Real Salt Lake tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Frispark til Real Salt Lake på halvdelen til Houston Dynamo.
    Det blir farlig! Frispark for Real Salt Lake er nær straffområde.
    14'
    15'
    Skudd på mål, Houston Dynamo
    Adalberto Carrasquilla
    Houston Dynamo fosser forover og Adalberto Carrasquilla fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    16'
    Houston Dynamo, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    Skudd på mål, Real Salt Lake
    Cristian Arango
    Sjanse til Real Salt Lake! Cristian Arango er nær ved å score, men keeper redder.
    20'
    Real Salt Lake, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    22'
    I Houston har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    22'
    Frispark for Real Salt Lake på egen banehalvdel.
    23'
    Gult kort til Houston Dynamo
    Daniel Steres
    Daniel Steres (Houston Dynamo) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    24'
    Mål for Houston Dynamo!
    Houston Dynamo 1 - 0 Real Salt Lake
    Mål: Amine Bassi
    Amine Bassi dundrer ballen i mål og Houston Dynamo tar ledelsen 1-0 på BBVA Compass Stadium.
    27'
    Gult kort til Real Salt Lake
    Cristian Arango (Real Salt Lake) pådrar seg et gult kort.
    29'
    Cristian Arango vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    31'
    33'
    33'
    Houston Dynamo får tildelt et hjørnespark
    Hector Herrera
    Hector Herrera (Houston Dynamo) slår en corner fra venstre side på BBVA Compass Stadium.
    36'
    Cristian Arango ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Houston.
    36'
    Jon Freemon signaliserer et frispark til Real Salt Lake.
    37'
    Ezequiel Ponce
    Dommer Jon Freemon viser Ezequiel Ponce (Houston Dynamo) det gule kortet.
    38'
    Ezequiel Ponce (Houston Dynamo) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på BBVA Compass Stadium.
    39'
    Frispark Real Salt Lake.
    40'
    40'
    Houston Dynamo slipper å klare seg uten Ezequiel Ponce som kommer tilbake på banen i Houston.
    40'
    43'
    Lachlan Brook
    Lachlan Brook (Real Salt Lake) avanserer forover på BBVA Compass Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    44'
    44'
    Skudd utenfor mål, Houston Dynamo
    Ibrahim Aliyu
    Målsjanse! Ibrahim Aliyu (Houston Dynamo) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    44'
    Griffin Dorsey
    Houston Dynamo angriper, men avslutningen til Griffin Dorsey går utenfor.
    45'+2
    Houston Dynamo 2 - 0 Real Salt Lake
    Mål: Griffin Dorsey
    Målgivende: Hector Herrera
    Mål! Griffin Dorsey øker ledelsen til 2-0. Hector Herrera var nest sist på ballen.
    45'+3
    45'+6
    45'+6
    Spillerbytte - Houston Dynamo
    Inn: Sebastian Kowalczyk
    Ut: Hector Herrera
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Houston Dynamo. Inn kommer Sebastian Kowalczyk, mens Hector Herrera tar plass på benken.
    45'+6
    45'+7
    Spillerbytte - Real Salt Lake
    Inn: Bode Davis
    Ut: Javain Brown
    Real Salt Lake gjør sitt første bytte. Javain Brown erstattes av Bode Davis.
    46'
    Houston Dynamo blir avblåst for offside
    Houston Dynamo fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    47'
    En av Houston Dynamos spillere blir avblåst for offside.
    48'
    Houston Dynamo scorer selvmål!
    Houston Dynamo 2 - 1 Real Salt Lake
    Mål: Erik Sviatchenko
    Erik Sviatchenko har den tvilsomme æren av å rote ballen i eget mål. 2-1.
    49'
    51'
    51'
    53'
    Amine Bassi
    I Houston slår Amine Bassi en corner fra høyre.
    56'
    Real Salt Lake avanserer forover i Houston. Cristian Arango avslutter, men treffer ikke mål.
    57'
    58'
    Houston Dynamo angriper i Houston. Ibrahim Aliyu avslutter på mål, men greier ikke å score.
    61'
    61'
    62'
    62'
    63'
    63'
    Alexandros Katranis
    Dommer Jon Freemon gir Alexandros Katranis (Real Salt Lake) et gult kort.
    64'
    Inn: Andrew Brody
    Ut: Alexandros Katranis
    Alexandros Katranis (Real Salt Lake) erstattes av Andrew Brody.
    64'
    Inn: Anderson Julio
    Ut: Lachlan Brook
    Real Salt Lake bytter ut Lachlan Brook med Anderson Julio.
    64'
    Andrew Brody
    Andrew Brody (Real Salt Lake) kommer seg fri på BBVA Compass Stadium, men avslutningen går utenfor.
    66'
    67'
    Inn: Latif Blessing
    Ut: Ibrahim Aliyu
    Houston Dynamo bytter ut Ibrahim Aliyu med Latif Blessing. Dette er det andre byttet som Ben Olsen gjør i dagens kamp.
    68'
    Houston Dynamo tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    68'
    Diogo Goncalves
    Målsjanse på BBVA Compass Stadium! Diogo Goncalves fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    70'
    70'
    Houston Dynamo 3 - 1 Real Salt Lake
    Mål: Sebastian Kowalczyk
    Målgivende: Adalberto Carrasquilla
    Mål! Sebastian Kowalczyk øker Houston Dynamos ledelse til 3-1 på BBVA Compass Stadium. Adalberto Carrasquilla sto for den målgivende pasningen.
    75'
    Inn: Dominik Marczuk
    Ut: Diego Luna
    Bytte for Real Salt Lake. Dominik Marczuk kommer inn for Diego Luna på BBVA Compass Stadium.
    76'
    Inn: Noel Caliskan
    Ut: Emeka Eneli
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Real Salt Lake. Inn kommer Noel Caliskan, mens Emeka Eneli tar plass på benken.
    76'
    Houston Dynamo 4 - 1 Real Salt Lake
    Mål: Ezequiel Ponce
    Målgivende: Griffin Dorsey
    Ezequiel Ponce øker Houston Dynamos ledelse til 4-1! Flott spill fra Griffin Dorsey før målet.
    80'
    Kan Real Salt Lake utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    83'
    I Houston har et frispark blitt tildelt bortelag.
    86'
    Anderson Julio
    Sjanse! Real Salt Lake avanserer forover, men Anderson Julio avslutter utenfor.
    87'
    Inn: Sebastian Ferreira
    Ut: Amine Bassi
    Ben Olsen (Houston Dynamo) gjør sitt tredje bytte for dagen. Sebastian Ferreira erstatter Amine Bassi.
    88'
    Inn: McKinze Gaines
    Ut: Ezequiel Ponce
    Ben Olsen (Houston Dynamo) gjør sitt fjerde bytte for dagen. McKinze Gaines erstatter Ezequiel Ponce.
    88'
    Inn: Brooklyn Raines
    Ut: Artur
    Houston Dynamo bytter ut Artur med Brooklyn Raines. Dette er det femte byttet som Ben Olsen gjør i dagens kamp.
    88'
    Real Salt Lake blir avblåst for offside
    Offside! Diogo Goncalves (Real Salt Lake) er alene igjennom, men dommer Jon Freemon ser at linjemannen er oppe med flagget.