Frispark for Guinea på egen banehalvdel.
    4'
    Senegal får tildelt et hjørnespark
    Krepin Diatta
    Krepin Diatta (Senegal) løfter inn en corner fra høyre på Stade de Yamoussoukro.
    8'
    Frispark i en god posisjon for Senegal!
    8'
    Pacifique Ndabihawenimana tildeler Senegal en corner. Krepin Diatta sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    11'
    Guinea tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Pacifique Ndabihawenimana signaliserer et frispark til Guinea på egen banehalvdel.
    21'
    Senegal tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    Gult kort til Guinea
    Facinet Conte
    Facinet Conte (Guinea) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade de Yamoussoukro.
    22'
    Frispark for Senegal på egen banehalvdel.
    23'
    Frispark til Senegal på halvdelen til Guinea.
    26'
    Ismail Jakobs
    I Yamoussoukro slår Ismail Jakobs en corner fra venstre.
    29'
    Guinea blir avblåst for offside
    Guinea angriper i Yamoussoukro, men blir avblåst for offside.
    33'
    34'
    35'
    36'
    Pacifique Ndabihawenimana signaliserer et frispark til Senegal på egen banehalvdel.
    38'
    Pacifique Ndabihawenimana signaliserer et frispark til Guinea.
    39'
    Frispark til Guinea på halvdelen til Senegal.
    44'
    45'
    45'+1
    Det blir farlig! Frispark for Guinea er nær straffområde.
    45'+2
    Gult kort til Senegal
    Dommeren gir Ismail Jakobs (Senegal) et gult kort.
    45'+2
    Antoine Conte
    Antoine Conte (Guinea) pådrar seg et gult kort.
    45'+5
    Pacifique Ndabihawenimana signaliserer et frispark til Senegal.
    47'
    Krepin Diatta (Senegal) slår en corner fra høyre side på Stade de Yamoussoukro.
    50'
    51'
    Skudd utenfor mål, Senegal
    Abdoulaye Seck
    Abdoulaye Seck (Senegal) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    52'
    Dommer Pacifique Ndabihawenimana venter med å sette i gang spillet fordi Aguibou Camara ligger nede.
    54'
    Pacifique Ndabihawenimana tildeler Senegal en corner. Ismail Jakobs sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    56'
    Aguibou Camara kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Stade de Yamoussoukro.
    56'
    Sadio Mané
    Senegal avanserer forover i Yamoussoukro. Sadio Mane avslutter, men treffer ikke mål.
    57'
    59'
    Krepin Diatta (Senegal) slår en corner fra venstre side på Stade de Yamoussoukro.
    60'
    61'
    Mål for Senegal!
    Guinea 0 - 1 Senegal
    Mål: Abdoulaye Seck
    Målgivende: Krepin Diatta
    Mål! Abdoulaye Seck (Senegal) scorer med hodet. Dermed er stillingen 0-1 på Stade de Yamoussoukro. Det er en fin assist fra Krepin Diatta.
    61'
    Spillerbytte - Guinea
    Inn: Mohamed Bayo
    Ut: Sehrou Guirassy
    Sehrou Guirassy (Guinea) erstattes av Mohamed Bayo.
    63'
    Inn: Ibrahim Diakite
    Ut: Antoine Conte
    Guinea gjør sitt andre bytte. Antoine Conte erstattes av Ibrahim Diakite.
    64'
    Inn: Morgan Guilavogui
    Ut: Naby Keita
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Guinea. Inn kommer Morgan Guilavogui, mens Naby Keita tar plass på benken.