Carles Alena (Getafe CF) slår en corner fra høyre side på Estadi Montilivi.
    Girona FC fosser fremover, men Jorge Figueroa Vazquez blåser for offside på Estadi Montilivi.
    Frispark for Girona FC på egen banehalvdel.
    5'
    Frispark Girona FC.
    6'
    Jorge Figueroa Vazquez signaliserer et frispark til Girona FC på egen banehalvdel.
    7'
    Gult kort til Getafe
    Juan Miguel Latasa Fernandez Layos
    Dommer Jorge Figueroa Vazquez viser Juan Miguel Latasa Fernandez Layos (Getafe CF) det gule kortet.
    7'
    Mål for Girona!
    Girona 1 - 0 Getafe
    Mål: Yangel Herrera
    Målgivende: Savinho
    Mål! Yangel Herrera (Girona FC) scorer med hodet. Dermed er stillingen 1-0 på Estadi Montilivi. Savio sto for den målgivende pasningen.
    12'
    Målet til Girona sjekkes av VAR
    13'
    Målet til Girona blir stående
    14'
    Getafe blir avblåst for offside
    Juan Iglesias
    Getafe CF angriper i Girona, men blir avblåst for offside.
    15'
    Girona FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Girona fordi Juan Iglesias får behandling for en skade på banen.
    16'
    Spillet på Estadi Montilivi er stoppet midlertidig fordi Aleix Garcia ligger nede.
    16'
    Girona FC slipper å klare seg uten Aleix Garcia som kommer tilbake på banen igjen.
    18'
    Juan Iglesias ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Girona.
    18'
    18'
    Getafe får tildelt et frispark
    Jorge Figueroa Vazquez signaliserer et frispark til Getafe CF like utenfor Girona FC-området.
    19'
    Skudd utenfor mål, Getafe
    Damian Suarez
    Målsjanse! Damian Suarez (Getafe CF) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    21'
    Carles Alena (Getafe CF) løfter inn en corner fra høyre på Estadi Montilivi.
    21'
    26'
    Jorge Figueroa Vazquez signaliserer et frispark til Girona FC.
    28'
    Borja Mayoral
    Borja Mayoral (Getafe CF) pådrar seg et gult kort.
    28'
    Getafe CF må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Girona FC.
    29'
    Stefan Mitrovic
    Stefan Mitrovic (Getafe CF) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    29'
    Girona får tildelt et hjørnespark
    Yangel Herrera
    I Girona slår Yangel Herrera en corner fra høyre.
    31'
    Jorge Figueroa Vazquez tildeler Girona FC en corner. Yangel Herrera sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    32'
    Getafe CF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    32'
    35'
    39'
    Getafe CF angriper på Estadi Montilivi, men Borja Mayoral header utenfor.
    40'
    42'
    45'
    Getafe CF angriper, men avslutningen til Juan Iglesias går utenfor.
    45'+2
    Gult kort til Girona
    Paulo Gazzaniga
    Dommer Jorge Figueroa Vazquez gir Paulo Gazzaniga (Girona FC) et gult kort.
    45'+3
    47'
    Skudd på mål, Getafe
    Gaston Alvarez
    Getafe CF fosser forover og Gaston Alvarez fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    49'
    Getafe, prøver et skudd, men det reddes
    49'
    Skudd på mål, Girona
    Girona FC angriper i Girona. Cristhian Stuani avslutter på mål, men greier ikke å score.
    50'
    Girona, prøver et skudd, men det reddes
    50'
    Frispark til Girona FC på halvdelen til Getafe CF.
    50'
    Djene
    Djene (Getafe CF) får et gult kort av dommer Jorge Figueroa Vazquez.
    51'
    Borja Mayoral ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    54'
    Girona 2 - 0 Getafe
    Mål: Cristhian Stuani
    Målgivende: Miguel Gutierrez
    Mål! Cristhian Stuani øker Girona FCs ledelse til 2-0 på Estadi Montilivi. Flott spill fra Miguel Gutierrez Miguel Gutierrez før målet.
    55'
    Borja Mayoral er tilbake i kampen igjen.
    57'
    Juan Iglesias (Getafe CF) fyrer av et skudd som går utenfor.
    57'
    Spillerbytte - Getafe
    Inn: Anthony Lozano
    Ut: Borja Mayoral
    Anthony Lozano (Getafe CF) erstatter Borja Mayoral som ser ut til å måtte forlate Estadi Montilivi med en skade.
    59'
    Inn: Portu
    Ut: Stefan Mitrovic
    Pepe Bordalas (Getafe CF) gjør sitt andre bytte for dagen. Portu erstatter Stefan Mitrovic.
    59'
    En av Getafe CFs spillere blir avblåst for offside.
    60'
    I Girona har et frispark blitt tildelt bortelag.
    62'
    Ivan Martin
    Ivan Martin (Girona FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadi Montilivi.
    62'
    64'
    Savinho
    Savio (Girona FC) avanserer forover på Estadi Montilivi. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    65'
    65'
    Girona 3 - 0 Getafe
    Girona FC går opp i en 3-0 ledelse etter et mål av Cristhian Stuani.
    65'
    Inn: Santiago Garcia Gonzalez
    Ut: Carles Alena
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Getafe CF. Inn kommer Santiago Garcia Gonzalez, mens Carles Alena tar plass på benken.
    66'
    Jorge Figueroa Vazquez signaliserer et frispark til Getafe CF på egen banehalvdel.
    67'
    Portu
    Målsjanse på Estadi Montilivi! Portu fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    67'
    67'
    Viktor Tsygankov
    Girona FC angriper. Viktor Tsygankov får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    67'
    67'
    Anthony Lozano
    Anthony Lozano (Getafe CF) header utenfor.
    68'
    69'
    Spillerbytte - Girona
    Inn: Artem Dovbyk
    Ut: Cristhian Stuani
    Girona FC gjør sitt første bytte. Cristhian Stuani erstattes av Artem Dovbyk.
    72'
    Inn: Valery Fernandez
    Ut: Savinho
    Michel gjør dagens andre bytte i Girona, når han tar ut Savio og setter inn Valery Fernandez.
    72'
    72'
    73'
    75'
    Girona FC angriper, men Jorge Figueroa Vazquez blåser for offside.
    79'
    79'
    Aleix Garcia
    I Girona slår Aleix Garcia en corner fra høyre.
    80'
    81'
    Frispark Getafe CF.
    83'
    Inn: Pablo Torre Carral
    Ut: Ivan Martin
    Bytte for Girona FC. Pablo Torre Carral kommer inn for Ivan Martin på Estadi Montilivi.
    84'
    Kan Getafe CF utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    85'
    Anthony Lozano (Getafe CF) kommer til en målsjanse på Estadi Montilivi, men klarer ikke å score.
    88'
    Inn: Gorka Rivera
    Ut: Damian Suarez
    Getafe CF bytter ut Damian Suarez med Gorka Rivera.
    88'
    I Girona har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    89'
    Artem Dovbyk
    En av Girona FCs spillere blir avblåst for offside på Estadi Montilivi.
    90'
    Inn: Bernardo Espinosa
    Ut: Martinez Arnau
    Martinez Arnau (Girona FC) erstattes av Bernardo Espinosa.
    90'
    Inn: Silvi Clua Oya
    Ut: Yangel Herrera
    Girona FC bytter ut Yangel Herrera med Silvi Clua Oya. Dette er det femte byttet som Michel gjør i dagens kamp.
    90'+1
    Frispark for Getafe CF på egen banehalvdel.
    90'+2
    Domingos Duarte
    Domingos Duarte (Getafe CF) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.