Frispark i en god posisjon for Palmeiras SP!
    5'
    Ze Rafael
    Ze Rafael (Palmeiras SP) fyrer av et skudd som går utenfor.
    6'
    Raphael Veiga (Palmeiras SP) slår en corner fra venstre side på Estadio Olimpico Patria.
    7'
    Nicolas Lamolina tildeler Palmeiras SP en corner. Raphael Veiga sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    7'
    Gustavo Gomez
    Gustavo Gomez (Palmeiras SP) prøver å heade ballen i mål på Estadio Olimpico Patria, men mislykkes.
    7'
    Independiente Petrolero, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Nicolas Lamolina signaliserer et frispark til Independiente Petrolero på egen banehalvdel.
    8'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Hugo Ayala (Independiente Petrolero) vrir seg av smerte i gresset.
    8'
    Independiente Petrolero slipper å klare seg uten Hugo Ayala som kommer tilbake på banen i Sucre.
    9'
    Frispark til Independiente Petrolero på halvdelen til Palmeiras SP.
    9'
    Robin Ramirez
    Robin Ramirez (Independiente Petrolero) kommer til en målsjanse på Estadio Olimpico Patria, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    9'
    Frispark Palmeiras SP.
    11'
    Frispark for Independiente Petrolero på egen banehalvdel.
    13'
    Palmeiras SP har fått straffespark i Sucre!
    16'
    Palmeiras SP scorer på straffe!
    Independiente Petrolero 0 - 1 Palmeiras SP
    Mål: Raphael Veiga
    Raphael Veiga scorer og Palmeiras SP leder nå 0-1. Målet kom på et straffespark.
    17'
    Independiente Petrolero tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Nicolas Lamolina signaliserer et frispark til Palmeiras SP på egen banehalvdel.
    21'
    Mål for Palmeiras SP!
    Independiente Petrolero 0 - 2 Palmeiras SP
    Målgivende: Dudu
    Raphael Veiga øker Palmeiras SPs ledelse til 0-2! Dudu var nest sist på ballen.
    22'
    Nicolas Lamolina signaliserer et frispark til Palmeiras SP.
    23'
    25'
    Joaquin Piquerez
    Joaquin Piquerez (Palmeiras SP) kommer seg fri på Estadio Olimpico Patria, men avslutningen går utenfor.
    26'
    Jonathan Ezequiel Cristaldo
    Jonathan Cristaldo (Independiente Petrolero) avanserer forover på Estadio Olimpico Patria. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    29'
    Palmeiras SP, prøver et skudd, men det reddes
    29'
    Rony
    Palmeiras SP angriper i Sucre. Rony avslutter på mål, men greier ikke å score.
    31'
    31'
    I Sucre slår Raphael Veiga en corner fra høyre.
    31'
    I Sucre har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    32'
    Målsjanse til Independiente Petrolero! Jonathan Cristaldo treffer mål, men keeper redder.
    32'
    32'
    Målsjanse på Estadio Olimpico Patria! Jonathan Cristaldo fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    32'
    32'
    Luis Alberto Ali (Independiente Petrolero) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Olimpico Patria.
    33'
    Independiente Petrolero angriper i Sucre, men blir avblåst for offside.
    33'
    Frispark for Palmeiras SP på egen banehalvdel.
    33'
    Rony
    Sjanse til Palmeiras SP! Rony er nær ved å score, men keeper redder.
    36'
    36'
    Sjanse! Independiente Petrolero avanserer forover, men Robin Ramirez avslutter utenfor.
    36'
    37'
    Gult kort til Palmeiras SP
    Rony
    Rony (Palmeiras SP) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    37'
    39'
    Marcos Rocha
    Dommer Nicolas Lamolina viser Marcos Rocha (Palmeiras SP) det gule kortet.
    39'
    Carlos Florencianez
    Sjanse i Sucre! Carlos Florencianez (Independiente Petrolero) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    40'
    40'
    Independiente Petrolero angriper, men Nicolas Lamolina blåser for offside.
    40'
    Palmeiras SP angriper i Sucre. Joaquin Piquerez avslutter på mål, men greier ikke å score.
    43'
    43'
    I Sucre slår Raphael Veiga en corner fra venstre.
    43'
    Luis Alberto Ali Vega
    Independiente Petrolero angriper i Sucre. Luis Alberto Ali fyrer av et skudd som går utenfor.
    44'
    Nicolas Lamolina signaliserer et frispark til Independiente Petrolero.
    45'
    45'+1
    Raphael Veiga (Palmeiras SP) slår en corner fra høyre side på Estadio Olimpico Patria.
    45'+2
    Dudu
    Målsjanse! Dudu (Palmeiras SP) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'+2
    Palmeiras SP tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+3
    Rødt kort til Independiente Petrolero
    Jonathan Cristaldo sendes i dusjen etter å ha pådratt seg et rødt kort! Independiente Petrolero må dermed klare seg resten av kampen med en spiller mindre.
    45'+3
    Spillerbytte - Palmeiras SP
    Inn: Rafael Navarro
    Ut: Rony
    Abel Ferreira (Palmeiras SP) gjør sitt første bytte for dagen. Rafael Navarro erstatter Rony.
    46'
    Inn: Mayke
    Ut: Marcos Rocha
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Palmeiras SP. Inn kommer Mayke, mens Marcos Rocha tar plass på benken.
