Diego Gomez (Paraguay) kommer til en målsjanse på Parc des Princes, men klarer ikke å score.
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Enso Gonzalez (Paraguay) vrir seg av smerte i gresset.
    Paraguay bytter ut Enso Gonzalez som ikke ser ut til å kunne fortsette. Carlos Jara Saguier blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Gustavo Ruben Caballero Gonzalez.
    14'
    Israel får tildelt et hjørnespark
    Oscar Gloch
    Drew Fischer tildeler Israel en corner. Oscar Gloch sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    16'
    Skudd på mål, Paraguay
    Diego Gomez
    Målsjanse til Paraguay! Diego Gomez treffer mål, men keeper redder.
    21'
    Paraguay, prøver et skudd, men det reddes
    21'
    Mål for Paraguay!
    Israel 0 - 1 Paraguay
    Mål: Marcelo Fabian Fernandez Benitez
    Målgivende: Ronaldo de Jesus Lopez
    Mål! Marcelo Fabian Fernandez Benitez gir Paraguay en 0-1 ledelse. Ronaldo de Jesus Lopez var nest sist på ballen.
    25'
    Julio Cesar Enciso
    Paraguay angriper. Julio Cesar Enciso får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    27'
    27'
    Israel får tildelt et frispark
    Drew Fischer signaliserer et frispark til Israel på egen banehalvdel.
    28'
    Marcelo de la Cruz Perez Mosqueira
    Sjanse i Paris! Marcelo de la Cruz Perez Mosqueira (Paraguay) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    30'
    30'
    Paraguay får tildelt et hjørnespark
    Julio Cesar Enciso (Paraguay) løfter inn en corner fra venstre på Parc des Princes.
    30'
    Leonardo Daniel Rivas
    I Paris slår Leonardo Daniel Rivas en corner fra venstre.
    31'
    Frispark til Paraguay på halvdelen til Israel.
    32'
    Paraguay avanserer forover i Paris. Marcelo de la Cruz Perez Mosqueira avslutter, men treffer ikke mål.
    33'
    Drew Fischer signaliserer et frispark til Paraguay.
    35'
    Paraguay blir avblåst for offside
    En av Paraguays spillere blir avblåst for offside på Parc des Princes.
    36'
    Frispark for Israel på egen banehalvdel.
    37'
    Skudd utenfor mål, Israel
    Oscar Gloch
    Målsjanse! Oscar Gloch (Israel) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    39'
    Paraguay angriper, men avslutningen til Julio Cesar Enciso går utenfor.
    41'
    Drew Fischer signaliserer et frispark til Paraguay på egen banehalvdel.
    44'
    I Paris header Marcelo de la Cruz Perez Mosqueira (Paraguay) mot mål, men ballen går utenfor.
    45'
    Gult kort til Paraguay
    Gustavo Ruben Caballero Gonzalez
    Dommeren gir Gustavo Ruben Caballero Gonzalez (Paraguay) et gult kort.
    45'+1
    45'+2
    Ethane Azoulay
    Eitan Azulay (Israel) slår en corner fra venstre side på Parc des Princes.
    45'+4
    45'+5
    Sjanse! Paraguay avanserer forover, men Marcelo Fabian Fernandez Benitez avslutter utenfor.
    45'+5
    47'
    48'
    49'
    Liel Abada
    Liel Abada (Israel) kommer seg fri på Parc des Princes, men avslutningen går utenfor.
    52'
    Oscar Gloch
    Oscar Gloch (Israel) slår en corner fra venstre side på Parc des Princes.
    53'
    Mål for Israel!
    Israel 1 - 1 Paraguay
    Mål: Omri Gandelman
    Målgivende: Stav Lemkin
    Mål! Israel utligner til 1-1 etter en heading av Omri Gandelman i Paris. Stav Lemkin sto for den målgivende pasningen.
    53'
    Målet til Israel sjekkes av VAR
    54'
    Målet til Israel blir stående
    55'
    Sjanse! Paraguay avanserer forover, men Julio Cesar Enciso avslutter utenfor.
    56'
    58'
    Omri Gandelman
    Målsjanse! Omri Gandelman (Israel) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    60'
    60'
    62'
    Målet til Israel blir annullert
    62'
    Israel blir avblåst for offside
    Liel Abada
    Israel angriper i Paris, men blir avblåst for offside.
    62'
    Marcelo Fabian Fernandez Benitez (Paraguay) header utenfor.
    64'
    65'
    Ronaldo de Jesus Lopez
    Paraguay angriper på Parc des Princes. Ronaldo de Jesus Lopez header utenfor.
