Barcelos 1 - 0 SC Farense
    Mål: Kanya Fujimoto
    Målgivende: Ali Alipour
    Gil Vicente Barcelos leder 1-0 etter en scoring av Kanya Fujimoto. Ali Alipour var nest sist på ballen.
    17'
    Frispark til Gil Vicente Barcelos på halvdelen til Farense.
    18'
    Gil Vicente Barcelos 2 - 0 SC Farense
    Mål: Felix Correia
    Målgivende: Murilo
    Mål! Felix Correia øker Gil Vicente Barceloss ledelse til 2-0 på Estadio Cidade de Barcelos. Flott spill fra Murilo før målet.
    19'
    Iancu Ioan Vasilica signaliserer et frispark til Farense på egen banehalvdel.
    21'
    Gult kort til Gil Vicente Barcelos
    Maxime Dominguez
    Dommer Iancu Ioan Vasilica gir Maxime Dominguez (Gil Vicente Barcelos) et gult kort.
    21'
    Ze Carlos
    Ze Carlos (Gil Vicente Barcelos) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    22'
    I Barcelos har et frispark blitt tildelt bortelag.
    22'
    Murilo
    Murilo (Gil Vicente Barcelos) får et gult kort av dommer Iancu Ioan Vasilica.
    23'
    Iancu Ioan Vasilica signaliserer et frispark til Farense.
    28'
    Iancu Ioan Vasilica signaliserer et frispark til Gil Vicente Barcelos.
    29'
    Gabriel Pereira Magalhaes dos Santos
    Gabriel Pereira Magalhaes dos Santos (Gil Vicente Barcelos) prøver å heade ballen i mål på Estadio Cidade de Barcelos, men mislykkes.
    30'
    30'
    I Barcelos slår Maxime Dominguez en corner fra høyre.
    33'
    Maxime Dominguez (Gil Vicente Barcelos) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Cidade de Barcelos.
    34'
    Maxime Dominguez (Gil Vicente Barcelos) slår en corner fra venstre side på Estadio Cidade de Barcelos.
    36'
    40'
    Rafael Barbosa (Farense) avanserer forover på Estadio Cidade de Barcelos. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    43'
    43'
    Iancu Ioan Vasilica tildeler Farense en corner. Goncalo Silva sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    43'
    44'
    45'
    Mattheus
    Målsjanse på Estadio Cidade de Barcelos! Mattheus fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    45'+3
    45'+3
    Spillerbytte - Gil Vicente Barcelos
    Inn: Martim Carvalho Neto
    Ut: Maxime Dominguez
    Bytte for Gil Vicente Barcelos. Martim Carvalho Neto kommer inn for Maxime Dominguez på Estadio Cidade de Barcelos.
    46'
    Bruno Duarte
    Bruno Duarte (Farense) kommer til en målsjanse på Estadio Cidade de Barcelos, men klarer ikke å score.
    46'
    Frispark til Farense på halvdelen til Gil Vicente Barcelos.
    47'
    Frispark for Gil Vicente Barcelos på egen banehalvdel.
    48'
    51'
    51'
    Rafael Barbosa (Farense) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Cidade de Barcelos.
    54'
    Mattheus
    Mattheus (Farense) kommer seg fri på Estadio Cidade de Barcelos, men avslutningen går utenfor.
    56'
    I Barcelos slår Murilo en corner fra høyre.
    58'
    Roman Mory Diaman Gbane
    I Barcelos header Roman Mory Diaman Gbane (Gil Vicente Barcelos) mot mål, men ballen går utenfor.
    59'
    Inn: Laurindo Dilson Aurelio
    Ut: Ali Alipour
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Gil Vicente Barcelos. Inn kommer Laurindo Dilson Aurelio, mens Ali Alipour tar plass på benken.
    60'
    Inn: Felipe Silva
    Ut: Ze Carlos
    Gil Vicente Barcelos bytter ut Ze Carlos med Felipe Silva. Dette er det andre byttet som Antonio Jose Marreco De Gouveia gjør i dagens kamp.
    60'
    Spillerbytte - SC Farense
    Inn: Rui Costa
    Ut: Rafael Barbosa
    Rafael Barbosa (Farense) erstattes av Rui Costa.
    61'
    Inn: Elves Umar Balde
    Ut: Marco Matias
    Jose Albano Ferreira da Mota gjør dagens andre bytte i Barcelos, når han tar ut Marco Matias og setter inn Elves Umar Balde.
    61'
    Laurindo Dilson Aurelio
    Gil Vicente Barcelos angriper i Barcelos. Laurindo Dilson Aurelio avslutter på mål, men greier ikke å score.
    65'
    66'
    Elves Umar Balde
    Farense angriper, men avslutningen til Elves Umar Balde går utenfor.
    68'
    Martim Carvalho Neto
    Sjanse i Barcelos! Martim Carvalho Neto (Gil Vicente Barcelos) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    69'
    69'
    69'
    Mattheus
    Farense angriper i Barcelos. Mattheus fyrer av et skudd som går utenfor.
    71'
    Inn: Vitor Bruno Rodrigues Goncalves
    Ut: Mattheus
    Jose Albano Ferreira da Mota (Farense) gjør sitt tredje bytte for dagen. Vitor Bruno Rodrigues Goncalves erstatter Mattheus.
    71'
    Inn: Cristian Ioan Ponde
    Ut: Mohamed Belloumi
    Farense gjør sitt fjerde bytte. Mohamed Belloumi erstattes av Cristian Ioan Ponde.
    71'
    Inn: Tidjany Chabrol
    Ut: Felix Correia
    Gil Vicente Barcelos bytter ut Felix Correia med Tidjany Chabrol. Dette er det fjerde byttet som Antonio Jose Marreco De Gouveia gjør i dagens kamp.
    71'
    Farense angriper på Estadio Cidade de Barcelos. Bruno Duarte header utenfor.
    73'
    David Samuel Custodio Lima
    Farense avanserer forover i Barcelos. David Samuel Custodio Lima avslutter, men treffer ikke mål.
    73'
    Bruno Duarte (Farense) header utenfor.
    76'
    Elves Umar Balde (Farense) slår en corner fra høyre side på Estadio Cidade de Barcelos.
    77'
    Inn: Talocha
    Ut: Talys Alves Pereira Oliveira
    Farense bytter ut Talys Alves Pereira Oliveira med Talocha.
    80'
    Inn: Pedro Miguel Amorim Pereira Silva
    Ut: Kanya Fujimoto
    Gil Vicente Barcelos gjør sitt femte bytte. Kanya Fujimoto erstattes av Pedro Miguel Amorim Pereira Silva.
    80'
    81'
    I Barcelos har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    82'
    84'
    Murilo
    Gil Vicente Barcelos angriper i Barcelos. Murilo fyrer av et skudd som går utenfor.
    84'
    Rui Costa
    Farense angriper på Estadio Cidade de Barcelos, men Rui Costa header utenfor.
    86'
    Tidjany Chabrol
    Dommeren gir Tidjany Chabrol (Gil Vicente Barcelos) et gult kort.
    88'
    88'
    90'
    Vitor Bruno Rodrigues Goncalves
    Vitor Bruno Rodrigues Goncalves (Farense) header mot mål, men ballen går utenfor.