0-1
1-1
2-1
    Derick Etienne (Haiti) løfter inn en corner fra høyre på Bank of America Stadium.
    9'
    Carl Sainte
    Carl Sainte (Haiti) fyrer av et skudd som går utenfor.
    9'
    Oshane Nation tildeler Haiti en corner. Derick Etienne sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    13'
    Arcus Carlens
    Arcus Carlens (Haiti) kommer til en målsjanse på Bank of America Stadium, men klarer ikke å score.
    14'
    Haiti avanserer forover i Charlotte, NC. Arcus Carlens avslutter, men treffer ikke mål.
    17'
    Oshane Nation signaliserer et frispark til Honduras.
    20'
    Garven-Michee Metusala
    Sjanse i Charlotte, NC! Garven-Michee Metusala (Haiti) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    20'
    Honduras, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    Mål for Haiti!
    Honduras 0 - 1 Haiti
    Mål: Frantzdy Pierrot
    Mål! Haiti tar ledelsen 0-1 ved Frantzdy Pierrot.
    20'
    I Charlotte, NC slår Jorge Alvarez en corner fra høyre.
    24'
    Devron Kyber Garcia Ducker
    Sjanse! Honduras avanserer forover, men Devron Kyber Garcia Ducker avslutter utenfor.
    24'
    Derick Etienne (Haiti) slår en corner fra høyre side på Bank of America Stadium.
    25'
    Garven-Michee Metusala (Haiti) header mot mål, men ballen går utenfor.
    25'
    Jerry Bengtson
    Jerry Bengtson (Honduras) kommer til avslutning på Bank of America Stadium, men headingen blir reddet.
    26'
    Haiti, prøver et skudd, men det reddes
    26'
    Jerry Bengtson (Honduras) kommer seg fri på Bank of America Stadium, men avslutningen går utenfor.
    29'
    Jorge Benguche
    Sjanse til Honduras! Jorge Benguche er nær ved å score, men keeper redder.
    30'
    30'
    Duckens Nazon
    Haiti fosser forover og Duckens Nazon fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    36'
    36'
    Derick Etienne (Haiti) løfter inn en corner fra venstre på Bank of America Stadium.
    37'
    Frispark for Haiti på egen banehalvdel.
    38'
    Haiti tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    39'
    Frispark Honduras.
    41'
    Frispark til Honduras på halvdelen til Haiti.
    42'
    Mål for Honduras!
    Honduras 1 - 1 Haiti
    Mål: Jerry Bengtson
    Målgivende: Maylor Alberto Nunez Flores
    Mål! Jerry Bengtson (Honduras) utligner til 1-1 med en velplassert heading. Maylor Alberto Nunez Flores sto for den målgivende pasningen.
    42'
    Jose Mario Pinto Paz
    Honduras angriper i Charlotte, NC. Jose Mario Pinto Paz fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+1
    Skudd på mål, Honduras
    45'+3
    45'+3
    Spillerbytte - Haiti
    Inn: Bryan Alceus
    Ut: Carl Sainte
    Haiti bytter ut Carl Sainte med Bryan Alceus. Dette er det første byttet som Gabriel Pellegrino Calderon gjør i dagens kamp.
    46'
    Inn: Jairo Hestefano Jean
    Ut: Carnejy Antoine
    Carnejy Antoine (Haiti) erstattes av Jairo Hestefano Jean.
    46'
    Oshane Nation signaliserer et frispark til Honduras på egen banehalvdel.
    47'
    49'
    Jairo Hestefano Jean
    Jairo Hestefano Jean (Haiti) kommer til en målsjanse på Bank of America Stadium, men klarer ikke å score.
    51'
    Frispark for Honduras på egen banehalvdel.
    51'
    Duckens Nazon (Haiti) avanserer forover på Bank of America Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    52'
    52'
    52'
    Frantzdy Pierrot
    Haiti avanserer forover i Charlotte, NC. Frantzdy Pierrot avslutter, men treffer ikke mål.
    54'
    I Charlotte, NC slår Derick Etienne en corner fra høyre.
    56'
    Jorge Benguche (Honduras) kommer seg fri på Bank of America Stadium, men avslutningen går utenfor.
    57'
    Honduras 2 - 1 Haiti
    Mål: Jose Mario Pinto Paz
    Målgivende: Jorge Alvarez
    Mål! Honduras tar ledelsen 2-1 takket være en scoring av Jose Mario Pinto Paz på Bank of America Stadium. Det er en fin assist fra Jorge Alvarez.
    59'
    Honduras tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    62'
    62'
    VAR sjekker om det er straffe til Haiti
    65'
    Ingen straffe til Haiti
    66'
    Skudd utenfor mål, Honduras
    67'
    68'
    Hjørnespark til Haiti
    69'
    Spillerbytte - Honduras
    Inn: Bryan Acosta
    Ut: Jerry Bengtson
    Honduras gjør sitt første bytte. Jerry Bengtson erstattes av Bryan Acosta.
    71'
    Inn: Fafa Picault
    Ut: Danley Jean-Jacques
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Haiti. Inn kommer Fafa Picault, mens Danley Jean-Jacques tar plass på benken.
    72'
    Fafa Picault
    Haiti angriper i Charlotte, NC. Fafa Picault avslutter på mål, men greier ikke å score.