Pyry Petteri Hannola (Seinajoen JK) slår en corner fra høyre side.
    2'
    Hjørnespark til Seinajoen JK.
    2'
    Oliver Reitala tildeler Seinajoen JK en corner. Valentin Gasc sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    5'
    Mål for Seinajoen JK!
    HJK Helsinki 0 - 1 Seinajoen JK
    Mål: Fallou Ndiaye
    Målgivende: Valentin Gasc
    Mål! Fallou Ndiaye gir Seinajoen JK en 0-1 ledelse. Det er en fin assist fra Valentin Gasc.
    5'
    Frispark til HJK Helsinki på halvdelen til Seinajoen JK.
    8'
    Frispark i en god posisjon for HJK Helsinki!
    10'
    Santeri Hostikka (HJK Helsinki) løfter inn en corner fra høyre på Helsinki Football Stadium.
    11'
    I Helsingfors slår Lucas Lingman en corner fra venstre.
    11'
    Lucas Lingman (HJK Helsinki) slår en corner fra høyre side på Helsinki Football Stadium.
    18'
    I Helsingfors slår Santeri Hostikka en corner fra høyre.
    19'
    Seinajoen JK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Oliver Reitala signaliserer et frispark til HJK Helsinki på egen banehalvdel.
    21'
    Hjørnespark til HJK Helsinki
    23'
    I Helsingfors har et frispark blitt tildelt bortelag.
    27'
    Lucas Lingman (HJK Helsinki) slår en corner fra venstre side på Helsinki Football Stadium.
    28'
    Skudd på mål, HJK Helsinki
    28'
    Seinajoen JK, prøver et skudd, men det reddes
    28'
    29'
    29'
    Skudd utenfor mål, HJK Helsinki
    29'
    Straffe til HJK Helsinki
    32'
    HJK Helsinki scorer på straffe!
    HJK Helsinki 1 - 1 Seinajoen JK
    Mål: Lucas Lingman
    Mål! hjemmelaget utligner til 1-1 takket være et straffespark av Lucas Lingman.
    33'
    Frispark HJK Helsinki.
    35'
    36'
    37'
    Frispark for HJK Helsinki på egen banehalvdel.
    38'
    Hjørnespark til Seinajoen JK
    45'
    Gult kort til Seinajoen JK
    Salim Giabo Yussif
    Dommer Oliver Reitala viser Salim Giabo Yussif (Seinajoen JK) det gule kortet.
    45'
    Spillerbytte - Seinajoen JK
    Inn: Markus Arsalo
    Ut: Salim Giabo Yussif
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Seinajoen JK. Inn kommer Markus Arsalo, mens Salim Giabo Yussif tar plass på benken.
    46'
    Oliver Reitala signaliserer et frispark til HJK Helsinki.
    46'
    50'
    50'
    52'
    52'
    Skudd utenfor mål, Seinajoen JK
    53'
    Skudd på mål, Seinajoen JK
    56'
    HJK Helsinki, prøver et skudd, men det reddes
    56'
    58'
    62'
    65'
    Inn: Lauri Laine
    Ut: Kasper Paananen
    Stevie Grieve (Seinajoen JK) gjør sitt andre bytte for dagen. Lauri Laine erstatter Kasper Paananen.
    65'
    Skade: HJK Helsinki
    67'
    Gult kort til HJK Helsinki
    Anthony Olusanya
    Anthony Olusanya (HJK Helsinki) får et gult kort av dommer Oliver Reitala.
    68'
    68'
    Tilbake fra skade: HJK Helsinki
    69'
    71'
    Spillerbytte - HJK Helsinki
    Inn: Luke Plange
    Ut: Anthony Olusanya
    HJK Helsinki gjør sitt første bytte. Anthony Olusanya erstattes av Luke Plange.
    71'
    Inn: Eetu Mommo
    Ut: Rasmus Karjalainen
    Bytte for Seinajoen JK. Eetu Mommo kommer inn for Rasmus Karjalainen på Helsinki Football Stadium.
    73'
    73'
    75'
    77'
    Mål for HJK Helsinki!
    HJK Helsinki 2 - 1 Seinajoen JK
    Mål: Luke Plange
    Mål! HJK Helsinki tar ledelsen 2-1 ved Luke Plange.
    78'
    Aapo Halme
    Aapo Halme (HJK Helsinki) mottar sitt første gule kort for dagen på Helsinki Football Stadium.
    79'
    Inn: Atomu
    Ut: Santeri Hostikka
    HJK Helsinki bytter ut Santeri Hostikka med Atom.
    79'
    I Helsingfors slår Pyry Petteri Hannola en corner fra høyre.
    82'
    HJK Helsinki 3 - 1 Seinajoen JK
    Luke Plange øker HJK Helsinkis ledelse til 3-1!
    83'
    85'
    Inn: Aaro Toivonen
    Ut: Kevin Kouassivi-Benissan
    Toni Korkeakunnas gjør dagens fjerde bytte i Helsingfors, når han tar ut Kevin Kouassivi-Benissan og setter inn Aaro Toivonen.
    88'
    Inn: Nils Svensson
    Ut: Michael Boamah
    Michael Boamah (HJK Helsinki) erstattes av Nils Svensson.
    88'
    Frispark Seinajoen JK.
    89'
    Lucas Lingman
    Dommer Oliver Reitala gir Lucas Lingman (HJK Helsinki) et gult kort.
    90'+1
    Fallou Ndiaye
    Fallou Ndiaye (Seinajoen JK) mottar sitt første gule kort for dagen på Helsinki Football Stadium.
    90'+3
    HJK Helsinki 4 - 1 Seinajoen JK
    Luke Plange setter ballen i mål og øker HJK Helsinkis ledelse til 4-1 i Helsingfors.