Frispark for Sochaux-Montbeliard på egen banehalvdel.
    Dommeren gir Franck Bambock (Grenoble Foot) et gult kort.
    10'
    Skudd utenfor mål, Grenoble
    11'
    Gaetan Weissbeck (Sochaux-Montbeliard) løfter inn en corner fra høyre på Stade des Alpes.
    15'
    En av Sochaux-Montbeliards spillere blir avblåst for offside på Stade des Alpes.
    15'
    18'
    Esteban Salles (Grenoble Foot) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stade des Alpes.
    19'
    Hjørnespark til Grenoble
    20'
    Esteban Salles ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Grenoble.
    21'
    Skudd utenfor mål, Sochaux-Montbeliard
    23'
    Yoric Ravet
    Yoric Ravet (Grenoble Foot) får et gult kort av dommer Abdelatif Kherradji.
    24'
    Abdelatif Kherradji signaliserer et frispark til Sochaux-Montbeliard på egen banehalvdel.
    24'
    Grenoble Foot tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    25'
    Skudd på mål, Grenoble
    27'
    Sochaux-Montbeliard, prøver et skudd, men det reddes
    27'
    28'
    Frispark for Grenoble Foot på egen banehalvdel.
    29'
    Mål for Sochaux-Montbeliard!
    Grenoble 1 - 1 Sochaux-Montbeliard
    Mål: Gaetan Weissbeck
    Gaetan Weissbeck scorer og utligningen er et faktum på Stade des Alpes. 1-1.
    31'
    Abdelatif Kherradji signaliserer et frispark til Sochaux-Montbeliard.
    31'
    34'
    34'
    I Grenoble har et frispark blitt tildelt bortelag.
    35'
    36'
    37'
    40'
    Gult kort til Sochaux-Montbeliard
    Ousseynou Thioune
    Dommer Abdelatif Kherradji viser Ousseynou Thioune (Sochaux-Montbeliard) det gule kortet.
    42'
    45'
    Spillet på Stade des Alpes er stoppet midlertidig fordi Axel Ngando ligger nede.
    45'+1
    Axel Ngando er tilbake på banen igjen.
    45'+2
    Abdelatif Kherradji signaliserer et frispark til Grenoble Foot på egen banehalvdel.
    45'+3
    Spillerbytte - Sochaux-Montbeliard
    Inn: Valentin Henry
    Ut: Marvin Senaya
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sochaux-Montbeliard. Inn kommer Valentin Henry, mens Marvin Senaya tar plass på benken.
    46'
    Spillerbytte - Grenoble
    Inn: Achille Anani
    Ut: Axel Ngando
    Grenoble Foot gjør sitt første bytte. Axel Ngando erstattes av Achille Anani.
    46'
    46'
    46'
    Frispark Grenoble Foot.
    50'
    Ismael Aaneba
    Ismael Aaneba (Sochaux-Montbeliard) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade des Alpes.
    50'
    Sochaux-Montbeliard tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    51'
    Rødt kort til Sochaux-Montbeliard
    Maxime Do Couto
    Utvisning! Sochaux-Montbeliards Maxime Do Couto får rødt kort og sendes av banen.
    52'
    52'
    Manuel Perez vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    53'
    Inn: Yann Kitala
    Ut: Aldo Kalulu
    Omar Daf gjør dagens andre bytte i Grenoble, når han tar ut Aldo Kalulu og setter inn Yann Kitala.
    56'
    Manuel Perez er på beina igjen og fortsetter kampen.
    57'
    58'
    60'
    61'
    62'
    62'
    63'
    64'
    Yann Kitala
    Yann Kitala (Sochaux-Montbeliard) kommer seg fri på Stade des Alpes, men avslutningen går utenfor.
    64'
    Tony Mauricio
    Sochaux-Montbeliard angriper i Grenoble. Tony Mauricio fyrer av et skudd som går utenfor.
    66'
    Inn: Steve Ambri
    Ut: Ousseynou Thioune
    Ousseynou Thioune (Sochaux-Montbeliard) erstattes av Steve Ambri.
    67'
    Frispark i en god posisjon for Grenoble Foot!
    68'
    Inn: Anthony Belmonte
    Ut: Franck Bambock
    Vincent Hognon (Grenoble Foot) gjør sitt andre bytte for dagen. Anthony Belmonte erstatter Franck Bambock.
    69'
    70'
    Skudd på mål, Sochaux-Montbeliard
    74'
    Grenoble, prøver et skudd, men det reddes
    74'
    74'
    75'
    76'
    79'
    80'
    83'
    Inn: Alan Virginius
    Ut: Rassoul N'Diaye
    Sochaux-Montbeliard bytter ut Rassoul N'Diaye med Alan Virginius.
    83'
    Inn: Alex Gersbach
    Ut: Jordy Gaspar
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Grenoble Foot. Inn kommer Alex Gersbach, mens Jordy Gaspar tar plass på benken.
    84'
    Inn: Joris Correa
    Ut: Yoric Ravet
    Grenoble Foot bytter ut Yoric Ravet med Joris Correa. Dette er det fjerde byttet som Vincent Hognon gjør i dagens kamp.
    84'
    Frisparket tildelt Sochaux-Montbeliard er farlig nær Grenoble Foots målområde.
    85'
    Manuel Perez
    Manuel Perez (Grenoble Foot) pådrar seg et gult kort.
    86'
    Sochaux-Montbeliard har fått straffe!
    87'
    Sochaux-Montbeliard scorer på straffe!
    Grenoble 1 - 2 Sochaux-Montbeliard
    Mål: Tony Mauricio
    Mål! Sochaux-Montbeliard tar ledelsen 1-2 takket være et straffespark av Tony Mauricio.
    87'
    89'
    90'
    90'
    Grenoble 1 - 3 Sochaux-Montbeliard
    Mål: Yann Kitala
    Målgivende: Yann Kitala
    Mål! Yann Kitala øker Sochaux-Montbeliards ledelse til 1-3 på Stade des Alpes. Yann Kitala sto for den målgivende pasningen.