Frispark i en god posisjon for BK Häcken!
    Amane Romeo (BK Häcken) kommer til avslutning på Borås Arena - i stolpen! Oi, oi, oi.
    Samuel Gustafson
    Samuel Gustafson (BK Häcken) løfter inn en corner fra venstre på Borås Arena.
    14'
    Skudd på mål, BK Häcken
    Målsjanse på Borås Arena! Benie Adama Traore fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    17'
    BK Häcken, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    Mikkel Rygaard
    Mikkel Rygaard Jensen (BK Häcken) slår en corner fra høyre side på Borås Arena.
    17'
    BK Häcken fosser fremover, men Glenn Nyberg blåser for offside på Borås Arena.
    18'
    Skudd på mål, Elfsborg
    Alexander Bernhardsson
    IF Elfsborg angriper i Borås. Alexander Bernhardsson avslutter på mål, men greier ikke å score.
    19'
    Elfsborg, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    Mål for BK Häcken!
    Elfsborg 0 - 1 BK Häcken
    Mål: Ibrahim Sadiq
    Målgivende: Lars Olden Larsen
    Mål! BK Häcken tar ledelsen med 0-1 etter en heading fra Ibrahim Sadiq. Flott spill fra Lars Olden Larsen før målet.
    20'
    Elfsborg får tildelt et frispark
    IF Elfsborg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    Frispark for BK Häcken på egen banehalvdel.
    22'
    Målsjanse! Mikkel Rygaard Jensen (BK Häcken) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    23'
    BK Häcken fosser forover og Ibrahim Sadiq fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    24'
    24'
    Glenn Nyberg tildeler BK Häcken en corner. Samuel Gustafson sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    24'
    Ibrahim Sadiq (BK Häcken) header mot mål, men ballen går utenfor.
    24'
    Elfsborg får tildelt et hjørnespark
    Johan Larsson
    I Borås slår Johan Larsson en corner fra høyre.
    26'
    I Borås slår Alexander Bernhardsson en corner fra venstre.
    28'
    BK Häcken tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    29'
    K. L. Hansen ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    30'
    Dommer Glenn Nyberg venter med å sette i gang spillet fordi Alexander Bernhardsson ligger nede.
    31'
    BK Häcken slipper å klare seg uten K. L. Hansen som kommer tilbake på banen igjen.
    32'
    Alexander Bernhardsson er tilbake på banen igjen.
    32'
    Kan IF Elfsborg utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    35'
    Johan Larsson (IF Elfsborg) slår en corner fra høyre side på Borås Arena.
    36'
    Glenn Nyberg tildeler IF Elfsborg en corner. Alexander Bernhardsson sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    36'
    Noah Soderberg
    IF Elfsborg angriper. Noah Soderberg får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    37'
    37'
    Alexander Bernhardsson (IF Elfsborg) løfter inn en corner fra venstre på Borås Arena.
    39'
    Michael Baidoo (IF Elfsborg) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Borås Arena.
    41'
    Frispark BK Häcken.
    43'
    44'
    Spillerbytte - Elfsborg
    Inn: Emmanuel Boateng
    Ut: Michael Baidoo
    Jimmy Thelin (IF Elfsborg) blir nødt til å gjøre sitt første bytte. Emmanuel Boateng erstatter Michael Baidoo som sannsynligvis er skadet.
    44'
    Jeppe Okkels
    Jeppe Okkels (IF Elfsborg) avanserer forover på Borås Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    45'+3
    45'+3
    Frispark for IF Elfsborg på egen banehalvdel.
    45'+4
    Gult kort til BK Häcken
    Ibrahim Sadiq (BK Häcken) får et gult kort av dommer Glenn Nyberg.
    45'+4
    Frisparket tildelt BK Häcken er farlig nær IF Elfsborgs målområde.
    51'
    Gult kort til Elfsborg
    Niklas Hult
    Niklas Hult (IF Elfsborg) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    51'
    Glenn Nyberg signaliserer et frispark til IF Elfsborg på egen banehalvdel.
    53'
    Inn: Besfort Zeneli
    Ut: Noah Soderberg
    Jimmy Thelin gjør dagens andre bytte i Borås, når han tar ut Noah Soderberg og setter inn Besfort Zeneli.
    54'
    Inn: Jacob Ondrejka
    Ut: Jeppe Okkels
    Bytte for IF Elfsborg. Jacob Ondrejka kommer inn for Jeppe Okkels på Borås Arena.
    54'
    Inn: Per Frick
    Ut: Sveinn Gudjohnsen
    IF Elfsborg bytter ut Sveinn Aron Gudjohnsen med Per Frick.
    54'
    Skudd utenfor mål, Elfsborg
    Emmanuel Boateng
    Sjanse! IF Elfsborg avanserer forover, men Emmanuel Boateng avslutter utenfor.
    57'
    58'
    Jacob Ondrejka
    Sjanse i Borås! Jacob Ondrejka (IF Elfsborg) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    59'
    59'
    60'
    61'
    Lars Olden Larsen
    BK Häcken angriper i Borås. Lars Olden Larsen avslutter på mål, men greier ikke å score.
    63'
    63'
    Glenn Nyberg tildeler IF Elfsborg en corner. Johan Larsson sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    71'
    Elfsborg 0 - 2 BK Häcken
    Mål: Amane Romeo
    Mål! Amane Romeo øker BK Häckens ledelse til 0-2 på Borås Arena. Lars Olden Larsen sto for den målgivende pasningen.
    71'
    Frispark til IF Elfsborg på halvdelen til BK Häcken.
    74'
    Niklas Hult
    Niklas Hult (IF Elfsborg) avanserer forover på Borås Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    75'
    75'
    Besfort Zeneli
    IF Elfsborg angriper, men avslutningen til Besfort Zeneli går utenfor.
    76'
    77'
    Målsjanse på Borås Arena! Lars Olden Larsen fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    78'
    78'
    Sjanse! BK Häcken avanserer forover, men Mikkel Rygaard Jensen avslutter utenfor.
    80'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Borås fordi Emmanuel Boateng får behandling for en skade på banen.
    81'
    Emmanuel Boateng er tilbake i kampen igjen.
    82'
    Spillerbytte - BK Häcken
    Inn: Oscar Uddenas
    Ut: Lars Olden Larsen
    BK Häcken bytter ut Lars Olden Larsen med Oscar Uddenas. Dette er det første byttet som Alexander Tengryd gjør i dagens kamp.
    86'
    BK Häcken angriper, men Glenn Nyberg blåser for offside.
    87'
    Glenn Nyberg signaliserer et frispark til IF Elfsborg.
    87'
    Sjanse i Borås! Besfort Zeneli (IF Elfsborg) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    90'+1
    90'+1
    Inn: Ahmed Qasem
    Ut: Alexander Bernhardsson
    Jimmy Thelin (IF Elfsborg) gjør sitt femte bytte for dagen. Ahmed Qasem erstatter Alexander Bernhardsson.
    90'+2
    Johan Larsson (IF Elfsborg) løfter inn en corner fra høyre på Borås Arena.
    90'+2
    Benie Adama Traore (BK Häcken) avanserer forover på Borås Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    90'+2
    90'+2
    90'+3
    Inn: Pontus Dahbo
    Ut: Amane Romeo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for BK Häcken. Inn kommer Pontus Dahbo, mens Amane Romeo tar plass på benken.