187
Fotball

Inter – Lazio

Marcelo Brozovic
    Inter angriper i Milano. Marcelo Brozovic avslutter på mål, men greier ikke å score.
    5'
    Lazio, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Frispark for Lazio på egen banehalvdel.
    5'
    Lazio tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    Lazio angriper, men Ciro Immobile vinkes av for offside.
    8'
    Frispark Inter.
    8'
    Marco Guida signaliserer et frispark til Inter på egen banehalvdel.
    9'
    10'
    I Milano har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    16'
    Marco Guida signaliserer et frispark til Lazio på egen banehalvdel.
    19'
    Frispark til Inter på halvdelen til Lazio.
    20'
    Gult kort til Lazio
    Mattia Zaccagni
    Dommeren gir Mattia Zaccagni (Lazio) et gult kort.
    20'
    Henrikh Mkhitaryan
    Sjanse i Milano! Henrikh Mkhitaryan (Inter) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    22'
    22'
    Joaquin Correa
    Joaquin Correa (Inter) header utenfor.
    24'
    Målet til Inter sjekkes av VAR
    27'
    Målet til Inter blir annullert
    27'
    Offside! Joaquin Correa (Inter) er alene igjennom, men dommer Marco Guida ser at linjemannen er oppe med flagget.
    27'
    Marco Guida signaliserer et frispark til Lazio.
    28'
    Inter tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    29'
    Mål for Lazio!
    Inter 0 - 1 Lazio
    Mål: Felipe Anderson
    Målgivende: Luis Alberto
    I Milano tar Lazio ledelsen 0-1 etter et mål av Felipe Anderson. Flott spill fra Luis Alberto før målet.
    30'
    Frispark for Inter på egen banehalvdel.
    32'
    35'
    Gult kort til Inter
    Danilo D`Ambrosio
    Dommer Marco Guida gir Danilo D`Ambrosio (Inter) et gult kort.
    35'
    Henrikh Mkhitaryan (Inter) kommer seg fri på Giuseppe Meazza, men avslutningen går utenfor.
    37'
    39'
    Nicolo Barella
    Nicolo Barella (Inter) kommer til en målsjanse på Giuseppe Meazza, men klarer ikke å score.
    40'
    Dommer Marco Guida ser at linjemannen løfter flagget, og Lazios Ciro Immobile blåses av for offside.
    41'
    42'
    44'
    Marco Guida signaliserer et frispark til Inter.
    45'
    Ciro Immobile
    Lazio angriper. Ciro Immobile får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    45'+1
    Inter, prøver et skudd, men det reddes
    45'+1
    Luis Alberto (Lazio) løfter inn en corner fra høyre på Giuseppe Meazza.
    45'+1
    45'+1
    Nicolo Casale
    Nicolo Casale (Lazio) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    45'+2
    Spillerbytte - Inter
    Inn: Denzel Dumfries
    Ut: Danilo D`Ambrosio
    Inter bytter ut Danilo D`Ambrosio med Denzel Dumfries.
    46'
    47'
    Danilo Cataldi ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    50'
    Spillerbytte - Lazio
    Inn: Matias Vecino
    Ut: Danilo Cataldi
    Det virker som Danilo Cataldi ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Matias Vecino.
    51'
    52'
    Inter angriper i Milano. Nicolo Barella fyrer av et skudd som går utenfor.
    55'
    Federico Dimarco
    Inter avanserer forover i Milano. Federico Dimarco avslutter, men treffer ikke mål.
    57'
    Inter må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Lazio.
    58'
    I Milano slår Luis Alberto en corner fra høyre.
    59'
    Luis Alberto
    Målsjanse til Lazio! Luis Alberto treffer mål, men keeper redder.
    60'
    60'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Mattia Zaccagni (Lazio) vrir seg av smerte i gresset.
    60'
    Inn: Lautaro Martinez
    Ut: Joaquin Correa
    Inter gjør sitt andre bytte. Joaquin Correa erstattes av Lautaro Martinez.
    61'
    Inn: Hakan Calhanoglu
    Ut: Henrikh Mkhitaryan
    Simone Inzaghi gjør dagens tredje bytte i Milano, når han tar ut Henrikh Mkhitaryan og setter inn Hakan Calhanoglu.
    61'
    Frispark til Lazio på halvdelen til Inter.
    62'
    Alessandro Bastoni
    Alessandro Bastoni (Inter) får et gult kort av dommer Marco Guida.
    62'
    Mattia Zaccagni er på beina igjen og fortsetter kampen på Giuseppe Meazza.
    62'
    Hakan Calhanoglu (Inter) slår en corner fra venstre side på Giuseppe Meazza.
    64'
    Sjanse til Inter! Federico Dimarco er nær ved å score, men keeper redder.
    66'
    66'
    Marco Guida tildeler Inter en corner. Hakan Calhanoglu sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    66'
    Inn: Pedro
    Ut: Ciro Immobile
    Ciro Immobile (Lazio) erstattes av Pedro.
    68'
    Hakan Calhanoglu
    Hakan Calhanoglu (Inter) fyrer av et skudd som går utenfor.
    69'
    69'
    Inn: Robin Gosens
    Ut: Alessandro Bastoni
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Inter. Inn kommer Robin Gosens, mens Alessandro Bastoni tar plass på benken.
    71'
    Romelu Lukaku
    Romelu Lukaku (Inter) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    75'
    Romelu Lukaku (Inter) vinkes av for offside i Milano.
    76'
    Mål for Inter!
    Inter 1 - 1 Lazio
    Mål: Lautaro Martinez
    Målgivende: Romelu Lukaku
    Lautaro Martinez scorer og utligningen er et faktum på Giuseppe Meazza. 1-1. Romelu Lukaku sto for den målgivende pasningen.
    78'
    Lautaro Martinez
    Lautaro Martinez (Inter) kommer til en målsjanse på Giuseppe Meazza, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    80'
    Adam Marusic
    Adam Marusic (Lazio) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    81'
    Kan Inter utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    81'
    82'
    Inter 2 - 1 Lazio
    Mål: Robin Gosens
    Mål! Inter tar ledelsen 2-1 takket være en scoring av Robin Gosens på Giuseppe Meazza. Det er en fin assist fra Romelu Lukaku.
    83'
    Luis Alberto (Lazio) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    83'
    Spillet på Giuseppe Meazza er stoppet midlertidig fordi Robin Gosens ligger nede.
    84'
    Inn: Stefan De Vrij
    Ut: Robin Gosens
    Inter bytter ut Robin Gosens som ikke ser ut til å kunne fortsette. Simone Inzaghi blir dermed tvunget til å gjøre sitt femte bytte og setter inn Stefan De Vrij.
    86'
    Inn: Luca Pellegrini
    Ut: Adam Marusic
    Lazio bytter ut Adam Marusic med Luca Pellegrini. Dette er det tredje byttet som Maurizio Sarri gjør i dagens kamp.
    86'
    Inn: Manuel Lazzari
    Ut: Elseid Hysaj
    Maurizio Sarri (Lazio) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Manuel Lazzari erstatter Elseid Hysaj.
    86'
    Marco Guida tildeler Lazio en corner. Luis Alberto sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    87'
    87'
    Marco Guida signaliserer et frispark til Lazio like utenfor Inter-området.
    88'
    Inter 3 - 1 Lazio
    I Milano øker Inter ledelsen til 3-1 takket være et mål av Lautaro Martinez.
    90'
    90'+2
    Målet til Inter blir stående
    90'+2
    Inter fosser forover og Romelu Lukaku fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.