1-0
    HJK Helsinki får tildelt et hjørnespark
    Tuomas Ollila
    Tuomas Ollila (HJK Helsinki) slår en corner fra høyre side på Helsinki Football Stadium.
    4'
    HJK Helsinki får tildelt et frispark
    Kan HJK Helsinki utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    6'
    Frisparket tildelt HJK Helsinki er farlig nær Tampereen Ilvess målområde.
    6'
    Skudd utenfor mål, HJK Helsinki
    Giorgos Kanellopoulos
    Giorgos Kanellopoulos (HJK Helsinki) kommer til en målsjanse på Helsinki Football Stadium, men klarer ikke å score.
    11'
    HJK Helsinki tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    12'
    Tampereen Ilves får tildelt et frispark
    Joona Manninen signaliserer et frispark til Tampereen Ilves på egen banehalvdel.
    15'
    Frispark for Tampereen Ilves på egen banehalvdel.
    19'
    Topi Keskinen
    HJK Helsinki avanserer forover i Helsingfors. Topi Keskinen avslutter, men treffer ikke mål.
    20'
    Frispark til Tampereen Ilves på halvdelen til HJK Helsinki.
    21'
    Joona Manninen signaliserer et frispark til Tampereen Ilves like utenfor HJK Helsinki-området.
    22'
    Tampereen Ilves får tildelt et hjørnespark
    Santeri Haarala
    Joona Manninen tildeler Tampereen Ilves en corner. Santeri Haarala sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    23'
    Skudd utenfor mål, Tampereen Ilves
    Santeri Haarala (Tampereen Ilves) kommer seg fri på Helsinki Football Stadium, men avslutningen går utenfor.
    23'
    Det blir farlig! Frispark for Tampereen Ilves er nær straffområde.
    24'
    25'
    I Helsingfors slår Tuomas Ollila en corner fra høyre.
    26'
    HJK Helsinki må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Tampereen Ilves.
    28'
    29'
    Frispark HJK Helsinki.
    31'
    I Helsingfors har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    34'
    Gult kort til Tampereen Ilves
    Umar Mohammed
    Umar Mohammed (Tampereen Ilves) mottar sitt første gule kort for dagen på Helsinki Football Stadium.
    34'
    Skade: HJK Helsinki
    34'
    Tilbake fra skade: HJK Helsinki
    36'
    Joona Manninen signaliserer et frispark til HJK Helsinki.
    36'
    Santeri Haarala (Tampereen Ilves) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    37'
    Frispark for HJK Helsinki på egen banehalvdel.
    39'
    Tampereen Ilves tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    40'
    Joona Manninen signaliserer et frispark til HJK Helsinki på egen banehalvdel.
    40'
    42'
    43'
    45'+1
    45'+1
    45'+2
    Tuomas Ollila (HJK Helsinki) løfter inn en corner fra høyre på Helsinki Football Stadium.
    45'+3
    Tampereen Ilves blir avblåst for offside
    Seydine N'Diaye
    Tampereen Ilves fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    50'
    50'
    51'
    53'
    Mål for HJK Helsinki!
    HJK Helsinki 1 - 0 Tampereen Ilves
    Mål: Tenho
    Målgivende: Giorgos Kanellopoulos
    Mål! HJK Helsinki tar ledelsen med 1-0 etter en heading fra Tenho. Det er en fin assist fra Giorgos Kanellopoulos.
    53'
    Kalle Katz
    Dommer Joona Manninen viser Kalle Katz (Tampereen Ilves) det gule kortet.
    54'
    54'
    Spillerbytte - Tampereen Ilves
    Inn: Mery Traore
    Ut: Kalle Katz
    Bytte for Tampereen Ilves. Mery Traore kommer inn for Kalle Katz på Helsinki Football Stadium.
    57'
    Skudd på mål, Tampereen Ilves
    61'
    Tampereen Ilves, prøver et skudd, men det reddes
    61'
    Adam Larsson
    I Helsingfors slår Adam Larsson en corner fra venstre.
    61'
    Inn: James Sabit
    Ut: Adam Larsson
    Adam Larsson (Tampereen Ilves) erstattes av James Sabit.
    63'
    Inn: Noel Hasa
    Ut: Yusif Daouda Moussa
    Toni Kari Mikael Kallio (Tampereen Ilves) gjør sitt tredje bytte for dagen. Noel Hasa erstatter Yusif Daouda Moussa.
    63'
    Spillerbytte - HJK Helsinki
    Inn: Lucas Lingman
    Ut: Giorgos Kanellopoulos
    HJK Helsinki bytter ut Giorgos Kanellopoulos med Lucas Lingman.
    63'
    Inn: Santeri Hostikka
    Ut: Anthony Olusanya
    Toni Korkeakunnas gjør dagens andre bytte i Helsingfors, når han tar ut Anthony Olusanya og setter inn Santeri Hostikka.
    63'
    64'
    64'
    66'
    Frispark i en god posisjon for HJK Helsinki!
    67'
    71'
    Gult kort til HJK Helsinki
    Tenho
    Tenho (HJK Helsinki) får et gult kort av dommer Joona Manninen.
    71'
    Inn: Bojan Radulovic
    Ut: Roope Riski
    HJK Helsinki bytter ut Roope Riski med Bojan Radulovic. Dette er det tredje byttet som Toni Korkeakunnas gjør i dagens kamp.
    74'
    Inn: Pyry Soiri
    Ut: Topi Keskinen
    Toni Korkeakunnas (HJK Helsinki) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Pyry Soiri erstatter Topi Keskinen.
    74'
    77'
    Mery Traore
    Målsjanse! Mery Traore (Tampereen Ilves) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    78'
    Joona Manninen tildeler Tampereen Ilves en corner. Santeri Haarala sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    80'
    81'
    Skudd på mål, HJK Helsinki
    81'
    HJK Helsinki, prøver et skudd, men det reddes
    81'
    81'
    83'
    83'
    Inn: Oiva Jukkola
    Ut: Djair Terraii Carl Parfitt-Williams
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Tampereen Ilves. Inn kommer Oiva Jukkola, mens Djair Terraii Carl Parfitt-Williams tar plass på benken.