Widzew Lodz tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Erik Janza (Gornik Zabrze) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stadion im. Ernesta Pohla.
    I Zabrze har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    4'
    Erik Janza er på beina igjen og fortsetter kampen på Stadion im. Ernesta Pohla.
    5'
    Erik Janza (Gornik Zabrze) løfter inn en corner fra venstre på Stadion im. Ernesta Pohla.
    5'
    Skudd utenfor mål, Gornik Zabrze
    Szymon Wlodarczyk
    5'
    Frispark for Widzew Lodz på egen banehalvdel.
    6'
    Jordi Sanchez Ribas
    Jordi Sanchez Ribas (Widzew Lodz) fyrer av et skudd som går utenfor.
    8'
    Jaroslaw Przybyl signaliserer et frispark til Widzew Lodz.
    10'
    Jaroslaw Przybyl tildeler Gornik Zabrze en corner. Erik Janza sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    15'
    Daniel Pacheco Lobato
    Sjanse! Gornik Zabrze avanserer forover, men Daniel Pacheco Lobato avslutter utenfor.
    16'
    Mål for Gornik Zabrze!
    Gornik Zabrze 1 - 0 Widzew Lodz
    Mål: Szymon Wlodarczyk
    Målgivende: Daniel Pacheco Lobato
    I Zabrze tar Gornik Zabrze ledelsen 1-0 etter et mål av Szymon Wlodarczyk. Daniel Pacheco Lobato sto for den målgivende pasningen.
    18'
    Gornik Zabrze 2 - 0 Widzew Lodz
    Mål: Lukas Podolski
    Målgivende: Erik Janza
    Mål! Lukas Podolski øker Gornik Zabrzes ledelse til 2-0 på Stadion im. Ernesta Pohla. Erik Janza var nest sist på ballen.
    24'
    Hjørnespark til Widzew Lodz
    29'
    Hjørnespark til Gornik Zabrze
    31'
    Frispark Widzew Lodz.
    37'
    Gult kort til Gornik Zabrze
    Dommer Jaroslaw Przybyl viser Daniel Pacheco Lobato (Gornik Zabrze) det gule kortet.
    37'
    Jaroslaw Przybyl signaliserer et frispark til Widzew Lodz på egen banehalvdel.
    39'
    Gornik Zabrze tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    40'
    Spillet på Stadion im. Ernesta Pohla er stoppet midlertidig fordi Richard Olav Jensen ligger nede.
    45'
    Spillerbytte - Gornik Zabrze
    Inn: Robert Dadok
    Ut: Richard Olav Jensen
    Richard Olav Jensen (Gornik Zabrze) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Robert Dadok.
    45'+2
    45'+5
    Gornik Zabrze 3 - 0 Widzew Lodz
    Målgivende: Lukas Podolski
    Mål! Szymon Wlodarczyk gir Gornik Zabrze en komfortabel 3-0 ledelse. Det er en fin assist fra Lukas Podolski.
    45'+6
    Bartlomiej Pawlowski
    Widzew Lodz angriper, men avslutningen til Bartlomiej Pawlowski går utenfor.
    45'+8
    Spillerbytte - Widzew Lodz
    Inn: Mateusz Zyro
    Ut: Serafin Szota
    Janusz Niedzwiedz gjør dagens første bytte i Zabrze, når han tar ut Serafin Szota og setter inn Mateusz Zyro.
    46'
    Inn: Juliusz Letniowski
    Ut: Dominik Kun
    Widzew Lodz gjør sitt andre bytte. Dominik Kun erstattes av Juliusz Letniowski.
    46'
    Inn: Karol Danielak
    Ut: Pawel Zielinski
    Widzew Lodz bytter ut Pawel Zielinski med Karol Danielak.
    46'
    46'
    Widzew Lodz angriper i Zabrze. Bartlomiej Pawlowski fyrer av et skudd som går utenfor.