    66'
    66'
    Drew Fischer tildeler Paraguay en corner. Julio Cesar Enciso sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    67'
    68'
    Israel 1 - 2 Paraguay
    Mål: Julio Cesar Enciso
    Målgivende: Diego Gomez
    Julio Cesar Enciso setter ballen i nettet og Paraguay leder nå 1-2. Det er en fin assist fra Diego Gomez.
    69'
    Julio Cesar Enciso (Paraguay) løfter inn en corner fra høyre på Parc des Princes.
    71'
    I Paris får Ronaldo de Jesus Lopez (Paraguay) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    71'
    71'
    Spillerbytte - Israel
    Inn: Adi Yona
    Ut: Ido Shahar
    Guy Luzon gjør dagens første bytte i Paris, når han tar ut Ido Shahar og setter inn Adi Yona.
    73'
    Inn: Elad Madmon
    Ut: Dor David Turgeman
    Israel bytter ut Dor David Turgeman med Elad Madmon. Dette er det andre byttet som Guy Luzon gjør i dagens kamp.
    73'
    Elad Madmon
    Israel fosser fremover, men Drew Fischer blåser for offside på Parc des Princes.
    74'
    Oscar Gloch
    I Paris slår Oscar Gloch en corner fra høyre.
    75'
    VAR sjekker om det er straffe til Israel
    77'
    Dommeren dømmer straffe til Israel
    79'
    Straffe til Israel
    79'
    Oscar Gloch (Israel) misbruker sjansen fra straffemerket!
    80'
    Israel 2 - 2 Paraguay
    Mål: Oscar Gloch
    Oscar Gloch scorer og utligningen er et faktum på Parc des Princes. 2-2.
    80'
    Gult kort til Israel
    Dommer Drew Fischer viser Eitan Azulay (Israel) det gule kortet.
    81'
    81'
    Diego Gomez
    Diego Gomez (Paraguay) prøver å heade ballen i mål på Parc des Princes, men mislykkes.
    82'
    82'
    Inn: Osher Davida
    Ut: Liel Abada
    Bytte for Israel. Osher Davida kommer inn for Liel Abada på Parc des Princes.
    85'
    Paraguay angriper, men avslutningen til Ronaldo de Jesus Lopez går utenfor.
    86'
    Osher Davida
    Israel angriper, men Drew Fischer blåser for offside.
    86'
    Diego Gomez
    Drew Fischer tildeler Paraguay en corner. Diego Gomez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    89'
    Julio Cesar Enciso (Paraguay) slår en corner fra venstre side på Parc des Princes.
    90'
    Inn: Kevin Parzajuk
    Ut: Gustavo Ruben Caballero Gonzalez
    Gustavo Ruben Caballero Gonzalez (Paraguay) erstattes av Kevin Parzajuk.
    90'+1
    90'+2
    Israel må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Paraguay.
    90'+2
    Paraguay fosser forover og Julio Cesar Enciso fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    90'+2
    90'+2
    Diego Gomez
    Diego Gomez (Paraguay) løfter inn en corner fra høyre på Parc des Princes.
    90'+3
    Israel 2 - 3 Paraguay
    Mål: Fabian Balbuena
    Fabian Balbuena header ballen i mål og Paraguay leder dermed 2-3. Flott spill fra Diego Gomez før målet.
    90'+3
    Israel 2 - 4 Paraguay
    Mål! Marcelo Fabian Fernandez Benitez øker Paraguays ledelse til 2-4 på Parc des Princes.
    90'+6
    Marcelo Fabian Fernandez Benitez ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    90'+8
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Paris fordi Stav Lemkin får behandling for en skade på banen.
    90'+8
    Inn: Gilberto Flores
    Ut: Marcelo de la Cruz Perez Mosqueira
    Paraguay gjør sitt tredje bytte. Marcelo de la Cruz Perez Mosqueira erstattes av Gilberto Flores.
    90'+9
    Inn: Fernando Jose Roman Torales
    Ut: Marcelo Fabian Fernandez Benitez
    Fernando Jose Roman Torales (Paraguay) erstatter Marcelo Fabian Fernandez Benitez som ser ut til å måtte forlate Parc des Princes med en skade.
    90'+9
    Inn: Or Israelov
    Ut: Stav Lemkin
    Guy Luzon (Israel) blir nødt til å gjøre sitt fjerde bytte. Or Israelov erstatter Stav Lemkin som sannsynligvis er skadet.
    90'+10
    Frispark for Paraguay på egen banehalvdel.
    90'+11
    Frispark til Israel på halvdelen til Paraguay.
    90'+11
    Skudd på mål, Israel
    Israel angriper i Paris. Osher Davida avslutter på mål, men greier ikke å score.