3-2
4-2
    St Mirren FC angriper, men blir avblåst for offside.
    2'
    Dommer Bobby Madden venter med å sette i gang spillet fordi Craig Halkett ligger nede.
    3'
    Eamonn Brophy (St Mirren FC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Tynecastle Park.
    5'
    Heart of Midlothian FC slipper å klare seg uten Craig Halkett som kommer tilbake på banen igjen.
    5'
    Eamonn Brophy er tilbake på banen igjen.
    5'
    Bobby Madden signaliserer et frispark til St Mirren FC.
    6'
    Eamonn Brophy
    Målsjanse til St Mirren FC! Eamonn Brophy treffer mål, men keeper redder.
    7'
    Heart of Midlothian FC, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Barrie McKay
    Heart of Midlothian FC angriper. Barrie McKay får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    8'
    St Mirren FC, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Liam Boyce
    Sjanse til Heart of Midlothian FC! Liam Boyce er nær ved å score, men keeper redder.
    15'
    15'
    Mål for Heart of Midlothian FC!
    Heart of Midlothian FC 1 - 0 St Mirren FC
    Mål: Beni Baningime
    Heart of Midlothian FC leder 1-0 etter en scoring av Beni Baningime.
    16'
    Frispark til St Mirren FC på halvdelen til Heart of Midlothian FC.
    18'
    Scott Tanser (St Mirren FC) løfter inn en corner fra høyre på Tynecastle Park.
    20'
    Ellis Reco Simms
    Sjanse! Heart of Midlothian FC avanserer forover, men Ellis Reco Simms avslutter utenfor.
    22'
    I Edinburgh slår Scott Tanser en corner fra høyre.
    25'
    Richard Tait
    Richard Tait (St Mirren FC) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    26'
    Frispark Heart of Midlothian FC.
    27'
    Greg Kiltie
    Målsjanse! Greg Kiltie (St Mirren FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    28'
    Heart of Midlothian FC 2 - 0 St Mirren FC
    Mål: Peter Haring
    Målgivende: Benjamin Woodburn
    Mål! Peter Haring øker Heart of Midlothian FCs ledelse til 2-0 på Tynecastle Park. Flott spill fra Benjamin Woodburn før målet.
    29'
    Jordan Jones (St Mirren FC) slår en corner fra venstre side på Tynecastle Park.
    33'
    En av Heart of Midlothian FCs spillere blir avblåst for offside.
    34'
    Mål for St Mirren FC!
    Heart of Midlothian FC 2 - 1 St Mirren FC
    Mål: Eamonn Brophy
    Målgivende: Richard Tait
    St Mirren FC reduserer til 2-1 etter et mål av Eamonn Brophy. Det er en fin assist fra Richard Tait.
    36'
    Heart of Midlothian FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra St Mirren FC.
    37'
    St Mirren FC angriper i Edinburgh. Eamonn Brophy avslutter på mål, men greier ikke å score.
    38'
    38'
    Bobby Madden tildeler Heart of Midlothian FC en corner. Andy Halliday sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    39'
    Craig Halkett
    Craig Halkett treffer tverrliggeren! Stor målsjanse for Heart of Midlothian FC i Edinburgh.
    39'
    Gult kort til Heart of Midlothian FC
    Beni Baningime
    Beni Baningime (Heart of Midlothian FC) får et gult kort av dommer Bobby Madden.
    40'
    I Edinburgh har et frispark blitt tildelt bortelag.
    40'
    St Mirren FC angriper, men avslutningen til Eamonn Brophy går utenfor.
    41'
    Heart of Midlothian FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+1
    Stephen Kingsley
    Heart of Midlothian FC angriper i Edinburgh. Stephen Kingsley fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+2
    46'
    Bobby Madden signaliserer et frispark til Heart of Midlothian FC på egen banehalvdel.
    47'
    St Mirren FC avanserer forover på Tynecastle Park og Eamonn Brophy kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Heart of Midlothian FC.
    49'
    49'
    Nathaniel Atkinson
    Sjanse i Edinburgh! Nathaniel Atkinson (Heart of Midlothian FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    49'
    49'
    Benjamin Woodburn
    Målsjanse på Tynecastle Park! Benjamin Woodburn fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    50'
    50'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Edinburgh fordi Scott Tanser får behandling for en skade på banen.
    52'
    Spillerbytte - St Mirren FC
    Inn: Marcus Fraser
    Ut: Scott Tanser
    Scott Tanser (St Mirren FC) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Marcus Fraser.
    54'
    Scott Tanser er tilbake i kampen igjen.
    54'
    Jordan Jones
    Jordan Jones (St Mirren FC) avanserer forover på Tynecastle Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    61'
    61'
    Bobby Madden tildeler St Mirren FC en corner. Jordan Jones sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    61'
    Greg Kiltie
    Greg Kiltie (St Mirren FC) prøver å heade ballen i mål på Tynecastle Park, men mislykkes.
    62'
    62'
    I Edinburgh slår Jordan Jones en corner fra høyre.
    62'
    Heart of Midlothian FC 2 - 2 St Mirren FC
    Mål: Connor Ronan
    Mål! St Mirren FC utligner på Tynecastle Park. Målscorer: Connor Ronan.
    62'
    Andy Halliday
    Heart of Midlothian FC angriper i Edinburgh. Andy Halliday avslutter på mål, men greier ikke å score.
    66'
    66'
    Spillerbytte - Heart of Midlothian FC
    Inn: Aaron McEneff
    Ut: Benjamin Woodburn
    Benjamin Woodburn (Heart of Midlothian FC) erstattes av Aaron McEneff.
    67'
    Heart of Midlothian FC 3 - 2 St Mirren FC
    Mål: Aaron McEneff
    Aaron McEneff setter ballen i nettet og Heart of Midlothian FC leder nå 3-2.
    67'
    Peter Haring
    Peter Haring (Heart of Midlothian FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    72'
    I Edinburgh har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    74'
    Inn: Alex Greive
    Ut: Greg Kiltie
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for St Mirren FC. Inn kommer Alex Greive, mens Greg Kiltie tar plass på benken.
    75'
    Inn: Jay Henderson
    Ut: Alexander Gogic
    St Mirren FC gjør sitt tredje bytte. Alexander Gogic erstattes av Jay Henderson.
    75'
    Heart of Midlothian FC angriper på Tynecastle Park. Craig Halkett header utenfor.
    75'
    Barrie McKay (Heart of Midlothian FC) slår en corner fra høyre side på Tynecastle Park.
    78'
    Peter Haring (Heart of Midlothian FC) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    78'
    79'
    Heart of Midlothian FC fosser forover og Stephen Kingsley fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    81'
    81'
    Andy Halliday (Heart of Midlothian FC) løfter inn en corner fra høyre på Tynecastle Park.
    81'
    Heart of Midlothian FC 4 - 2 St Mirren FC
    Mål: Ellis Reco Simms
    Målgivende: Aaron McEneff
    Ellis Reco Simms øker Heart of Midlothian FCs ledelse til 4-2! Aaron McEneff sto for den målgivende pasningen.