Dommer Joni Hyytia gir Miika Niemi (Vaasan Palloseura) et gult kort.
    Mål for HJK Helsinki!
    HJK Helsinki 1 - 2 Vaasan Palloseura
    Mål: Diogo Tomas
    Målgivende: Kevin Kouassivi-Benissan
    Mål! Diogo Tomas reduserer til 1-2 på Helsinki Football Stadium i Helsingfors. Det er en fin assist fra Kevin Kouassivi-Benissan.
    90'+2
    Frisparket tildelt HJK Helsinki er farlig nær Vaasan Palloseuras målområde.
    90'
    Josep Nuorela
    Josep Nuorela (Vaasan Palloseura) får et gult kort av dommer Joni Hyytia.
    90'
    Spillerbytte - HJK Helsinki
    Inn: Hans Nunoo Sarpei
    Ut: Giorgos Kanellopoulos
    Ossi Virta (HJK Helsinki) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Hans Nunoo Sarpei erstatter Giorgos Kanellopoulos.
    89'
    Vaasan Palloseura, prøver et skudd, men det reddes
    87'
    Topi Keskinen
    Sjanse i Helsingfors! Topi Keskinen (HJK Helsinki) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    87'
    Inn: Kalle Multanen
    Ut: Mads Borchers
    Vaasan Palloseura bytter ut Mads Borchers med Kalle Multanen. Dette er det fjerde byttet som Jussi Nuorela gjør i dagens kamp.
    86'
    Inn: Josep Nuorela
    Ut: Samu Alanko
    Bytte for Vaasan Palloseura. Josep Nuorela kommer inn for Samu Alanko på Helsinki Football Stadium.
    86'
    Mikko Pitkanen er tilbake på banen igjen.
    83'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Mikko Pitkanen (Vaasan Palloseura) vrir seg av smerte i gresset.
    82'
    Vaasan Palloseura slipper å klare seg uten Pedro Justiniano Almeida Gomes som kommer tilbake på banen igjen.
    80'
    I Helsingfors slår Evgeni Bashkirov en corner fra venstre.
    80'
    Pedro Justiniano Almeida Gomes ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    78'
    Vaasan Palloseura tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    78'
    Lucas Lingman (HJK Helsinki) løfter inn en corner fra høyre på Helsinki Football Stadium.
    77'
    HJK Helsinki, prøver et skudd, men det reddes
    74'
    Skudd på mål, Vaasan Palloseura
    74'
    Joni Hyytia signaliserer et frispark til Vaasan Palloseura på egen banehalvdel.
    73'
    Gult kort til HJK Helsinki
    Lucas Lingman
    Lucas Lingman (HJK Helsinki) mottar sitt første gule kort for dagen på Helsinki Football Stadium.
    73'
    Inn: Luke Plange
    Ut: David Ezeh
    Ossi Virta gjør dagens tredje bytte i Helsingfors, når han tar ut David Ezeh og setter inn Luke Plange.
    72'
    Inn: Johannes Yli-Kokko
    Ut: Hassane Bande
    Hassane Bande (HJK Helsinki) erstattes av Johannes Yli-Kokko.
    72'
    Lucas Lingman (HJK Helsinki) slår en corner fra høyre side på Helsinki Football Stadium.
    71'
    I Helsingfors slår Lucas Lingman en corner fra venstre.
    69'
    Joni Hyytia signaliserer et frispark til HJK Helsinki.
    68'
    Mål for Vaasan Palloseura!
    HJK Helsinki 0 - 2 Vaasan Palloseura
    Mål: Antti-Ville Raisanen
    Mål! Vaasan Palloseura øker ledelsen til 0-2 etter en scoring av Antti-Ville Raisanen på Helsinki Football Stadium.
    66'
    65'
    Hjørnespark til Vaasan Palloseura
    64'
    Inn: Gleofilo Sabrino Rudewald Hasselbaink Vlijter
    Ut: Teemu Hytonen
    Jussi Nuorela (Vaasan Palloseura) gjør sitt andre bytte for dagen. Gleofilo Sabrino Rudewald Hasselbaink Vlijter erstatter Teemu Hytonen.
    64'
    Inn: Miika Niemi
    Ut: Jesper Engstrom
    Vaasan Palloseura bytter ut Jesper Engstrom med Miika Niemi. Dette er det første byttet som Jussi Nuorela gjør i dagens kamp.
    63'
    61'
    Hjørnespark til HJK Helsinki
    60'
    59'
    Topi Keskinen (HJK Helsinki) løfter inn en corner fra venstre på Helsinki Football Stadium.
    59'
    59'
    Målsjanse på Helsinki Football Stadium! Topi Keskinen fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    59'
    57'
    I Helsingfors har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    57'
    55'
    Skudd på mål, HJK Helsinki
    55'
    52'
    Joni Hyytia tildeler HJK Helsinki en corner. Lucas Lingman sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    48'
    45'+2
    45'+2
    Inn: Kevin Kouassivi-Benissan
    Ut: Brooklyn Lyons-Foster
    Brooklyn Lyons-Foster (HJK Helsinki) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Kevin Kouassivi-Benissan.
    41'
    Brooklyn Lyons-Foster (HJK Helsinki) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Helsinki Football Stadium.
    38'
    Antti-Ville Raisanen (Vaasan Palloseura) slår en corner fra høyre side på Helsinki Football Stadium.
    37'
    I Helsingfors slår Lucas Lingman en corner fra høyre.
    33'
    33'
    32'
    32'
    Vaasan Palloseura scorer på straffe!
    HJK Helsinki 0 - 1 Vaasan Palloseura
    Mål: Mads Borchers
    Mål! Mads Borchers gir Vaasan Palloseura ledelsen etter et straffespark. 0-1.
    29'
    Straffe til Vaasan Palloseura
    28'
    Joona Toivio
    HJK Helsinki angriper i Helsingfors. Joona Toivio fyrer av et skudd som går utenfor.
    27'
    Joni Hyytia signaliserer et frispark til HJK Helsinki like utenfor Vaasan Palloseura-området.
    26'
    Skudd utenfor mål, Vaasan Palloseura
    24'
    Joni Hyytia tildeler Vaasan Palloseura en corner. Antti-Ville Raisanen sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    24'
    Lucas Lingman (HJK Helsinki) slår en corner fra venstre side på Helsinki Football Stadium.
    20'
    20'
    Lucas Lingman (HJK Helsinki) løfter inn en corner fra venstre på Helsinki Football Stadium.
    19'
    16'
    16'
    13'
    Anthony Olusanya
    HJK Helsinki angriper i Helsingfors. Anthony Olusanya avslutter på mål, men greier ikke å score.
    13'
    Hassane Bande
    Målsjanse! Hassane Bande (HJK Helsinki) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    11'
    Vaasan Palloseura angriper, men blir avblåst for offside.
    10'
    9'
    Mads Borchers
    Vaasan Palloseura angriper. Mads Borchers får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.