Dagens dommer, Jianxin Du, blåser i gang kampen.
    Jianxin Du signaliserer et frispark til FC Shanghai Shenhua.
    Frispark for FC Shanghai Shenhua på egen banehalvdel.
    Mål for Hebei China Fortune!
    Hebei China Fortune 1 - 0 FC Shanghai Shenhua
    Mål: Hu Rentian
    Målgivende: Yin Hongbo
    I Langfang tar Hebei FC ledelsen 1-0 etter et mål av Hu Rentian. Det er en fin assist fra Yin Hongbo.
    5'
    Jianxin Du signaliserer et frispark til Hebei FC på egen banehalvdel.
    7'
    FC Shanghai Shenhua tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    Wang Qiuming
    Sjanse! Hebei FC avanserer forover, men Wang Qiuming avslutter utenfor.
    12'
    Ole Kristian Selnæs (Hebei FC) løfter inn en corner fra høyre på Langfang Stadium.
    17'
    I Langfang har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    18'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Langfang fordi Peng Xinli får behandling for en skade på banen.
    18'
    I Langfang slår Ole Kristian Selnæs en corner fra høyre.
    20'
    20'
    Peng Xinli er tilbake på banen igjen.
    21'
    Det blir farlig! Frispark for FC Shanghai Shenhua er nær straffområde.
    21'
    Qian Jiegei (FC Shanghai Shenhua) slår en corner fra venstre side på Langfang Stadium.
    23'
    Matej Jonjic
    FC Shanghai Shenhua avanserer forover på Langfang Stadium og Matej Jonjic kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Hebei FC.
    23'
    Hebei China Fortune, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    Jianxin Du tildeler FC Shanghai Shenhua en corner. Qian Jiegei sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    23'
    Ole Kristian Selnæs
    Målsjanse! Ole Kristian Selnæs (Hebei FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    24'
    Peng Xinli vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    24'
    Spillerbytte - FC Shanghai Shenhua
    Inn: Wu Xi
    Ut: Peng Xinli
    Choi Kang Hee (FC Shanghai Shenhua) blir nødt til å gjøre sitt første bytte. Wu Xi erstatter Peng Xinli som sannsynligvis er skadet.
    26'
    Bi Jinhao
    Bi Jinhao (FC Shanghai Shenhua) header ballen mot mål, men Hebei FC klarerer.
    28'
    28'
    Frispark Hebei FC.
    28'
    29'
    31'
    Wu Xi
    Wu Xi (FC Shanghai Shenhua) kommer til en målsjanse på Langfang Stadium, men klarer ikke å score.
    31'
    Frispark til Hebei FC på halvdelen til FC Shanghai Shenhua.
    32'
    Marcos Vinicius Amaral Alves
    Hebei FC angriper, men avslutningen til Marcao går utenfor.
    32'
    33'
    34'
    Spillet på Langfang Stadium er stoppet midlertidig fordi Marcao ligger nede.
    34'
    Hebei FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    36'
    Zhang Lu
    FC Shanghai Shenhua angriper og Zhang Lu får avsluttet. Headingen treffer ikke Hebei FC-målet.
    38'
    I Langfang har et frispark blitt tildelt bortelag.
    39'
    I Langfang slår Christian Bassogog en corner fra høyre.
    40'
    41'
    Marcao er tilbake i kampen igjen.
    41'
    Spillerbytte - Hebei China Fortune
    Inn: Paulinho
    Ut: Marcos Vinicius Amaral Alves
    Jong-bu Kim (Hebei FC) tar ut Marcao som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Paulinho.
    42'
    45'
    Jianxin Du tildeler FC Shanghai Shenhua en corner. Christian Bassogog sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+3
    Feng Xiaoting
    Feng Xiaoting (FC Shanghai Shenhua) kommer til avslutning på Langfang Stadium, men headingen blir reddet.
    45'+3
    45'+3
    Inn: Adrian Mierzejewski
    Ut: Qian Jiegei
    FC Shanghai Shenhua gjør sitt andre bytte. Qian Jiegei erstattes av Adrian Mierzejewski.
    46'
    Inn: Giovanni Moreno
    Ut: Zhu Baojie
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Shanghai Shenhua. Inn kommer Giovanni Moreno, mens Zhu Baojie tar plass på benken.
    46'
    Frispark til FC Shanghai Shenhua på halvdelen til Hebei FC.
    49'
    Yu Hanchao
    Yu Hanchao (FC Shanghai Shenhua) prøver å heade ballen i mål på Langfang Stadium, men mislykkes.
    49'
    49'
    Jianxin Du signaliserer et frispark til FC Shanghai Shenhua på egen banehalvdel.
