Inter Miami, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Inter Miami får tildelt et hjørnespark
    Lionel Messi
    Lionel Messi (Inter Miami CF) slår en corner fra høyre side på Inter Miami CF Stadium.
    9'
    Inter Miami får tildelt et frispark
    Frispark for Inter Miami CF på egen banehalvdel.
    9'
    Guido Gonzales Jr signaliserer et frispark til Inter Miami CF på egen banehalvdel.
    11'
    DC United får tildelt et frispark
    DC United tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Inter Miami blir avblåst for offside
    Luis Suarez
    Offside! Luis Suarez (Inter Miami CF) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    16'
    Inter Miami CF fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    18'
    Skudd på mål, DC United
    Pedro Santos
    Pedro Santos (DC United) avanserer forover på Inter Miami CF Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    19'
    DC United, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    DC United må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Inter Miami CF.
    20'
    Gult kort til DC United
    Steven Birnbaum
    Steven Birnbaum (DC United) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    20'
    DC United får tildelt et hjørnespark
    24'
    Kan DC United utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    25'
    Christian Benteke
    Christian Benteke (DC United) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    25'
    I Fort Lauderdale har et frispark blitt tildelt bortelag.
    26'
    I Fort Lauderdale slår Lionel Messi en corner fra høyre.
    28'
    Gult kort til Inter Miami
    Matias Rojas
    Matias Rojas (Inter Miami CF) pådrar seg et gult kort.
    30'
    35'
    Frispark i en god posisjon for Inter Miami CF!
    37'
    Skudd utenfor mål, DC United
    41'
    Frispark til DC United på halvdelen til Inter Miami CF.
    45'
    Inter Miami CF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+2
    48'
    Christopher McVey
    Christopher McVey (DC United) får et gult kort av dommer Guido Gonzales Jr.
    48'
    49'
    Mateusz Klich
    Mateusz Klich (DC United) løfter inn en corner fra venstre på Inter Miami CF Stadium.
    52'
    52'
    Skudd utenfor mål, Inter Miami
    Matias Rojas (Inter Miami CF) fyrer av et skudd som går utenfor.
    53'
    Spillerbytte - Inter Miami
    Inn: Robert Taylor
    Ut: Benjamin Cremaschi
    Inter Miami CF gjør sitt første bytte. Benjamin Cremaschi erstattes av Robert Taylor.
    57'
    Spillerbytte - DC United
    Inn: Matti Peltola
    Ut: Jackson Hopkins
    Bytte for DC United. Matti Peltola kommer inn for Jackson Hopkins på Inter Miami CF Stadium.
    57'
    63'
    Inn: Cristian Dajome
    Ut: Theodore Ku-DiPietro
    DC United bytter ut Theodore Ku-DiPietro med Cristian Dajome.
    64'
    Skade: Inter Miami
    65'
    Inn: Sergey Krivtsov
    Ut: Nicolas Freire
    Nicolas Freire (Inter Miami CF) erstattes av Sergey Krivtsov.
    66'
    Cristian Dajome
    Cristian Dajome (DC United) kommer seg fri på Inter Miami CF Stadium, men avslutningen går utenfor.
    68'
    68'
    Inter Miami CF avanserer forover i Fort Lauderdale. Lionel Messi avslutter, men treffer ikke mål.
    72'
    74'
    75'
    Lionel Messi (Inter Miami CF) løfter inn en corner fra venstre på Inter Miami CF Stadium.
    75'
    75'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Steven Birnbaum (DC United) vrir seg av smerte i gresset.
    79'
    Inn: Garrison Isaiah Tubbs
    Ut: Steven Birnbaum
    Troy Lesesne (DC United) blir nødt til å gjøre sitt tredje bytte. Garrison Isaiah Tubbs erstatter Steven Birnbaum som sannsynligvis er skadet.
    79'
    Inn: Jacob Murrell
    Ut: Jared Stroud
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for DC United. Inn kommer Jacob Murrell, mens Jared Stroud tar plass på benken.
    79'
    Inn: Martin Rodriguez
    Ut: Pedro Santos
    DC United gjør sitt femte bytte. Pedro Santos erstattes av Martin Rodriguez.
    80'
    81'
    81'
    Inn: David Ruiz
    Ut: Julian Gressel
    Gerardo Daniel Martino gjør dagens tredje bytte i Fort Lauderdale, når han tar ut Julian Gressel og setter inn David Ruiz.
    82'
    Guido Gonzales Jr signaliserer et frispark til Inter Miami CF.
    83'
    Det blir farlig! Frispark for Inter Miami CF er nær straffområde.
    83'
    84'
    Frispark DC United.
    85'
    Matti Peltola (DC United) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Inter Miami CF Stadium.
    85'
    Jacob Murrell
    Sjanse i Fort Lauderdale! Jacob Murrell (DC United) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    86'
    86'
    Matti Peltola er tilbake i kampen igjen.
    87'
    Guido Gonzales Jr signaliserer et frispark til DC United på egen banehalvdel.
    88'
    Dommer Guido Gonzales Jr venter med å sette i gang spillet fordi Martin Rodriguez ligger nede.
    89'
    Inn: Gabriel Cordeiro Pirani
    Ut: Martin Rodriguez
    Troy Lesesne (DC United) tar ut Martin Rodriguez som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Gabriel Cordeiro Pirani.
    90'+2
    90'+3
    90'+3
    Inn: Leonardo Campana
    Ut: Matias Rojas
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Inter Miami CF. Inn kommer Leonardo Campana, mens Matias Rojas tar plass på benken.
    90'+3
    DC United blir avblåst for offside
    DC United angriper i Fort Lauderdale, men blir avblåst for offside.
    90'+4
    Mål for Inter Miami!
    Inter Miami 1 - 0 DC United
    Mål: Leonardo Campana
    Målgivende: Sergio Busquets
    Leonardo Campana dundrer ballen i mål og Inter Miami CF tar ledelsen 1-0 på Inter Miami CF Stadium. Det er en fin assist fra Sergio Busquets.