Amine Bassi (Houston Dynamo) kommer til en målsjanse på BBVA Compass Stadium, men klarer ikke å score.
    Drew Fischer signaliserer et frispark til Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    Houston Dynamo får tildelt et hjørnespark
    Ibrahim Aliyu (Houston Dynamo) kommer seg fri på BBVA Compass Stadium, men avslutningen går utenfor.
    Mål for Houston Dynamo!
    Houston Dynamo 1 - 0 Seattle Sounders
    Mål: Latif Blessing
    Målgivende: Amine Bassi
    Mål! Houston Dynamo tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Latif Blessing på BBVA Compass Stadium. Det er en fin assist fra Amine Bassi.
    30'
    33'
    Frispark for Houston Dynamo på egen banehalvdel.
    34'
    36'
    Drew Fischer signaliserer et frispark til Houston Dynamo på egen banehalvdel.
    37'
    Houston Dynamo 2 - 0 Seattle Sounders
    Målgivende: Ibrahim Aliyu
    Latif Blessing header ballen i mål og Houston Dynamo går opp til en komfortabel 2-0-ledelse i Houston. Ibrahim Aliyu var nest sist på ballen.
    39'
    Houston Dynamo tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    39'
    Frispark Seattle Sounders.
    45'+1
    Spillerbytte - Seattle Sounders
    Inn: Nouhou Tolo
    Ut: Yeimar Gomez Andrade
    Seattle Sounders bytter ut Yeimar Gomez Andrade med Nouhou Tolo. Dette er det første byttet som Brian Schmetzer gjør i dagens kamp.
    46'
    47'
    Seattle Sounders får tildelt et hjørnespark
    51'
    51'
    51'
    Griffin Dorsey
    Sjanse! Houston Dynamo avanserer forover, men Griffin Dorsey avslutter utenfor.
    53'
    Hector Herrera
    Hector Herrera (Houston Dynamo) slår en corner fra venstre side på BBVA Compass Stadium.
    54'
    Drew Fischer signaliserer et frispark til Houston Dynamo.
    56'
    Mål for Seattle Sounders!
    Houston Dynamo 2 - 1 Seattle Sounders
    Mål: Paul Rothrock
    Paul Rothrock scorer og reduserer til 2-1 på BBVA Compass Stadium.
    57'
    57'
    57'
    Houston Dynamo blir avblåst for offside
    Houston Dynamo fosser fremover, men Drew Fischer blåser for offside på BBVA Compass Stadium.
    60'
    Inn: Danny Musovski
    Ut: Joshua Atencio
    Bytte for Seattle Sounders. Danny Musovski kommer inn for Josh Atencio på BBVA Compass Stadium.
    60'
    Inn: Raul Ruidiaz
    Ut: Jordan Morris
    Jordan Morris (Seattle Sounders) erstattes av Raul Ruidiaz.
    60'
    Frispark i en god posisjon for Seattle Sounders!
    62'
    Houston Dynamo 2 - 2 Seattle Sounders
    Mål: Jackson Ragen
    Målgivende: Albert Rusnak
    Mål! Seattle Sounders utligner på BBVA Compass Stadium. Målscorer: Jackson Ragen. Flott spill fra Albert Rusnak før målet.
    63'
    66'
    Drew Fischer signaliserer et frispark til Seattle Sounders.
    67'
    67'
    67'
    68'
    69'
    Spillerbytte - Houston Dynamo
    Inn: Sebastian Ferreira
    Ut: Latif Blessing
    Ben Olsen gjør dagens første bytte i Houston, når han tar ut Latif Blessing og setter inn Sebastian Ferreira.
    70'
    71'
    71'
    73'
    74'
    Skudd utenfor mål, Seattle Sounders
    Paul Rothrock
    I Houston header Paul Rothrock (Seattle Sounders) mot mål, men ballen går utenfor.
    74'
    Amine Bassi
    Amine Bassi (Houston Dynamo) avanserer forover på BBVA Compass Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    75'
    75'
    Sebastian Kowalczyk
    Houston Dynamo fosser forover og Sebastian Kowalczyk fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.