Dagens dommer, Stefan Horisberger, blåser i gang kampen.
    Yverdon-Sport tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    2'
    I Zürich har et frispark blitt tildelt bortelag.
    6'
    Stefan Horisberger signaliserer et frispark til Grasshopper på egen banehalvdel.
    7'
    Frispark Yverdon-Sport.
    9'
    Liziero
    Liziero (Yverdon-Sport) kommer seg fri på Letzigrund, men avslutningen går utenfor.
    10'
    Stefan Horisberger signaliserer et frispark til Yverdon-Sport like utenfor Grasshopper-området.
    14'
    Skudd på mål, Yverdon-Sport
    15'
    Grasshopper Club Zurich, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    17'
    Francis Momoh
    Francis Momoh (Grasshopper) kommer til en målsjanse på Letzigrund, men klarer ikke å score.
    18'
    Mål for Grasshopper Club Zurich!
    Grasshopper Club Zurich 1 - 0 Yverdon-Sport
    Mål: Tsiy William Ndenge
    Målgivende: Giotto Giuseppe Morandi
    Tsiy William Ndenge setter ballen i nettet og Grasshopper leder nå 1-0. Flott spill fra Giotto Giuseppe Morandi før målet.
    18'
    Frispark for Yverdon-Sport på egen banehalvdel.
    20'
    Frispark til Grasshopper på halvdelen til Yverdon-Sport.
    21'
    Frispark for Grasshopper på egen banehalvdel.
    21'
    Stefan Horisberger signaliserer et frispark til Yverdon-Sport.
    27'
    Varol Tasar (Yverdon-Sport) løfter inn en corner fra venstre på Letzigrund.
    32'
    Stefan Horisberger signaliserer et frispark til Yverdon-Sport på egen banehalvdel.
    35'
    Varol Tasar
    Målsjanse på Letzigrund! Varol Tasar fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    35'
    35'
    Christopher Lungoyi (Yverdon-Sport) slår en corner fra venstre side på Letzigrund.
    36'
    Christopher Lungoyi (Yverdon-Sport) løfter inn en corner fra venstre på Letzigrund.
    36'
    39'
    Amir Abrashi
    Sjanse i Zürich! Amir Abrashi (Grasshopper) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    39'
    Yverdon-Sport, prøver et skudd, men det reddes
    39'
    Theodor Corbeanu
    Grasshopper fosser forover og Theodor Corbeanu fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    40'
    40'
    40'
    40'
    Liziero
    Yverdon-Sport angriper i Zürich. Liziero fyrer av et skudd som går utenfor.
    41'
    Grasshopper tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    43'
    Stefan Horisberger tildeler Grasshopper en corner. Giotto Giuseppe Morandi sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'
    45'
    Varol Tasar
    Sjanse! Yverdon-Sport avanserer forover, men Varol Tasar avslutter utenfor.
    46'
    48'
    49'
    Varol Tasar ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    50'
    51'
    Varol Tasar ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Zürich.
    51'
    Grasshopper avanserer forover i Zürich. Amir Abrashi avslutter, men treffer ikke mål.
    52'
    53'
    55'
    Grasshopper angriper, men avslutningen til Amir Abrashi går utenfor.
    56'
    57'
    Varol Tasar (Yverdon-Sport) slår en corner fra høyre side på Letzigrund.
    58'
    Mål for Yverdon-Sport!
    Grasshopper Club Zurich 1 - 1 Yverdon-Sport
    Mål: Boris Adrian Cespedes
    Målgivende: Varol Tasar
    Boris Adrian Cespedes header ballen i mål og utligner til 1-1. Varol Tasar var nest sist på ballen.
    58'
    62'
    Spillerbytte - Grasshopper Club Zurich
    Inn: Dorian Babunski
    Ut: Bradley Fink
    Grasshopper gjør sitt første bytte. Bradley Fink erstattes av Dorian Babunski.
    63'
    Inn: Tim Meyer
    Ut: Theodor Corbeanu
    Theodor Corbeanu (Grasshopper) erstattes av Tim Meyer.
    63'
    Spillerbytte - Yverdon-Sport
    Inn: Mauro Rodrigues
    Ut: Christopher Lungoyi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Yverdon-Sport. Inn kommer Mauro Rodrigues, mens Christopher Lungoyi tar plass på benken.
    63'
    64'
    Giotto Giuseppe Morandi (Grasshopper) løfter inn en corner fra høyre på Letzigrund.
    65'
    Kristers Tobers
    Grasshopper avanserer forover på Letzigrund og Kristers Tobers kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Yverdon-Sport.
    65'
    65'
    I Zürich slår Giotto Giuseppe Morandi en corner fra høyre.
    66'
    66'
    Frispark til Yverdon-Sport på halvdelen til Grasshopper.
    67'
    Gult kort til Grasshopper Club Zurich
    Dommer Stefan Horisberger viser Kristers Tobers (Grasshopper) det gule kortet.
    68'
    I Zürich slår Tim Meyer en corner fra venstre.
    69'
    69'
    71'
    Tim Meyer
    Dommer Stefan Horisberger gir Tim Meyer (Grasshopper) et gult kort.
    71'
    Varol Tasar
    Målsjanse til Yverdon-Sport! Varol Tasar treffer mål, men keeper redder.
    72'
    72'
    72'
    Dominic Corness
    Yverdon-Sport angriper i Zürich. Dominic Corness fyrer av et skudd som går utenfor.
    74'
    Inn: Samuel Oum Gouet
    Ut: Liziero
    Alessandro Mangiarratti gjør dagens andre bytte i Zürich, når han tar ut Liziero og setter inn Samuel Oum Gouet.
    74'
    Giotto Giuseppe Morandi (Grasshopper) slår en corner fra høyre side på Letzigrund.
    76'
    Kristers Tobers (Grasshopper) header utenfor.
    76'
    Hjørnespark til Yverdon-Sport
    78'
    80'
    Inn: Haithem Loucif
    Ut: Dominic Corness
    Yverdon-Sport bytter ut Dominic Corness med Haithem Loucif.
    81'
    Inn: Niklas Gunnarsson
    Ut: William Le Pogam
    Bytte for Yverdon-Sport. Niklas Gunnarsson kommer inn for William Le Pogam på Letzigrund.
    81'
    Dario Del Fabro
    Dario Del Fabro (Yverdon-Sport) header ballen mot mål, men Grasshopper klarerer.