Manuel Pellegrini (Real Betis Balompie) gjør sitt første bytte for dagen. Rodri erstatter Juanmi.
    Rodri er på beina igjen og fortsetter kampen på Helsinki Football Stadium.
    9'
    Roi Reinshreiber signaliserer et frispark til HJK Helsinki på egen banehalvdel.
    9'
    Real Betis får tildelt et frispark
    Roi Reinshreiber signaliserer et frispark til Real Betis Balompie på egen banehalvdel.
    10'
    14'
    Real Betis får tildelt et hjørnespark
    Joaquin
    I Helsingfors slår Joaquin en corner fra høyre.
    15'
    HJK Helsinki får tildelt et hjørnespark
    Lucas Lingman
    Lucas Lingman (HJK Helsinki) løfter inn en corner fra høyre på Helsinki Football Stadium.
    20'
    I Helsingfors har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    21'
    Frispark for Real Betis Balompie på egen banehalvdel.
    22'
    Skudd på mål, Real Betis
    Juan Miranda
    Målsjanse til Real Betis Balompie! Juan Miranda treffer mål, men keeper redder.
    23'
    Real Betis, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    Gult kort til Real Betis
    Victor Ruiz
    Victor Ruiz (Real Betis Balompie) mottar sitt første gule kort for dagen på Helsinki Football Stadium.
    25'
    Skudd på mål, HJK Helsinki
    Pyry Soiri
    Pyry Soiri (HJK Helsinki) avanserer forover på Helsinki Football Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    27'
    HJK Helsinki, prøver et skudd, men det reddes
    27'
    Skudd utenfor mål, Real Betis
    Luiz Henrique
    Sjanse! Real Betis Balompie avanserer forover, men Luiz Henrique avslutter utenfor.
    28'
    Nassim Boujellab
    Målsjanse på Helsinki Football Stadium! Nassim Boujellab fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    29'
    29'
    Real Betis Balompie avanserer forover i Helsingfors. Luiz Henrique avslutter, men treffer ikke mål.
    29'
    30'
    HJK Helsinki blir avblåst for offside
    Abdul Malik Abubakari
    HJK Helsinki angriper, men Roi Reinshreiber blåser for offside.
    32'
    Willian Jose
    Real Betis Balompie angriper på Helsinki Football Stadium. Willian Jose header utenfor.
    34'
    Luiz Henrique (Real Betis Balompie) kommer til en målsjanse på Helsinki Football Stadium, men klarer ikke å score.
    35'
    Roi Reinshreiber tildeler Real Betis Balompie en corner. Juan Miranda sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    36'
    37'
    Santeri Hostikka
    Santeri Hostikka (HJK Helsinki) slår en corner fra venstre side på Helsinki Football Stadium.
    38'
    Frispark til Real Betis Balompie på halvdelen til HJK Helsinki.
    41'
    Joaquin
    Joaquin (Real Betis Balompie) slår en corner fra høyre side på Helsinki Football Stadium.
    42'
    William Carvalho
    Stor målsjanse for Real Betis Balompie. William Carvalho header i tverrliggeren!
    42'
    Joaquin
    Roi Reinshreiber tildeler Real Betis Balompie en corner. Joaquin sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    42'
    Joaquin ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    45'+1
    VAR sjekker om det er straffe til Real Betis
    45'+2
    Dommeren dømmer straffe til Real Betis
    45'+2
    Real Betis Balompie har fått straffe!
    45'+2
    Gult kort til HJK Helsinki
    Dommeren gir Nassim Boujellab (HJK Helsinki) et gult kort.
    45'+2
    Real Betis scorer på straffe!
    HJK Helsinki 0 - 1 Real Betis
    Mål: Willian Jose
    Willian Jose scorer og Real Betis Balompie leder nå 0-1. Målet kom på et straffespark.
    45'+3
    Joaquin er tilbake i kampen igjen.
