Hammarby IF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Frispark for Hammarby IF på egen banehalvdel.
    Nahir Besara (Hammarby IF) slår en corner fra høyre side på Tele2 Arena.
    27'
    Frispark IK Sirius.
    29'
    29'
    Dommer Fredrik Klitte venter med å sette i gang spillet fordi Herman Sjogrell ligger nede.
    31'
    Herman Sjogrell er på beina igjen og fortsetter kampen.
    32'
    Tesfaldet Tekie
    Tesfaldet Tekie skyter i stolpen! Nære på for Hammarby IF.
    34'
    Fredrik Klitte tildeler Hammarby IF en corner. Nahir Besara sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    35'
    36'
    38'
    Nahir Besara (Hammarby IF) løfter inn en corner fra høyre på Tele2 Arena.
    39'
    Frispark til Hammarby IF på halvdelen til IK Sirius.
    39'
    Skudd utenfor mål, Hammarby IF
    42'
    Deniz Gul
    Sjanse til Hammarby IF! Deniz Gul er nær ved å score, men keeper redder.
    43'
    IK Sirius, prøver et skudd, men det reddes
    43'
    Frispark for IK Sirius på egen banehalvdel.
    43'
    Mål for Hammarby IF!
    Hammarby IF 1 - 0 IK Sirius
    Mål: Bazoumana Toure
    Målgivende: Oscar Johansson
    Mål! Bazoumana Toure gir Hammarby IF ledelsen 1-0 i Stockholm. Det er en fin assist fra Oscar Johansson.
    44'
    Deniz Gul
    Deniz Gul (Hammarby IF) kommer til en målsjanse på Tele2 Arena, men klarer ikke å score.
    47'
    Herman Sjogrell (IK Sirius) løfter inn en corner fra høyre på Tele2 Arena.
    51'
    Fredrik Klitte tildeler IK Sirius en corner. Herman Sjogrell sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    52'
    Oscar Johansson
    Oscar Johansson (Hammarby IF) kommer til en målsjanse på Tele2 Arena, men klarer ikke å score.
    53'
    54'
    Tesfaldet Tekie (Hammarby IF) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    54'
    Herman Sjogrell
    IK Sirius angriper i Stockholm. Herman Sjogrell fyrer av et skudd som går utenfor.
    55'
    57'
    Hammarby IF 2 - 0 IK Sirius
    Mål: Tesfaldet Tekie
    Målgivende: Nahir Besara
    Mål! Tesfaldet Tekie øker Hammarby IFs ledelse til 2-0 på Tele2 Arena. Flott spill fra Nahir Besara før målet.
    57'
    IK Sirius tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    58'
    63'
    Skade: Hammarby IF
    66'
    Tilbake fra skade: Hammarby IF
    67'
    72'
    Spillerbytte - IK Sirius
    Inn: Filip Olsson
    Ut: Daniel Tom John Stensson
    Christer Mattiasson (IK Sirius) gjør sitt første bytte for dagen. Filip Olsson erstatter Daniel Tom John Stensson.
    72'
    Inn: Marcus Lindberg
    Ut: Noel Milleskog
    Noel Milleskog (IK Sirius) erstattes av Marcus Lindberg.
    72'
    Inn: August Ljungberg
    Ut: Herman Sjogrell
    IK Sirius bytter ut Herman Sjogrell med August Ljungberg. Dette er det tredje byttet som Christer Mattiasson gjør i dagens kamp.
    73'
    En av IK Siriuss spillere blir avblåst for offside på Tele2 Arena.
    73'
    75'
    Patrick Nwadike
    Patrick Nwadike (IK Sirius) kommer til en målsjanse på Tele2 Arena, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    75'
    Spillerbytte - Hammarby IF
    Inn: Viktor Djukanovic
    Ut: Bazoumana Toure
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Hammarby IF. Inn kommer Viktor Djukanovic, mens Bazoumana Toure tar plass på benken.
    76'
    77'
    78'
    IK Sirius avanserer forover i Stockholm. Yousef Salech avslutter, men treffer ikke mål.
    79'
    August Ljungberg
    Sjanse! IK Sirius avanserer forover, men August Ljungberg avslutter utenfor.
    80'
    Inn: Abdelrahman Boudah
    Ut: Deniz Gul
    Hammarby IF bytter ut Deniz Gul med Abdelrahman Saidi.
    81'
    Inn: Simon Strand
    Ut: Hampus Hampus
    Hammarby IF gjør sitt tredje bytte. Hampus Hampus erstattes av Simon Strand.
    81'
    Frispark Hammarby IF.
    85'
    Skudd på mål, Hammarby IF
    86'
    86'
    I Stockholm har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    86'
    Inn: Andre Alsanati
    Ut: Melker Heier
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for IK Sirius. Inn kommer Andre Alsanati, mens Melker Heier tar plass på benken.
    87'
    Inn: Michael Martin
    Ut: Adam Vikman
    IK Sirius gjør sitt femte bytte. Adam Vikman erstattes av Michael Martin.
    87'
    88'
    Gult kort til IK Sirius
    Henrik Castegren
    Dommer Fredrik Klitte viser Henrik Castegren (IK Sirius) det gule kortet.
    89'
    Frisparket tildelt Hammarby IF er farlig nær IK Siriuss målområde.
    89'
    Hammarby IF 3 - 0 IK Sirius
    Mål: Viktor Djukanovic
    Viktor Djukanovic setter ballen i mål og øker Hammarby IFs ledelse til 3-0 i Stockholm.