Kangaskolkka48' (Str.)
1-1
1-2
    Den første omgangen er sparket i gang.
    Nicklas Maripuu (IFK Mariehamn) slår en corner fra venstre side på Wiklöf Holding Arena.
    1'
    Mattias Gestranius tildeler FC Lahti en corner. Santeri Hostikka sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    3'
    IFK Mariehamn fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    5'
    Artjom Dmitrijev
    Sjanse i Mariehamn! Artjom Dmitrijev (FC Lahti) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    10'
    IFK Mariehamn, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Hassan Sesay (FC Lahti) løfter inn en corner fra høyre på Wiklöf Holding Arena.
    11'
    Kalle Taimi
    Målsjanse! Kalle Taimi (FC Lahti) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    11'
    Julio Cesar
    Julio Cesar (IFK Mariehamn) kommer til en målsjanse på Wiklöf Holding Arena, men klarer ikke å score.
    12'
    Gult kort til FC Lahti
    Hassan Sesay
    Hassan Sesay (FC Lahti) får et gult kort av dommer Mattias Gestranius.
    15'
    Mattias Gestranius signaliserer et frispark til IFK Mariehamn.
    15'
    Mattias Gestranius signaliserer et frispark til IFK Mariehamn på egen banehalvdel.
    16'
    Frispark for FC Lahti på egen banehalvdel.
    17'
    I Mariehamn slår Santeri Hostikka en corner fra venstre.
    19'
    IFK Mariehamn tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    FC Lahti, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    Simon Silverholt
    Målsjanse på Wiklöf Holding Arena! Simon Silverholt fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    20'
    Nicklas Maripuu (IFK Mariehamn) løfter inn en corner fra venstre på Wiklöf Holding Arena.
    21'
    En av FC Lahtis spillere blir avblåst for offside.
    22'
    IFK Mariehamn avanserer forover i Mariehamn. avslutter, men treffer ikke mål.
    22'
    Aleksi Paananen
    Aleksi Paananen (FC Lahti) header utenfor.
    28'
    Frispark til FC Lahti på halvdelen til IFK Mariehamn.
    29'
    Frispark for IFK Mariehamn på egen banehalvdel.
    33'
    Gult kort til IFK Mariehamn
    Joel Mattsson
    Joel Mattsson (IFK Mariehamn) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    35'
    Mattias Gestranius signaliserer et frispark til FC Lahti på egen banehalvdel.
    35'
    Mål for FC Lahti!
    IFK Mariehamn 0 - 1 FC Lahti
    Mål: Artjom Dmitrijev
    FC Lahti tar ledelsen 0-1 i Mariehamn etter en heading av Artjom Dmitrijev!
    36'
    37'
    Thomas Makinen
    Thomas Makinen (IFK Mariehamn) avanserer forover på Wiklöf Holding Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    37'
    I Mariehamn slår Nicklas Maripuu en corner fra venstre.
    38'
    Pontus Åsbrink
    IFK Mariehamn angriper på Wiklöf Holding Arena. Pontus Asbrink header utenfor.
    38'
    Nicklas Maripuu (IFK Mariehamn) slår en corner fra høyre side på Wiklöf Holding Arena.
    40'
    Aleksei Kangaskolkka
    Aleksei Kangaskolkka (IFK Mariehamn) fyrer av et skudd som går utenfor.
    40'
    43'
    44'
    Santeri Hostikka
    Dommer Mattias Gestranius viser Santeri Hostikka (FC Lahti) det gule kortet.
    44'
    Frispark IFK Mariehamn.
    45'
    IFK Mariehamn scorer på straffe!
    IFK Mariehamn 1 - 1 FC Lahti
    Mål: Aleksei Kangaskolkka
    Mål! IFK Mariehamn får et straffespark i Mariehamn. Aleksei Kangaskolkka tar vare på sjansen og utligner til 1-1.
    48'
    IFK Mariehamn har fått straffe!