    45'+4
    Inn: Luiz Felipe
    Ut: Victor Ruiz
    Real Betis Balompie bytter ut Victor Ruiz med Luiz Felipe.
    46'
    47'
    German Pezzella
    German Pezzella (Real Betis Balompie) får et gult kort av dommer Roi Reinshreiber.
    48'
    Luiz Felipe
    Luiz Felipe (Real Betis Balompie) pådrar seg et gult kort.
    48'
    I Helsingfors slår Santeri Hostikka en corner fra venstre.
    49'
    52'
    Real Betis Balompie angriper på Helsinki Football Stadium, men William Carvalho header utenfor.
    56'
    59'
    59'
    Real Betis Balompie tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    59'
    Yanga Balison
    HJK Helsinki angriper, men blir avblåst for offside.
    60'
    Skade: Real Betis
    60'
    Inn: Sergio Canales
    Ut: Joaquin
    Real Betis Balompie gjør sitt tredje bytte. Joaquin erstattes av Sergio Canales.
    60'
    Sergio Canales
    Sergio Canales (Real Betis Balompie) fyrer av et skudd som går utenfor.
    62'
    Juan Miranda (Real Betis Balompie) løfter inn en corner fra venstre på Helsinki Football Stadium.
    63'
    Mål for Real Betis!
    HJK Helsinki 0 - 2 Real Betis
    Willian Jose setter ballen i mål og øker Real Betis Balompies ledelse til 0-2 i Helsingfors.
    64'
    HJK Helsinkis Abdul Malik Abubakari blåses av for offside på Helsinki Football Stadium.
    67'
    Målet til HJK Helsinki sjekkes av VAR
    68'
    Målet til HJK Helsinki blir annullert
    69'
    Målsjanse! Willian Jose (Real Betis Balompie) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    71'
    Frispark Real Betis Balompie.
    74'
    Spillerbytte - HJK Helsinki
    Inn: Anthony Olusanya
    Ut: Abdul Malik Abubakari
    Toni Koskela gjør dagens første bytte i Helsingfors, når han tar ut Abdul Malik Abubakari og setter inn Anthony Olusanya.
    74'
    Inn: Terho
    Ut: Pyry Soiri
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for HJK Helsinki. Inn kommer Terho, mens Pyry Soiri tar plass på benken.
    74'
    Inn: Murilo
    Ut: Nassim Boujellab
    Nassim Boujellab (HJK Helsinki) erstattes av Murilo.
    74'
    Inn: Andres Guardado
    Ut: Luiz Henrique
    Real Betis Balompie gjør sitt fjerde bytte. Luiz Henrique erstattes av Andres Guardado.
    74'
    Inn: Guido Rodriguez
    Ut: William Carvalho
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Real Betis Balompie. Inn kommer Guido Rodriguez, mens William Carvalho tar plass på benken.
    75'
    Santeri Hostikka (HJK Helsinki) løfter inn en corner fra venstre på Helsinki Football Stadium.
    82'
    82'
    82'
    Roi Reinshreiber signaliserer et frispark til Real Betis Balompie.
    83'
    Roi Reinshreiber tildeler Real Betis Balompie en corner. Sergio Canales sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    86'
    86'
    Skade: HJK Helsinki
    87'
    Inn: Matti Peltola
    Ut: Arttu Hoskonen
    HJK Helsinki bytter ut Arttu Hoskonen med Matti Peltola. Dette er det fjerde byttet som Toni Koskela gjør i dagens kamp.
    88'
    Inn: Perparim Hetemaj
    Ut: Lucas Lingman
    Lucas Lingman (HJK Helsinki) erstattes av Perparim Hetemaj.
    88'
    Frisparket tildelt HJK Helsinki er farlig nær Real Betis Balompies målområde.
    89'
    90'+1
    Roi Reinshreiber signaliserer et frispark til HJK Helsinki like utenfor Real Betis Balompie-området.