Hjørnespark til Rangers
    2'
    Steven McLean tildeler Glasgow Rangers en corner. James Tavernier sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    2'
    Hibernian FC trycker på med hög fart framåt men Steven McLean blåser snabbt i pipan - offside.
    3'
    Hibernian FC fosser fremover, men Martin Boyle går rett i offsidefella.
    4'
    Frispark for Hibernian FC på egen banehalvdel.
    5'
    Hjørnespark til Hibernian FC
    6'
    Gult kort til Hibernian FC
    Nectarios Triantis
    Nectarios Triantis (Hibernian FC) varnas av Steven McLean.
    7'
    På offensiv planhalva får Glasgow Rangers frispark.
    7'
    Hibernian FC söker sig snabbt upp i plan men Steven McLean blåser av för offside.
    11'
    Cyriel Dessers
    Cyriel Dessers (Glasgow Rangers) misslyckas med ett försök på mål.
    13'
    Emiliano Hansen
    Hibernian FC angriper. Emiliano Hansen får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    15'
    Rangers, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Myziane Maolida
    Hibernian FC avanserer forover og Myziane Maolida får en strålende mulighet, men ballen går i stolpen!
    16'
    16'
    Målsjanse til Glasgow Rangers! Cyriel Dessers treffer mål, men keeper redder.
    20'
    Hibernian FC, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    20'
    Straffe til Rangers
    21'
    VAR sjekker om det er straffe til Rangers
    22'
    Dommeren dømmer straffe til Rangers
    22'
    Steven McLean blåser for straffespark til Glasgow Rangers. James Tavernier bommer!
    23'
    Mål for Rangers!
    Hibernian FC 0 - 1 Rangers
    Mål: John Lundstram
    Målgivende: John Lundstram
    Mål! John Lundstram gir Glasgow Rangers en 0-1 ledelse. Det er en fin assist fra John Lundstram.
    23'
    Emiliano Hansen (Hibernian FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    24'
    Målet til Rangers sjekkes av VAR
    25'
    Målet til Rangers blir stående
    25'
    Hibernian FC angriper, men Emiliano Hansen vinkes av for offside.
    25'
    Dujon Sterling
    Dujon Sterling (Glasgow Rangers) avlossar ett skott på mål.
    26'
    26'
    Hibernian FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    26'
    Steven McLean signaliserer et frispark til Hibernian FC på egen banehalvdel.
    28'
    31'
    Dujon Sterling ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    32'
    Spillerbytte - Rangers
    Inn: Ross McCausland
    Ut: Dujon Sterling
    Det virker som Dujon Sterling ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Ross McCausland.
    34'
    Hibernian FC fosser forover og Myziane Maolida fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    35'
    35'
    Tom Lawrence
    Tom Lawrence (Glasgow Rangers) fyrer av et skudd som går utenfor.
    36'
    Skade: Martin Boyle - Hibernian FC
    38'
    Skade: John Souttar - Rangers
    38'
    Spillerbytte - Hibernian FC
    Inn: Thody Elie Youan
    Ut: Martin Boyle
    Hibernian FC bytter ut Martin Boyle som ikke ser ut til å kunne fortsette. Nick Montgomery blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Thody Elie Youan.
    45'
    Tilbake fra skade: John Souttar - Rangers
    45'
    Frispark til Hibernian FC på halvdelen til Glasgow Rangers.
    45'+1
    Frispark for Glasgow Rangers på egen banehalvdel.
    45'+1
    Mohammed Diomande
    Sjanse! Glasgow Rangers avanserer forover, men Mohammed Diomande avslutter utenfor.
    45'+5
    Steven McLean signaliserer et frispark til Glasgow Rangers på egen banehalvdel.
    45'+7
    47'
    49'
    50'
    Steven McLean tilldelar Hibernian FC en hörna. Emiliano Hansen slår denna från höger.
    50'
    Steven McLean tildeler Hibernian FC en corner. Emiliano Hansen sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    50'
    Nectarios Triantis (Hibernian FC) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    50'
    50'
    Jordan Obita
    Jordan Obita (Hibernian FC) pådrar seg et gult kort.