    52'
    Paulinho
    Paulinho (Hebei FC) kommer seg fri på Langfang Stadium, men avslutningen går utenfor.
    53'
    Kan FC Shanghai Shenhua utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    54'
    Gult kort til Hebei China Fortune
    Xuchen Yao
    Dommer Jianxin Du gir Xuchen Yao (Hebei FC) et gult kort.
    54'
    Adrian Mierzejewski
    FC Shanghai Shenhua angriper i Langfang. Adrian Mierzejewski avslutter på mål, men greier ikke å score.
    55'
    55'
    Adrian Mierzejewski (FC Shanghai Shenhua) løfter inn en corner fra høyre på Langfang Stadium.
    56'
    Skudd utenfor mål, FC Shanghai Shenhua
    56'
    Xuchen Yao
    Sjanse i Langfang! Xuchen Yao (Hebei FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    58'
    FC Shanghai Shenhua, prøver et skudd, men det reddes
    58'
    58'
    Inn: Kim Shin-wook
    Ut: Bi Jinhao
    Choi Kang Hee (FC Shanghai Shenhua) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Kim Shin-wook erstatter Bi Jinhao.
    61'
    61'
    Inn: Zhao Mingjian
    Ut: Christian Bassogog
    FC Shanghai Shenhua bytter ut Christian Bassogog med Zhao Mingjian. Dette er det femte byttet som Choi Kang Hee gjør i dagens kamp.
    62'
    Yu Hanchao (FC Shanghai Shenhua) slår en corner fra venstre side på Langfang Stadium.
    62'
    Giovanni Moreno
    Målsjanse på Langfang Stadium! Giovanni Moreno fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    62'
    62'
    62'
    Samir Memisevic
    Samir Memisevic (Hebei FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    63'
    Frispark for Hebei FC på egen banehalvdel.
    64'
    66'
    Kim Shin-wook
    FC Shanghai Shenhua avanserer forover på Langfang Stadium og Kim Shin-wook kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Hebei FC.
    67'
    67'
    I Langfang slår Adrian Mierzejewski en corner fra høyre.
    68'
    Jianxin Du tildeler FC Shanghai Shenhua en corner. Adrian Mierzejewski sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    69'
    69'
    En av FC Shanghai Shenhuas spillere blir avblåst for offside.
    71'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Wang Qiuming (Hebei FC) vrir seg av smerte i gresset.
    72'
    Wang Qiuming er på beina igjen og fortsetter kampen på Langfang Stadium.
    73'
    75'
    75'
    Zeng Cheng ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    76'
    Inn: Liao Wei
    Ut: Hu Rentian
    Jong-bu Kim gjør dagens andre bytte i Langfang, når han tar ut Hu Rentian og setter inn Wei Liao.
    77'
    FC Shanghai Shenhua slipper å klare seg uten Zeng Cheng som kommer tilbake på banen i Langfang.
    78'
    Wu Xi
    Wu Xi (FC Shanghai Shenhua) header mot mål, men ballen går utenfor.
    78'
    Chi Wenyi ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    79'
    Chi Wenyi er på beina igjen og fortsetter kampen.
    81'
    81'
    85'
    86'
    Giovanni Moreno (FC Shanghai Shenhua) fyrer av et skudd som går utenfor.
    88'
    FC Shanghai Shenhua avanserer forover i Langfang. Giovanni Moreno avslutter, men treffer ikke mål.
    88'
    Frispark FC Shanghai Shenhua.
    89'
    Paulinho
    Paulinho (Hebei FC) avanserer forover på Langfang Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    90'+1
    90'+1
    Ole Kristian Selnæs (Hebei FC) slår en corner fra høyre side på Langfang Stadium.
    90'+2
    Sjanse til FC Shanghai Shenhua! Giovanni Moreno er nær ved å score, men keeper redder.
    90'+4
    90'+4
    90'+4
    Dommer Jianxin Du venter med å sette i gang spillet fordi Chi Wenyi ligger nede.
    90'+4
    Inn: Yaxiong Bao
    Ut: Wenyi Chi
    Bao Yaxiong (Hebei FC) erstatter Chi Wenyi som ser ut til å måtte forlate Langfang Stadium med en skade.
    90'+6
    Gult kort til FC Shanghai Shenhua
    Yu Hanchao
    Dommer Jianxin Du viser Yu Hanchao (FC Shanghai Shenhua) det gule kortet.
    90'+4
    90'+7
    Mål for FC Shanghai Shenhua!
    Hebei China Fortune 1 - 1 FC Shanghai Shenhua
    Mål: Adrian Mierzejewski
    Adrian Mierzejewski scorer og utligningen er et faktum på Langfang Stadium. 1-1.