    50'
    53'
    Gult kort til Widzew Lodz
    Jordi Sanchez Ribas (Widzew Lodz) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    53'
    Frispark til Widzew Lodz på halvdelen til Gornik Zabrze.
    55'
    Frispark for Gornik Zabrze på egen banehalvdel.
    56'
    57'
    Kryspin Szczesniak
    Dommer Jaroslaw Przybyl gir Kryspin Szczesniak (Gornik Zabrze) et gult kort.
    57'
    I Zabrze slår Bartlomiej Pawlowski en corner fra høyre.
    58'
    Frispark til Gornik Zabrze på halvdelen til Widzew Lodz.
    59'
    Mato Milos
    Dommeren gir Mato Milos (Widzew Lodz) et gult kort.
    59'
    Jaroslaw Przybyl signaliserer et frispark til Gornik Zabrze.
    61'
    Daniel Pacheco Lobato (Gornik Zabrze) slår en corner fra høyre side på Stadion im. Ernesta Pohla.
    62'
    Inn: Blaz Vrhovec
    Ut: Daniel Pacheco Lobato
    Gornik Zabrze bytter ut Daniel Pacheco Lobato med Blaz Vrhovec. Dette er det andre byttet som Bartosch Gaul gjør i dagens kamp.
    62'
    Inn: Mateusz Cholewiak
    Ut: Norbert Wojtuszek
    Bytte for Gornik Zabrze. Mateusz Cholewiak kommer inn for Norbert Wojtuszek på Stadion im. Ernesta Pohla.
    63'
    63'
    64'
    Robert Dadok
    Målsjanse til Gornik Zabrze! Robert Dadok treffer mål, men keeper redder.
    67'
    Widzew Lodz, prøver et skudd, men det reddes
    67'
    Jean Jules Sepp Mvondo
    Jean Jules Sepp Mvondo (Gornik Zabrze) får et gult kort av dommer Jaroslaw Przybyl.
    67'
    Målsjanse på Stadion im. Ernesta Pohla! Robert Dadok fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    68'
    Gornik Zabrze, prøver et skudd, men det reddes
    68'
    72'
    Patryk Stepinski
    Patryk Stepinski (Widzew Lodz) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    72'
    Juliusz Letniowski
    Målsjanse! Juliusz Letniowski (Widzew Lodz) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    73'
    75'
    78'
    Inn: Lukasz Zjawinski
    Ut: Mato Milos
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Widzew Lodz. Inn kommer Lukasz Zjawinski, mens Mato Milos tar plass på benken.
    78'
    80'
    Inn: Juljan Shehu
    Ut: Marek Hanousek
    Marek Hanousek (Widzew Lodz) erstattes av Juljan Shehu.
    81'
    Bartlomiej Pawlowski (Widzew Lodz) slår en corner fra venstre side på Stadion im. Ernesta Pohla.
    85'
    Inn: Piotr Krawczyk
    Ut: Szymon Wlodarczyk
    Bartosch Gaul (Gornik Zabrze) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Piotr Krawczyk erstatter Szymon Wlodarczyk.
    85'
    Inn: Amadej Marosa
    Ut: Kanji Okunuki
    Gornik Zabrze bytter ut Kanji Okunuki med Amadej Marosa. Dette er det femte byttet som Bartosch Gaul gjør i dagens kamp.
    86'
    Jaroslaw Przybyl signaliserer et frispark til Widzew Lodz like utenfor Gornik Zabrze-området.
    87'
    Widzew Lodz angriper. Bartlomiej Pawlowski får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    88'
    88'
    I Zabrze slår Juliusz Letniowski en corner fra høyre.
    88'
    Jaroslaw Przybyl signaliserer et frispark til Gornik Zabrze på egen banehalvdel.
    88'
    90'+1
    90'+1
    90'+2
    Emil Bergström
    Emil Bergström (Gornik Zabrze) mottar sitt første gule kort for dagen på Stadion im. Ernesta Pohla.
    90'+2
    Piotr Krawczyk
    Gornik Zabrze fosser forover og Piotr Krawczyk fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.