    52'
    Glasgow Rangers tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    52'
    53'
    55'
    James Tavernier
    James Tavernier (Glasgow Rangers) kommer till avslut men utan resultat.
    55'
    55'
    55'
    Frispark Hibernian FC.
    56'
    Steven McLean signaliserer et frispark til Hibernian FC.
    58'
    Sjanse til Hibernian FC! Emiliano Hansen er nær ved å score, men keeper redder.
    59'
    59'
    62'
    Spelet avbryts tillfälligt då Ross McCausland (Glasgow Rangers) grinar illa i gräset.
    62'
    65'
    Inn: Rabbi Matondo
    Ut: Ross McCausland
    Philippe Clement (Glasgow Rangers) blir nødt til å gjøre sitt andre bytte. Rabbi Matondo erstatter Ross McCausland som sannsynligvis er skadet.
    65'
    Inn: Kemar Roofe
    Ut: Cyriel Dessers
    Glasgow Rangers bytter ut Cyriel Dessers med Kemar Roofe. Dette er det tredje byttet som Philippe Clement gjør i dagens kamp.
    66'
    Gult kort til Rangers
    Kemar Roofe
    Kemar Roofe (Glasgow Rangers) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    66'
    67'
    Steven McLean signaliserer et frispark til Glasgow Rangers.
    68'
    Andre gule kort til Hibernian FC
    Utvisning! Jordan Obita (Hibernian FC) får sitt andre gule kort og må forlate banen.
    69'
    Rødt kort til Hibernian FC
    Nathan Moriah-Welsh
    Utvisning! Hibernian FCs Nathan Moriah-Welsh får rødt kort og sendes av banen.
    71'
    71'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    72'
    Rødt kort!
    Spilleren på Hibernian FC får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    73'
    Glasgow Rangers angriper, men avslutningen til Mohammed Diomande går utenfor.
    79'
    Inn: Nicolas Raskin
    Ut: Mohammed Diomande
    Glasgow Rangers bytter ut Mohammed Diomande med Nicolas Raskin.
    80'
    Inn: Cole McKinnon
    Ut: Tom Lawrence
    Tom Lawrence (Glasgow Rangers) erstattes av Cole McKinnon.
    80'
    81'
    Ingen straffe til Rangers
    81'
    81'
    John Lundstram
    Målsjanse! John Lundstram (Glasgow Rangers) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    81'
    Glasgow Rangers avancerar och John Lundstram kommer till avslut. Dock utanför mål.
    81'
    Inn: Dylan Levitt
    Ut: Nectarios Triantis
    Nick Montgomery (Hibernian FC) gjør sitt andre bytte for dagen. Dylan Levitt erstatter Nectarios Triantis.
    81'
    Hibernian FC 0 - 2 Rangers
    Mål: Fabio Silva
    Mål! Fabio Silva gir Glasgow Rangers en komfortabel 0-2 ledelse. John Lundstram var nest sist på ballen.
    83'
    86'
    Inn: Eliezer Mayenda Dossou
    Ut: Emiliano Hansen
    Hibernian FC gjør sitt tredje bytte. Emiliano Hansen erstattes av Eliezer Mayenda Dossou.
    86'
    Inn: Jair da Veiga Vieira Tavares
    Ut: Myziane Maolida
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Hibernian FC. Inn kommer Jair da Veiga Vieira Tavares, mens Myziane Maolida tar plass på benken.
    86'
    Steven McLean tilldelar Glasgow Rangers en hörna. James Tavernier slår denna från vänster.
    89'
    Skudd på mål, Rangers
    Nicolas Raskin
    89'
    89'
    Offside! Ridvan Yilmaz (Glasgow Rangers) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    90'+1
    Det blir farlig! Frispark for Glasgow Rangers er nær straffområde.
    90'+2
    Steven McLean blåser av Fabio Silva (Glasgow Rangers) för offside.
    90'+4
    Offside! Kemar Roofe (Glasgow Rangers) er alene igjennom, men dommer Steven McLean ser at linjemannen er oppe med flagget.