Katrine Veje (Danmark) løfter inn en corner fra høyre på HBF Park.
    Karen Holmgaard (Danmark) kommer til en målsjanse på HBF Park, men klarer ikke å score.
    21'
    Danmark scorer på straffe!
    Haiti 0 - 1 Danmark
    Mål: Pernille Harder
    Mål! Danmark får et straffespark som Pernille Mosegaard Harder setter i mål på HBF Park. Stillingen er dermed 0-1.
    22'
    Kerly Theus
    22'
    Haiti angriper, men blir avblåst for offside.
    24'
    Danmark, prøver et skudd, men det reddes
    Lene Christensen
    29'
    Nérilia Mondésir
    Målsjanse på HBF Park! Nerilia Mondesir fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    29'
    29'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Perth fordi Amalie Vangsgaard får behandling for en skade på banen.
    32'
    Kerly Theus
    33'
    Pernille Harder
    Danmark angriper. Pernille Mosegaard Harder får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    33'
    33'
    Danmark angriper i Perth, men blir avblåst for offside.
    34'
    Danmark slipper å klare seg uten Amalie Vangsgaard som kommer tilbake på banen igjen.
    35'
    Frispark i en god posisjon for Danmark!
    35'
    Hyeon Jeong Oh signaliserer et frispark til Haiti.
    38'
    Danmark angriper, men Hyeon Jeong Oh blåser for offside.
    45'
    Hyeon Jeong Oh tildeler Haiti en corner. Sherly Jeudy sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+2
    Frispark til Haiti på halvdelen til Danmark.
    45'+4
    I Perth slår Nerilia Mondesir en corner fra høyre.
    45'+7
    Amalie Vangsgaard
    Danmark avanserer forover i Perth. Amalie Vangsgaard avslutter, men treffer ikke mål.
    47'
    Haiti fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    48'
    Rikke Marie Madsen
    Danmark fosser forover og Rikke Marie Madsen fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    54'
    54'
    Kerly Theus
    54'
    Hyeon Jeong Oh signaliserer et frispark til Haiti på egen banehalvdel.
    56'
    Haiti tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    58'
    Rikke Sevecke ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    59'
    Hyeon Jeong Oh tildeler Haiti en corner. Nerilia Mondesir sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    62'
    Rikke Sevecke er tilbake på banen igjen.
    62'
    Spillerbytte - Danmark
    Inn: Mille Gejl Jensen
    Ut: Rikke Marie Madsen
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Danmark. Inn kommer Mille Gejl Jensen, mens Rikke Marie Madsen tar plass på benken.
    63'
    Inn: Signe Bruun
    Ut: Nicoline Sorensen
    Danmark bytter ut Nicoline Sorensen med Signe Bruun.
    63'
    Skudd på mål, Haiti
    66'
    66'
    Frispark Haiti.
    66'
    Gult kort til Danmark
    Dommer Hyeon Jeong Oh gir Karen Holmgaard (Danmark) et gult kort.
    66'
    En av Haitis spillere går i offside.
    68'
    Spillerbytte - Haiti
    Inn: Roselord Borgella
    Ut: Dayana Pierre Louis
    Nicolas Delepine (Haiti) gjør sitt første bytte for dagen. Roselord Borgella erstatter Dayana Pierre Louis.
    68'
    Nerilia Mondesir (Haiti) slår en corner fra høyre side på HBF Park.
    69'
    Nerilia Mondesir (Haiti) løfter inn en corner fra høyre på HBF Park.
    69'
    Dougenie Tabita Joseph
    Dougenie Tabita Joseph (Haiti) kommer seg fri på HBF Park, men avslutningen går utenfor.
    69'
    70'
    75'
    Hyeon Jeong Oh signaliserer et frispark til Haiti like utenfor Danmark-området.
    75'
    76'
    Louis Batcheba
    Louis Batcheba (Haiti) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    76'
    76'
    En av Haitis spillere blir avblåst for offside på HBF Park.
    77'
    Bethina Petit Frere ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    79'
    Inn: Sanne Troelsgaard
    Ut: Karen Holmgaard
    Karen Holmgaard (Danmark) erstattes av Sanne Troelsgaard Nielsen.
    80'
    Inn: Josefine Hasbo
    Ut: Kathrine Moller Kuhl
    Danmark bytter ut Kathrine Moller Kuhl med Josefine Hasbo. Dette er det tredje byttet som Lars Sondergaard gjør i dagens kamp.
    80'
    Bethina Petit Frere er på beina igjen og fortsetter kampen.
    81'
    Sherly Jeudy (Haiti) løfter inn en corner fra venstre på HBF Park.
    83'
    85'
    87'
    87'
    Inn: Ruthny Mathurin
    Ut: Bethina Petit Frere
    Det virker som Bethina Petit Frere ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Ruthny Mathurin.
    88'
    88'
    Frispark for Danmark på egen banehalvdel.
    88'
    Katrine Veje (Danmark) slår en corner fra venstre side på HBF Park.
    90'+1
    Inn: Luna Gevitz
    Ut: Pernille Harder
    Lars Sondergaard (Danmark) gjør sitt femte bytte for dagen. Luna Gewitz erstatter Pernille Mosegaard Harder.
    90'+2
    Mille Gejl Jensen
    Sjanse i Perth! Mille Gejl Jensen (Danmark) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    90'+2
    Kerly Theus
    90'+2
    I Perth slår Janni Bogild Thomsen en corner fra venstre.
    90'+3
    90'+4
    Hyeon Jeong Oh tildeler Danmark en corner. Katrine Veje sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    90'+8
    Kerly Theus
    90'+10
    Mål for Danmark!
    Haiti 0 - 2 Danmark
    Mål: Sanne Troelsgaard
    Målgivende: Mille Gejl Jensen
    Mål! Danmark øker ledelsen til 0-2 etter en scoring av Sanne Troelsgaard Nielsen på HBF Park. Mille Gejl Jensen var nest sist på ballen.