    46'
    46'
    Palmeiras SP angriper, men blir avblåst for offside.
    47'
    48'
    49'
    Palmeiras SP fosser fremover, men Nicolas Lamolina blåser for offside på Estadio Olimpico Patria.
    49'
    Offside! Robin Ramirez (Independiente Petrolero) er alene igjennom, men dommer Nicolas Lamolina ser at linjemannen er oppe med flagget.
    50'
    54'
    En av Palmeiras SPs spillere går i offside.
    55'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Sucre fordi Hugo Ayala får behandling for en skade på banen.
    55'
    Hugo Ayala ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Sucre.
    56'
    56'
    Joel Bejarano
    Independiente Petrolero angriper, men avslutningen til Joel Bejarano går utenfor.
    57'
    Independiente Petrolero 0 - 3 Palmeiras SP
    Målgivende: Murilo Cerqueira
    Mål! Raphael Veiga øker ledelsen til 0-3. Murilo Cerqueira sto for den målgivende pasningen.
    60'
    61'
    Målsjanse! Carlos Florencianez (Independiente Petrolero) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    62'
    Independiente Petrolero 0 - 4 Palmeiras SP
    Mål: Rafael Navarro
    Målgivende: Joaquin Piquerez
    Palmeiras SP går opp i en 0-4 ledelse etter et mål av Rafael Navarro. Flott spill fra Joaquin Piquerez før målet.
    62'
    En av Palmeiras SPs spillere blir avblåst for offside.
    64'
    65'
    Spillerbytte - Independiente Petrolero
    Inn: Harold Reina
    Ut: Jose Correa
    Bytte for Independiente Petrolero. Harold Reina kommer inn for Jose Correa på Estadio Olimpico Patria.
    66'
    Inn: Wesley
    Ut: Dudu
    Dudu (Palmeiras SP) erstattes av Wesley.
    66'
    Inn: Alejandro Medina
    Ut: Luis Alberto Ali Vega
    Independiente Petrolero bytter ut Luis Alberto Ali med Alejandro Medina. Dette er det andre byttet som Juan Robledo gjør i dagens kamp.
    66'
    Inn: Gustavo Scarpa
    Ut: Raphael Veiga
    Palmeiras SP gjør sitt tredje bytte. Raphael Veiga erstattes av Gustavo Scarpa.
    66'
    En av Palmeiras SPs spillere blir avblåst for offside på Estadio Olimpico Patria.
    67'
    68'
    69'
    Det blir farlig! Frispark for Independiente Petrolero er nær straffområde.
    69'
    Wesley
    Wesley (Palmeiras SP) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    69'
    Carlos Florencianez (Independiente Petrolero) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Olimpico Patria.
    70'
    Alejandro Medina
    Sjanse i Sucre! Alejandro Medina (Independiente Petrolero) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    71'
    71'
    71'
    Gult kort til Independiente Petrolero
    Jennry Alaca
    Jennry Alaca (Independiente Petrolero) pådrar seg et gult kort.
    71'
    Nicolas Lamolina tildeler Palmeiras SP en corner. Gustavo Scarpa sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    74'
    Independiente Petrolero 0 - 5 Palmeiras SP
    Mål: Murilo Cerqueira
    Målgivende: Gustavo Scarpa
    Murilo Cerqueira header ballen i mål og Palmeiras SP øker ledelsen til 0-5. Det er en fin assist fra Gustavo Scarpa.
    74'
    Inn: Gabriel Menino
    Ut: Danilo Oliveira
    Abel Ferreira gjør dagens femte bytte i Sucre, når han tar ut Danilo og setter inn Gabriel Menino.
    75'
    76'
    77'
    Gustavo Scarpa
    Palmeiras SP avanserer forover og Gustavo Scarpa får en strålende mulighet, men ballen går i stolpen!
    78'
    Gabriel Menino
    Gabriel Menino (Palmeiras SP) fyrer av et skudd som går utenfor.
    78'
    Inn: Yesit Martinez Salazar
    Ut: Carlos Florencianez
    Independiente Petrolero bytter ut Carlos Florencianez med Yesit Martinez Salazar. Dette er det tredje byttet som Juan Robledo gjør i dagens kamp.
    79'
    83'
    Dommer Nicolas Lamolina venter med å sette i gang spillet fordi Weverton ligger nede.
    83'
    Weverton kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Estadio Olimpico Patria.
    85'
    85'
    Francisco Silva vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    85'
    Inn: William Marco Velasco Quiroz
    Ut: Robin Ramirez
    Independiente Petrolero bytter ut Robin Ramirez med William Velasco.
    86'
    Inn: Luis Alberto Acuna
    Ut: Joel Bejarano
    Joel Bejarano (Independiente Petrolero) erstattes av Luis Alberto Acuna.
    86'
    Francisco Silva er på beina igjen og fortsetter kampen.
    86'
    Palmeiras SP fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    87'
    Frispark til Palmeiras SP på halvdelen til Independiente Petrolero.
    88'
    90'
    Luis Alberto Acuna
    Luis Alberto Acuna (Independiente Petrolero) kommer til en målsjanse på Estadio Olimpico Patria, men klarer ikke å score.
    90'+1
    Gustavo Scarpa (Palmeiras SP) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Olimpico Patria.