Målsjanse! Matteo Darmian (Inter Milano) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    Mål for Napoli!
    Inter 0 - 1 Napoli
    Mål: Piotr Zielinski
    Målgivende: Lorenzo Insigne
    Piotr Zielinski dundrer ballen i mål og SSC Napoli tar ledelsen 0-1 på Giuseppe Meazza. Flott spill fra Lorenzo Insigne før målet.
    17'
    Paolo Valeri signaliserer et frispark til Inter Milano.
    19'
    21'
    VAR sjekker om det er straffe til Inter
    23'
    Dommeren dømmer straffe til Inter
    24'
    Inter Milano har fått straffespark på Giuseppe Meazza!
    24'
    Kalidou Koulibaly
    Kalidou Koulibaly (SSC Napoli) mottar sitt første gule kort for dagen på Giuseppe Meazza.
    24'
    Inter scorer på straffe!
    Inter 1 - 1 Napoli
    Mål: Hakan Calhanoglu
    Hakan Calhanoglu setter ballen i mål fra straffemerket på Giuseppe Meazza. Dermed står det 1-1 i Milano.
    25'
    Frispark til Inter Milano på halvdelen til SSC Napoli.
    26'
    Andrea Ranocchia
    En av Inter Milanos spillere blir avblåst for offside.
    27'
    Inter får tildelt et hjørnespark
    Hakan Calhanoglu
    I Milano slår Hakan Calhanoglu en corner fra høyre.
    27'
    35'
    Amir Rrahmani
    Dommer Paolo Valeri gir Amir Rrahmani (SSC Napoli) et gult kort.
    35'
    Lautaro Martinez
    Inter Milano avanserer forover i Milano. Lautaro Martinez avslutter, men treffer ikke mål.
    35'
    36'
    Hakan Calhanoglu (Inter Milano) slår en corner fra venstre side på Giuseppe Meazza.
    38'
    Hakan Calhanoglu (Inter Milano) løfter inn en corner fra høyre på Giuseppe Meazza.
    39'
    Skudd utenfor mål, Napoli
    Victor Osimhen (SSC Napoli) kommer til en målsjanse på Giuseppe Meazza, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    39'
    Frispark for SSC Napoli på egen banehalvdel.
    41'
    Gult kort til Inter
    Dommer Paolo Valeri viser Hakan Calhanoglu (Inter Milano) det gule kortet.
    41'
    Skudd på mål, Inter
    Nicolo Barella
    Nicolo Barella (Inter Milano) avanserer forover på Giuseppe Meazza. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    43'
    Inter, prøver et skudd, men det reddes
    43'
    Joaquin Correa
    Målsjanse på Giuseppe Meazza! Joaquin Correa fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    43'
    43'
    Paolo Valeri tildeler Inter Milano en corner. Hakan Calhanoglu sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    44'
    Mål for Inter!
    Inter 2 - 1 Napoli
    Mål: Ivan Perisic
    Målgivende: Hakan Calhanoglu
    Mål! Ivan Perisic gir Inter Milano ledelsen 2-1 etter en velplassert heading. Hakan Calhanoglu sto for den målgivende pasningen.
    44'
    45'+1
    46'
    Sjanse til Inter Milano! Lautaro Martinez er nær ved å score, men keeper redder.
    48'
    48'
    50'
    Milan Skriniar (Inter Milano) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Giuseppe Meazza.
    51'
    Victor Osimhen ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    51'
    Inter Milano slipper å klare seg uten Milan Skriniar som kommer tilbake på banen i Milano.
    55'
    Spillerbytte - Napoli
    Inn: Andrea Petagna
    Ut: Victor Osimhen
    Luciano Spalletti (SSC Napoli) blir nødt til å gjøre sitt første bytte. Andrea Petagna erstatter Victor Osimhen som sannsynligvis er skadet.
    55'
    57'
    58'
    Inter 3 - 1 Napoli
    Mål: Lautaro Martinez
    Målgivende: Joaquin Correa
    Lautaro Martinez setter ballen i mål og øker Inter Milanos ledelse til 3-1 i Milano. Det er en fin assist fra Joaquin Correa.
    61'
    Spillerbytte - Inter
    Inn: Arturo Vidal
    Ut: Hakan Calhanoglu
    Inter Milano gjør sitt første bytte. Hakan Calhanoglu erstattes av Arturo Vidal.
    62'
    Inn: Edin Dzeko
    Ut: Joaquin Correa
    Inter Milano bytter ut Joaquin Correa med Edin Dzeko.
    62'
    Spillet på Giuseppe Meazza er stoppet midlertidig fordi Alessandro Bastoni ligger nede.
    65'
    Inter Milano slipper å klare seg uten Alessandro Bastoni som kommer tilbake på banen igjen.
    66'
    69'
    Ivan Perisic
    Inter Milano angriper i Milano. Ivan Perisic avslutter på mål, men greier ikke å score.
    70'
    70'
    I Milano har et frispark blitt tildelt bortelag.
    71'
    72'
    Arturo Vidal
    Arturo Vidal (Inter Milano) pådrar seg et gult kort.
    72'
    73'
    Inn: Dries Mertens
    Ut: Lorenzo Insigne
    Lorenzo Insigne (SSC Napoli) erstattes av Dries Mertens.
    75'
    Inn: Eljif Elmas
    Ut: Hirving Lozano
    Bytte for SSC Napoli. Eljif Elmas kommer inn for Hirving Lozano på Giuseppe Meazza.
    75'
    Inn: Federico Dimarco
    Ut: Nicolo Barella
    Simone Inzaghi (Inter Milano) gjør sitt tredje bytte for dagen. Federico Dimarco erstatter Nicolo Barella.
    75'
    Inn: Roberto Gagliardini
    Ut: Lautaro Martinez
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Inter Milano. Inn kommer Roberto Gagliardini, mens Lautaro Martinez tar plass på benken.
    75'
    Inter 3 - 2 Napoli
    Mål: Dries Mertens
    Målgivende: Kalidou Koulibaly
    SSC Napoli reduserer til 3-2 etter et mål av Dries Mertens. Kalidou Koulibaly var nest sist på ballen.
    79'
    David Ospina vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    80'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Milano fordi Edin Dzeko får behandling for en skade på banen.
    80'
    Edin Dzeko ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Milano.
    83'
    David Ospina kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Giuseppe Meazza.
    83'
    Piotr Zielinski
    Piotr Zielinski (SSC Napoli) kommer til en målsjanse på Giuseppe Meazza, men klarer ikke å score.
    84'
    Samir Handanovic
    Samir Handanovic (Inter Milano) mottar sitt første gule kort for dagen på Giuseppe Meazza.
    84'
    Paolo Valeri signaliserer et frispark til Inter Milano like utenfor SSC Napoli-området.
    85'
    Inter Milano angriper i Milano. Milan Skriniar fyrer av et skudd som går utenfor.
    87'
    88'
    Inn: Martin Satriano
    Ut: Ivan Perisic
    Inter Milano bytter ut Ivan Perisic med Martin Satriano.
    88'
    90'
    Skudd på mål, Napoli
    Mario Rui
    Mario Rui (SSC Napoli) header ballen mot mål, men Inter Milano klarerer.
    90'+1
    Napoli, prøver et skudd, men det reddes
    90'+1
    Napoli får tildelt et hjørnespark
    Dries Mertens
    Paolo Valeri tildeler SSC Napoli en corner. Dries Mertens sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.