    50'
    Pontus Asbrink (IFK Mariehamn) kommer seg fri på Wiklöf Holding Arena, men avslutningen går utenfor.
    52'
    Mattias Gestranius tildeler FC Lahti en corner. Hassan Sesay sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    55'
    I Mariehamn har et frispark blitt tildelt FC Lahtiet.
    59'
    vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    60'
    Mattias Gestranius tildeler FC Lahti en corner. Santeri Hostikka sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    64'
    IFK Mariehamn 1 - 2 FC Lahti
    Mål: Stenio
    FC Lahti leder 1-2 etter en scoring av Stenio.
    64'
    Spillerbytte - FC Lahti
    Inn: Xhevdet Gela
    Ut: Santeri Hostikka
    Santeri Hostikka (FC Lahti) erstattes av Xhevdet Gela.
    65'
    Inn: Loorents Hertsi
    Ut: Kalle Taimi
    Toni Korkeakunnas (FC Lahti) gjør sitt andre bytte for dagen. Loorents Hertsi erstatter Kalle Taimi.
    65'
    67'
    Nicklas Maripuu (IFK Mariehamn) løfter inn en corner fra høyre på Wiklöf Holding Arena.
    68'
    Spillerbytte - IFK Mariehamn
    Inn: Amin Adam Nazari
    Ut: Thomas Makinen
    IFK Mariehamn gjør sitt første bytte. Thomas Makinen erstattes av Amin Nazari.
    68'
    Mattias Gestranius signaliserer et frispark til IFK Mariehamn like utenfor FC Lahti-området.
    69'
    Nicklas Maripuu
    Sjanse! IFK Mariehamn avanserer forover, men Nicklas Maripuu avslutter utenfor.
    69'
    70'
    FC Lahti angriper, men avslutningen til Hassan Sesay går utenfor.
    71'
    72'
    Dommeren gir Artjom Dmitrijev (FC Lahti) et gult kort.
    73'
    Dylan Murnane
    Dylan Murnane (IFK Mariehamn) pådrar seg et gult kort.
    73'
    74'
    Inn: Aapo Maenpaa
    Ut: Julio Cesar
    IFK Mariehamn bytter ut Julio Cesar med Aapo Maenpaa.
    74'
    Stenio
    FC Lahti fosser forover og Stenio fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    77'
    77'
    Xhevdet Gela (FC Lahti) slår en corner fra venstre side på Wiklöf Holding Arena.
    78'
    Stenio
    Stenio (FC Lahti) mottar sitt første gule kort for dagen på Wiklöf Holding Arena.
    81'
    I Mariehamn har et frispark blitt tildelt IFK Mariehamnet.
    81'
    Inn: Amos Ekhalie
    Ut: Simon Silverholt
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for IFK Mariehamn. Inn kommer Amos Ekhalie, mens Simon Silverholt tar plass på benken.
    81'
    Inn: Paavo Voutilainen
    Ut: Stenio
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Lahti. Inn kommer Paavo Voutilainen, mens Stenio tar plass på benken.
    82'
    FC Lahti fosser fremover, men Mattias Gestranius blåser for offside på Wiklöf Holding Arena.
    85'
    Dommer Mattias Gestranius gir Aleksei Kangaskolkka (IFK Mariehamn) et gult kort.
    86'
    Nicklas Maripuu (IFK Mariehamn) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    86'
    Frispark FC Lahti.
    87'
    Mattias Gestranius signaliserer et frispark til FC Lahti.
    88'
    90'
    Henri Anier
    FC Lahti angriper på Wiklöf Holding Arena og Henri Anier får en strålende mulighet. Ballen treffer tverrliggeren!
    90'+2
    90'+2
    I Mariehamn slår Xhevdet Gela en corner fra venstre.
    90'+2
    Damjan Siskovski
    Sjanse til FC Lahti! Damjan Siskovski er nær ved å score, men keeper redder.
    90'+2
    Dommer Mattias Gestranius venter med å sette i gang spillet fordi Igor Jovanovic ligger nede.